A na osnovu cega zasnivas taj optimizam? Toliko se nadobudno ponasamo i omalovazavamo druge, a nas unazad deset godina kkarao ko je stigao.
Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: Baraž 2026
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Pouceni ranijim iskustvima vecina nas samih nas je vec otpisala u barazu. Tako da niko nista i ne ocekuje. Wales je pravo opasna ekipa.
Kakva Zenica pa u tom finalu sa Italijom bi se oborio i rekord protiv Danske gdje ces to raji uskratit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sto manji stadion sve bolje jer ce biti manje protivnicih navijaca.
Italijani mogu bez problema povesti 15-20 hiljada navijaca sa sobom.
Italijani mogu bez problema povesti 15-20 hiljada navijaca sa sobom.
Valjda nam ne zatvore stadion, zbog potencijalne kazne za onaj mec protiv RumunaKaunas je napisao/la: ↑20 nov 2025, 13:47Jes najbolja za svih 12 milja gledalaca. Tu moze Irska eventualno.JayCatwright je napisao/la: ↑20 nov 2025, 13:45Na najruznijem stadionu u drzavi?
Grbavica je najbolja opcija.
Imamo šanse - 2%.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakva Zenica pa u tom finalu sa Italijom bi se oborio i rekord protiv Danske gdje ces to raji uskratit.
15.10.2013.
- Donnie Darko
- Kontakt:
gareth bale i aaron ramsey su injury prone, ne vidim čemu sikirancija
protiv italije možemo, dokazali smo to 1996. samo izbjeći najgori scenarij, da povedemo prerano. dupli blok i molitve do 85. minute, onda zabit neki gol na frku i tjt. nije ovo uopšte toliko teško.
protiv italije možemo, dokazali smo to 1996. samo izbjeći najgori scenarij, da povedemo prerano. dupli blok i molitve do 85. minute, onda zabit neki gol na frku i tjt. nije ovo uopšte toliko teško.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma skoro cijeli Wales je u EPL. Leeds,Tottenham, Nottingham,Fulham. Ne pase ovoj nasoj reprezentaciji otocki nogomet. Njima trebamo uzeti loptu,a nemamo vezni red da je drzimo minut u nogama. Repka koja nije izgubila od Wales i ova sad je nebo i zemlja. Imali smo beton vezni red,mogli drzati loptu pola sata. Mi danas ne mozemo ni tehnicki ni fizicki odgovoriti Walesu. A za slucaj da nas vile pronosaju da prodjemo,zar neko misli da mozemo nesto protiv Italije tacno da mi se u dvoristu igra,a ne u Zenici ili Sarajevu. Plus FIFA ima interes veci od Italije na WC nego Bosne. Bit ce tu svega
Euforija kao i inace kod nas
Euforija kao i inace kod nas
Mislio sam da nemamo nikakve šanse ali sam sada optimista.
Protiv Welsa 50-50 a onda u Zenici ako prodjemo neće biti utakmica nego rat i na tribinama i na terenu i oko hotela noc ranije
Protiv Welsa 50-50 a onda u Zenici ako prodjemo neće biti utakmica nego rat i na tribinama i na terenu i oko hotela noc ranije
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto manji stadion sve bolje jer ce biti manje protivnicih navijaca.
Italijani mogu bez problema povesti 15-20 hiljada navijaca sa sobom i tu se mjenja odnos snaga na tribinama.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja sam prizeljkivao Wales iskreno, to je ekipa po nasoj mjeri moze se pobjedit, jest malo tricky sto igramo u gostima al cuj usralo nas je da smo domacini u eventualnom finalu i sad sam uvjeren ako uzmemo Wales tamo da ovdje prolazimo Italiju prci ih nije Gattuso neki trener iskreno a i ova generacija igraca im nije nesto
Johnson Tottenham, Brooks Bournemouth, James Leeds, Wilson Fulham... Ima tu dobrih igraca.RollingPaper je napisao/la: ↑20 nov 2025, 13:47Ima li Wels neke igrace iz lige 5? Ili im je i dalje 80% repke u Championshipu. Ja se ne sjecam posle Bale-a nijednog Velsanina.
Čega 15 hiljada
Na gostujucim ih prati po par stotina ljudi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A ako se ide preko agencije, postoji li mogućnost da odbiju?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Valja pregurati atmosferu u Velsu...plus sa njihovim stilom igre, ocekujem utakmicu kao iz Beca, gdje ce oni aktivno napadati 80 minuta... sve mesari iz Premirshipa i Championshipa...
-
napapijri1987
- Kontakt:
Kada je barba dosao na klupu napisao sam da ce on i njegov ss skinuti skalp jednoj od svjetskih vele-sila. I sada kada su izvucene grupe nekako sam misljenja da ce ponovo italija biti ta vrhunska ekipa kojoj cemo skinuti skalp. U historiji smo samo njih pobjedili od velikih ekipa,pa sto da ne i sada? Igrali bismo kuci,ponovo veci pritisak na njima nego na nasima,oni se vec godinama muce,nema tu nekog naboja,na klupi im sjedi mesar koji o fudbalu zna malo vise nego mi ovdje.
Ali prvo Wels. Tu mi je fascinantno sto svi pisete da nam otocke ekipe ne odgovaraju. Kada je ova ekipa igrala protiv neke otocke ekipe? Osim toga ne odgovaraju nam otocke ekipe,ne odgovaraju nam ekipe koje vole loptu,ne odgovaraju nam ekipe koje puno trce,pa ko to nama odgovara? San Marino mozda?
Idemo se potuc i idemo na sp
Ali prvo Wels. Tu mi je fascinantno sto svi pisete da nam otocke ekipe ne odgovaraju. Kada je ova ekipa igrala protiv neke otocke ekipe? Osim toga ne odgovaraju nam otocke ekipe,ne odgovaraju nam ekipe koje vole loptu,ne odgovaraju nam ekipe koje puno trce,pa ko to nama odgovara? San Marino mozda?
Idemo se potuc i idemo na sp
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ako budemo domaćini u Sarajevu pisi propalo, ovdje je Zenica za fudbal jedini logičan izbor.