Ma znam , čovjek 20 golova kao špic dao prošle sezone ali kod nas nije odigrao 3 utakmice kako treba na toj poziciji i zato ga i nisam stavio. Ne vjerujem da ce igrati prije Butica iako bi morao imati prednost.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Predloženo je da se utakmica pomjeri za nedelju ili ponedeljak.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
- muhamedhulk
- Kontakt:
e jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pretpostavljam zbog snijega?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma teren ce biti u uzasnom stanju, tu ovi spanci njihovi nece znati igrati 
Al stvarno je trwbalo napraviti tako da Rudar ove sve tekme u novembru i decembru igra u gostima, kod njih i u bijeljini je uzas sad igrati.
Al stvarno je trwbalo napraviti tako da Rudar ove sve tekme u novembru i decembru igra u gostima, kod njih i u bijeljini je uzas sad igrati.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Snijeg ce prestati u subotu navecer tako da bi bilo ok da za nedelju pomjere . Bice uzasno ako se bude igralo u subotu
A eto u nedjelju nece, pa taj teren ce u 10-oj minuti liciti na obicnu baru od blata, isto kao nekad svi nasi tereni prije nego smo dobili ove sad. Sjeti se samo grbavice i utakmice protiv belgije, blato do koljena.
Treba pitati Rudar da zamijenimo domaćinstva. Sad neka dođu nama na Koševo a mi ćemo njima na proljeće.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
0:2 u Prijedoru
Hvala, doviđenja i prijatno
Hvala, doviđenja i prijatno
Je li neko pratio ovog Portugalca? Nadam se da ce praviti dar-mar na krilu. 
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Kazu da je prije 15 godina imao 19.. Ricardo Vaz Te za sirotinju
Mlinaric nije odigrao 3 utakmice na spicu kod nas. Sve neka 10ka, lazna 9ka, gubi se medju linijama protivnika. Ovo sto je odigro na spicu, mislim da je i zabijao.
Roy Keane mentality.
Zna li iko je li ovaj Gelson ljevak, na tm piše desno krilo - dešnjak, opet ono što već imamo u ekipi ( Kyeremeh, Guli ), nikako da nađemo tog inside forwarda ljevaka na desnoj strani. Nadam se da je ljevak i da je greška na tm, s obzirom da je lik nepoznanica.
Are you not entertained ?!
Gelson Mundo Carlos da Rocha (RW), 19, PortugalPosejdon je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:44Zna li iko je li ovaj Gelson ljevak, na tm piše desno krilo - dešnjak, opet ono što već imamo u ekipi ( Kyeremeh, Guli ), nikako da nađemo tog inside forwarda ljevaka na desnoj strani. Nadam se da je ljevak i da je greška na tm, s obzirom da je lik nepoznanica.
O Gelsonu nemamo puno podataka. Dolazi iz Portugala i igrao je za mladje selekcije Sportinga ali i nekoliko nizeligaskih klubova. Gelson vec neko vrijeme boravi u Sarajevu i treneri su zadovoljni njegovom igrom. Igra podjednako sa obje noge.
To je sto sam mogao naci info o njemu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pun pogodak je ovo testiranje i filtriranje igrača za prvi tim kroz B ekipu. Sad je tu već dovoljan broj mladih igrača koji se vrte oko prvog tima. Na pauzi dovesti i Telalovića, koji može dijeliti minutažu sa Ignatkovom, a nama riješiti problem sa u21 igračima na minimalno 2 sezone.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bih se riješio Renana i probao dovesti i drugog Telalovića, SemiraHerson je napisao/la: ↑20 nov 2025, 17:57Pun pogodak je ovo testiranje i filtriranje igrača za prvi tim kroz B ekipu. Sad je tu već dovoljan broj mladih igrača koji se vrte oko prvog tima. Na pauzi dovesti i Telalovića, koji može dijeliti minutažu sa Ignatkovom, a nama riješiti problem sa u21 igračima na minimalno 2 sezone.
Mislim da bi dobar fit bio, svakako ne igra toliko redovno u Njemačkoj.
A svakako da je Rijad veliki potencijal
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Utakmicu u Prijedoru i sudit će Josip Martinović iz Čapljine, a pomagat će mu Marko Perić iz Mostara, te Dejan Stjepanović iz Banja Luke.
Četvrti sudija će biti Dragan Kesić iz Gradiške, dok će u VAR sobi biti Antoni Bandić iz Gruda, te Danijel Perić iz Bijeljine.
Četvrti sudija će biti Dragan Kesić iz Gradiške, dok će u VAR sobi biti Antoni Bandić iz Gruda, te Danijel Perić iz Bijeljine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.