Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
dobre trening utakmice pred svjecko 
-
Mostarac12345
- Kontakt:
A kako se sad zna ako prodjemo na sp iz kojeg smo pota na ždrijebu jer tamo nesto pise i u potu 2 i 3 dvije ekipe iz baraza kako se to odredi
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- invincible1921
- Kontakt:
Tu mi je lakse palo jer sam bio vec razocaran sro je uopste doslo do penalagalia95 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:44Sjeti se penala u baražu protiv Sjeverne Irske na Grbavici. Ako sam to preživio, sve je poslije lakše hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:40Ja sam protiv Austrije jedva i utakmicu prezivioeto vjeruj mi sjecam se svake haman utakmice rep osim ovih Sm, lihtnestajn i slicno..nekad se malo pomjesa ko za stevanovica...ALI NIKAD MI TEZE NIJE PALA NEKA KO SAD AUSTRIJA..cak ni Danska, ni pariz..upravu si ti za penale...ne znam kalo bi to izdrzao, mozda ko osim u italiji 90, ne bi ni gledo
![]()
![]()
=\_1921_/=
penali su nešto najgore na svijetu, teška lutrija, ne podnosim ih, a i nemam sreće sa njima hahahainvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:49Tu mi je lakse palo jer sam bio vec razocaran sro je uopste doslo do penalagalia95 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:44Sjeti se penala u baražu protiv Sjeverne Irske na Grbavici. Ako sam to preživio, sve je poslije lakše hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:40
Ja sam protiv Austrije jedva i utakmicu prezivioeto vjeruj mi sjecam se svake haman utakmice rep osim ovih Sm, lihtnestajn i slicno..nekad se malo pomjesa ko za stevanovica...ALI NIKAD MI TEZE NIJE PALA NEKA KO SAD AUSTRIJA..cak ni Danska, ni pariz..upravu si ti za penale...ne znam kalo bi to izdrzao, mozda ko osim u italiji 90, ne bi ni gledo
![]()
![]()
![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Još jedna utakmica gdje smo poveli i nismo uspjeli sačuvati 1:0invincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:49Tu mi je lakse palo jer sam bio vec razocaran sro je uopste doslo do penalagalia95 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:44Sjeti se penala u baražu protiv Sjeverne Irske na Grbavici. Ako sam to preživio, sve je poslije lakše hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:40
Ja sam protiv Austrije jedva i utakmicu prezivioeto vjeruj mi sjecam se svake haman utakmice rep osim ovih Sm, lihtnestajn i slicno..nekad se malo pomjesa ko za stevanovica...ALI NIKAD MI TEZE NIJE PALA NEKA KO SAD AUSTRIJA..cak ni Danska, ni pariz..upravu si ti za penale...ne znam kalo bi to izdrzao, mozda ko osim u italiji 90, ne bi ni gledo
![]()
![]()
![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čak i ako prođemo Vels, nema šanse da će Italija propustiti treće SP zaredom.
A predsjednik FIFA-e Gianni InfantinoPeppermintSA je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:56Čak i ako prođemo Vels, nema šanse da će Italija propustiti treće SP zaredom.
- Ozymandias
- Kontakt:
Što ne bi bilo šanse? Kod njih je atmosfera katastrofa.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:56Čak i ako prođemo Vels, nema šanse da će Italija propustiti treće SP zaredom.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Valjda smo pot 1 ako izbacimo Italijane.
Tako će Zmajevi, ukoliko dođu do baraža i u njemu uđu u dio kostura s Italijom, eventualnim plasmanom na Svjetsko prvenstvo biti u prvom šeširu, a to znači i znatno lakše protivnike.
U slučaju da budu u baražu sa Turskom, Ukrajinom ili Poljskom, Zmajevi bi kao pobjednici bili u trećem šeširu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Na kraju smo dobili najteži mogući ždrijeb, i u polufinalu i u finalu.
Sreća u nesreći je ako prodjemo Wales u polufinalu, igrali bismo protiv Italije (najvjerojatnije) na domaćem terenu. U tom slučaju bi tih 5 dana bio “bajram” u našoj domovini.
Ništa nije nemoguce, samo da zdravstveni bilten bude povoljan, da na raspolaganju budu svi najvažniji, a ove mlade uzdanice će do kraja marta biti još bolji i izgradjeniji igrači (Kerim, Esmir, Tarik…)
Sreća u nesreći je ako prodjemo Wales u polufinalu, igrali bismo protiv Italije (najvjerojatnije) na domaćem terenu. U tom slučaju bi tih 5 dana bio “bajram” u našoj domovini.
Ništa nije nemoguce, samo da zdravstveni bilten bude povoljan, da na raspolaganju budu svi najvažniji, a ove mlade uzdanice će do kraja marta biti još bolji i izgradjeniji igrači (Kerim, Esmir, Tarik…)
- invincible1921
- Kontakt:
Ne kazem da cemo proc, ali italija je stvarno odron, odrona...niti imaju vise neku klasu, a totalno su demoralisani, tacno vidis da mnogi igraju samo jer morajuOzymandias je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:59Što ne bi bilo šanse? Kod njih je atmosfera katastrofa.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:56Čak i ako prođemo Vels, nema šanse da će Italija propustiti treće SP zaredom.
Takodjer Vjerovatno jedna od rijetkih ekipa za koju cu rec da imaju i slabijeg selektora od naseg
=\_1921_/=
-
travuljasSs
- Kontakt:
Koja utakmica u Zenici je imala najluđu atmosferu do sada?
Mislim da će se to ponoviti kad budemo ugostili Italijane nakon sto ove otresemo. Karte će se rasprodat za 2 sata
Mislim da će se to ponoviti kad budemo ugostili Italijane nakon sto ove otresemo. Karte će se rasprodat za 2 sata
Ko pobijedi iz našeg para slijedeću igra kući, tako je izvučeno sa kuglicama, tako da je to i zvanično potvrđeno.hurem je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:03Na kraju smo dobili najteži mogući ždrijeb, i u polufinalu i u finalu.
Vjerovatno niko nije odgledo koju utakmicu zadnje 2 godine.Makedonija im uzela bod,Svicarska dobila 2:0,Norveska ih dvaputa razvalila,3:0 i 4:1,cif-uti im zabili 4 gola,patili se sa Moldavijom.Ozymandias je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:59Što ne bi bilo šanse? Kod njih je atmosfera katastrofa.
Brko iz druge galaksije!
Interkontinentalni baraž:
Nova Kaledonija - Jamajka
Bolivija - Surinam
A na Svjetskom prvenstvu su već Curacao, Haiti i Zelenortski Otoci.
A mi moramo pobijediti Italiju da bi otišli na SP

Nova Kaledonija - Jamajka
Bolivija - Surinam
A na Svjetskom prvenstvu su već Curacao, Haiti i Zelenortski Otoci.
A mi moramo pobijediti Italiju da bi otišli na SP
Neko dobije Bermude, Gvatemalu, Nikaragvu i ide na Svjetsko. Mi se drkamo sa Italijom, Holandijom, Belgijom i slicnim...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bruka brate..kad su vec povecali trebali su evropi dat vise mjesta..jer totalno je nepotrebno vise mjesta Aziji i ovim iz Sjeverne Amerike..pa cak i afrike
=\_1921_/=
Treba obezbijediti kasete Velsa nasem strucnom stabu sto prije 
Ja sam siguran da mi možemo parirati svima kada smo kompletni osim ekipama prvog ranga evropskog fudbala. Italija taj rang odavno nije.
Svi ovi koji dodju kroz baraz su sigurni u pot419vendetta87 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:00Valjda smo pot 1 ako izbacimo Italijane.![]()
Tako će Zmajevi, ukoliko dođu do baraža i u njemu uđu u dio kostura s Italijom, eventualnim plasmanom na Svjetsko prvenstvo biti u prvom šeširu, a to znači i znatno lakše protivnike.
U slučaju da budu u baražu sa Turskom, Ukrajinom ili Poljskom, Zmajevi bi kao pobjednici bili u trećem šeširu.