Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
Čitajući komentare stekneš dojam da smo u polufinalu izvukli Brazil iz 2002 a ne Vels.
Najbolje da odmah dobijemo Slovake i Ukrajinu na Bilinom polju.
Ne znam šta očekujete.. Ista ova Italija je nulu držala protiv Moldavije 88 minuta, ako Vels ne možeš izbaciti koji ćeš qurac na SP, ljudi su onda bolji.
Švedska i Makedonija su Italijane izbacili u baražu.
Ne znam čemu odmah skidanje gaća, ako budu bolji u tom meču - neka nas dobiju.
Ne znam šta očekujete.. Ista ova Italija je nulu držala protiv Moldavije 88 minuta, ako Vels ne možeš izbaciti koji ćeš qurac na SP, ljudi su onda bolji.
Švedska i Makedonija su Italijane izbacili u baražu.
Ne znam čemu odmah skidanje gaća, ako budu bolji u tom meču - neka nas dobiju.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sasvim očekivano najteži žrijeb. Tako to bude kad nisi bio u stanju iskoristiti najlakšu moguću grupu u historiji i šansu generacije da se direktno plasiraš.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Raja ne shvata da je ovaj Vels zayebaniji od Italije.
Ako dobijemo Wales svaka nam cast.
Ovdje moze i neriješeno pa do penala. A na golu Vasilj. Doktor za penale.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Upravo to, zapravo je Italija sa neznalicom Gatuzom još veća šansa negoli grupa koju smo imali.
U Walesu nas čeka pravi pakao i ukoliko ga preživimo imamo ponovo pred domaćim navijačima veliki spektakl(nadam se).
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma ne odgovaraju nam ekipe koje igraju Engleski fudbal
80-20% sanse dajem Walesu , po meni je najgora opcija, cak mislim da je Poljska bllja opcija
80-20% sanse dajem Walesu , po meni je najgora opcija, cak mislim da je Poljska bllja opcija
Ne sumnjam da ce kockar i botovi mu od Velsa napravit ovu Englesku i tako opravdat potencijalni pusalgin od njih. Vels se mora dobiti, nikakvih opravdanja vise nema.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Nas vezni red ne moze na treningu drzati loptu dvije minute,a mi vec se vidimo u martu kako izbacujemo Italiju. Ja bih bio prezadovoljan da Wales izbacimo,iako mislim da nam najmanje odgovaraju od svih iz tog pota. Fizicki nogomet, 90 minuta presing, dolazimo im nakon sto smo 15 minuta bili udaljeni od WC,a oni strpali sedmicu Makedoniji. Imaju skoro prvih 11 iz EPL,srednji klubovi,ali to je nogometna NBA. Nama vise odgovara meljanje lopte Talijans,nego fudbal koji igra Wales,brzo,direktno,brza krila,j3ben je ovaj iz Tottenhama.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Tako je. Hoce neradnik i hashisar i krimos da mu se sve namjesti na tacni. Cestitke velsu nema sanse da ovo ispuste dobili najlaksi zrijeb. Ceka ih ekipe koju je kipar i austrija drzali na 80% posjeda, a igra na kontre u 90minuti sa 40 godisnjem beta muskarcu sa piskavim glasom zenskim.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:12Sasvim očekivano najteži žrijeb. Tako to bude kad nisi bio u stanju iskoristiti najlakšu moguću grupu u historiji i šansu generacije da se direktno plasiraš.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Maroon1946
- Kontakt:
1 remi
1 pobjeda vs Vels
Prije 10 godina smo dobili Vels kući, kod njih je bilo 0-0.
Po meni je ta repka bila bolja od sadašnje.
Dobra stvar sto cemo imati Kolasinca, Demirovica, Dedica, Katica i nadam se da ce se vratiti Huseinbasic..
1 pobjeda vs Vels
Dobra stvar sto cemo imati Kolasinca, Demirovica, Dedica, Katica i nadam se da ce se vratiti Huseinbasic..
- Hrammm1921
- Kontakt:
Maroon1946 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:201 remi
1 pobjeda vs Vels
A mi nismo tad bili dvaput jaci jel nego sad? HahahahH
Po meni bolja opcija bila Poljska, samo sam htio Wales izbjeci, kuci ih je gotovo nemoguce uzeti
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tabak mora igrat Džeko na klupu. Tabak je za borbu sa ovim ostrvljanima, a Alajbegović mora igrati
- marlostanf1eld
- Kontakt:
De popij terapiju šljamu srebreničkibhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:19Tako je. Hoce neradnik i hashisar i krimos da mu se sve namjesti na tacni. Cestitke velsu nema sanse da ovo ispuste dobili najlaksi zrijeb. Ceka ih ekipe koju je kipar i austrija drzali na 80% posjeda, a igra na kontre u 90minuti sa 40 godisnjem beta muskarcu sa piskavim glasom zenskim.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:12Sasvim očekivano najteži žrijeb. Tako to bude kad nisi bio u stanju iskoristiti najlakšu moguću grupu u historiji i šansu generacije da se direktno plasiraš.
Al je Bale bio sto i Ronaldo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:21Maroon1946 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:201 remi
1 pobjeda vs Vels
A mi nismo tad bili dvaput jaci jel nego sad? HahahahH
Po meni bolja opcija bila Poljska, samo sam htio Wales izbjeci, kuci ih je gotovo nemoguce uzeti
Na da je kako bilo izvuci San Marino u polufinalu, i Gibraltar u finalu ali da nam daju hendikep u finalu 2 gola, sto je sigurno,sigurno je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Italiji nece biti lako. Vec su ih jedni Irci u crno zavili ...
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma ljudi ok je ovo.
Moglo i lakše i teže u oba meča.
Jedino što rijetko kući gube, al vježbati penale i idemo dalje talijane stući, nisu od Brazila ni oni bili na svjetskom.
Ovih s otoka smo već imali (Irska i Sjeverna), znamo kako je s njima, koliko tuče, a koliko fudbala.
Zapeti pa ako prođemo prošli smo, ako ne prođemo ide "here we go again".

Moglo i lakše i teže u oba meča.
Jedino što rijetko kući gube, al vježbati penale i idemo dalje talijane stući, nisu od Brazila ni oni bili na svjetskom.
Ovih s otoka smo već imali (Irska i Sjeverna), znamo kako je s njima, koliko tuče, a koliko fudbala.
Zapeti pa ako prođemo prošli smo, ako ne prođemo ide "here we go again".
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, jasmin10, legendarnadruga, Maverick, Micron, N3R3D, RacioEmocionalan, tutankamon1905, UtdBiH21, zeljooo13, zikerrz21 i 69 gostiju.