Keru balijski,sa micro penisom samo mami svojoj mozes ga vadit da ga gleda. Keru mali vjecni patuljak mentalni zaostajete svijetom 25 godina , zemlja kriminala i pedofila i DrogeVaya je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:21Jeb'o ti balija zenska pokoljenja...bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:20Balijo raspala budi ponosan na baraz to su heroji vec smo pobjednici hvala vam ponos baraz i ponos je velik ponos. Retardu zaostali .![]()
![]()
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Damir postavio clanak da se ne prenose...BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:21Kartoni iz kvalifikacija se prenose u baraž.
Dobra vijest – za prvi meč protiv Velsa nijedan naš igrač nije sankcionisan.
Po jedan žuti karton imaju Dennis Hadžikadunić i Sead Kolašinac. Ako dobiju karton protiv Velsa, propustit će Italiju.
Pored Dennisa, Seada i Tarik je dobio zuti protiv Austrije...od prije Dzeko i Vasilj imaju po zuti...
Okotu, pitaj sestru kolika mi je cuna...bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:24Keru balijski,sa micro penisom samo mami svojoj mozes ga vadit da ga gleda. Keru mali vjecni patuljak mentalni zaostajete svijetom 25 godina , zemlja kriminala i pedofila i DrogeVaya je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:21Jeb'o ti balija zenska pokoljenja...bhfanatic14 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:20
Balijo raspala budi ponosan na baraz to su heroji vec smo pobjednici hvala vam ponos baraz i ponos je velik ponos. Retardu zaostali .![]()
![]()
mrs
![]()
Može se igrati sa Velsom. Da će biti lako - neće, ali kakve gluposti ovdje pišete mislim pravite i od njih a Boga mi i od nas nešto što nismo.
Ako budemo na nivou iz ove dvije utakmice mentalno, možemo do rezultata.
Ako budemo na nivou iz ove dvije utakmice mentalno, možemo do rezultata.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sjećam se euforije kad smo kao ekipa iz prvog šešira dobili grupu na Euro 2016. , bila priča sebi lakše nismo mogli izabrati. A u retrospektivi nikad teže grupe nismo dobili, 2 elitne reprezentacije u vidu Belgije i tadašnjeg Velsa koji je igrao polufinale Eura i nezgodni Izrael uz to. A prvi šešir si bio.
Tako da ne bih prejudicirao, imamo solidan žrijeb po meni
Tako da ne bih prejudicirao, imamo solidan žrijeb po meni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Talijani **** zesca, Vels nam je veca prepreka, ali ima do marta puno promjena, povreda i ispadanja/ulazaka u formu.
Pokušati vratiti Ahmedhodzića svim silama. Ne pozivati igrače tipa Mujakića. Za dvije utakmice u 3 -4 dana treba nam 20 igrača koji mogu igrati. Dzeko ako ne bude igrao za klub može biti kao dio stručnog štaba. Sejo ako nije spreman nije nam potreban isto se odnosi na Baždara. Umjesto Hadzikića dati šansu mladom golmanu u21 iz Borca Jurkasu koji je neki dan pravio čuda na golu.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Moze li se ikako ovaj husara blokirat sa foruma kao sto ga je ss blokirao od repke. Mars keru jedan raspali i ti i ona tvoja sestra raspala.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gary Neville Zmaj od Bosne
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ne možemo mi fulati koliko Vasilj može odbranit.
De malo pozitive, ja npr imam traume od Grbavice i Šehićevog bacanja naslijepo prije nego iko od sjevernih iraca opuca.
Za šut... Džeko je daleko od sigurnog izvođača, al češće zabije nego ne. Ova trojica svakako, vjerujem i Ermedinu i Harisu, a pustio bih i Seu i Gigu i Dedića i Amira (zavisno ko je na terenu jer svi neće biti sigurno).
Pošteno, pa kako bude.
-
Tekstilac1970
- Kontakt:
Cuj realno. Pa eto de onda realno reci i da je bilo OK protiv njih sa Barbarezom. Najmanje 6 igraca iz te nase prve postave nece igrati. Plus igramo drugaciju formaciju. A sta su oni promjenili izuzev Selektora koji je u 5 deka sa Barbom.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:12Realno Italiji ne treba trener protiv nas, ali eto treba se nadati cudu. Sa Bajevicem smo recimo igrali OK protiv njih, a ekipa je mozda bila i losija od sadasnje.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:24Pa to je tu negdje sa njihovim diletantom. Njihov ima vise iskustva bez rezultata, nas ima vise arogancije. Uvijek postoji sansa da je njihov diletant gluplji od naseg. I ako nas pobijede bice to jedva nesto jer su i oni ****, nema potrebe za kukanjem. Mozda nama udje kakva frljoka.
-
Tekstilac1970
- Kontakt:
Igrali smo 4 tekme sa Welsom. Ne leze nam nikako jer nas nisu jos dobili.
- Centre forward
- Kontakt:
Na nacionalnu selekciju sam i mislio. Poslije Njemačke, na drugom mjestu.Shategabri je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:53Reprezentativno gledano treća.Centre forward je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:50Kakvo podcjenjivanje druge najveće fudbalske nacije u Evropi![]()
Pa niko nikad nije dominantno osvajao SP kao oni. Biće to top utakmica i nju vrijedi pogledat'.![]()
I da su u velikom padu, to je činjenica.
Čijenica jeste tačna, al' nikad se ne smije zanemarit' njihova veličina.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Igrači Walesa igraju pretežno u Engleskoj i to najboljoj ligi za klubove u kojima bi mnogi od naših igrača voljeli igrati. Mislim da su favoriti ali isto tako mislim da se može sa njima potući.

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Džeko jeste loš u tom segmentu, ali za reprezentaciju je većinom pogađao penale.Zglavkar je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:10Kome bi čovjek kod nas smio dati da izvodi penal? Padaju mi na pamet Tahirović i Kerim, možda Esmir, dalje je već lutrija. Džeko je kad se gledaju igrači s toliko golova na kontu katastrofa po tom pitanju.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:10Ne znam baš da se mogu složiti.
Trenutno na svijetu nema puno golmana golmana boljih od Vasilja za penale.![]()
Ovaj njihov zadnji odbranio 2020. godine.
Tvrda će biti ova tekma, sumnjam da ćemo izgubiti, al sumnjam i da ih možemo raznijeti.
Što znači da je remi veoma realističan ishod, a tu smo mi u prednosti jer brani ih brat ko da s djecom igra.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Poprilično niska ekipa. Jedino Rodon i donekle Ampadu su visoki. Ben Davies je lijevi bek po prirodi. U Totenhemu ne igra nikako, prosle sezone tek 20tak utakmica. U Velsu igra stopera iako je nizak jer nemaju nikog kvalitetnog za tu poziciju.
Favoriti su samo zbog domaćeg terena
Šanse 60:40
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.