FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
64
21%
2. Borbu za Evropu
145
47%
3. Sredinu tabele
52
17%
4. Borbu za opstanak
50
16%

Ukupno glasova: 311

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 20 nov 2025, 14:13

Hvala Bogu pa je završena ova pauza.Ulazimo u seriju teških utakmica,koje neće utjecati na naš plasman,ali će u velikoj mjeri pokazati na čemu smo.Sloga na Grbavici,uvijek problemi,uđe se u neku nervozu,tenzije obje strane,očigledno i oni vole igrati na Grbavici,loži ih.Oni će vjerovatno stati u blok,imaju iskusnu ekipu,igrači koji poznaju ovu ligu i fudbal u njoj,bit će tvrdo i teško.Nadam se pobjedi makar i 1-0.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 nov 2025, 14:26

Riquelme1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 12:14
Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 12:11
GIBRA je napisao/la:
20 nov 2025, 11:50

Haj jarane ubij se, skoči sa zgrade, raznesi se eksplozivom, šta god uradi samo se ovako ne brukaj
11 godina bez velikog turnira dok ti igraju igraci koji se ne znaju predstaviti na bosanskom . I tebi znaci 63 reprezentacija na fifa rang listi ne vjeruje svojoj ligi to jest ne zove nikoga i tako nam propadaju klubovi jer se ne mogu prodati igraci , i propadose omladinski pogoni .
Znači po tebi je bolje da lijevo započne Mujakić umjesto Kolašinca i Karića jel?
Sa slucajem da kolasinac jedinu stvar koju je ucinio za repku je da je oborio rekord i dan danas drzi za najbrze zabijeni autogol na svjetskim prvenstima kad smo igrali protiv argentine 2014 . A karic sad protiv austrije svaka prilika koju je austrija zapocela isla je preko njegove strane . A u napadu nije se vidio kako treba. Ja samo brate kazem ti unistavas sav sportski potencijal nase drzave i lige za dijasporce sa kojim ne mozes da se kvalifikujes na evropsko ili svjetsko prvenstvo . Ali eto bolje nek igra kolasinac koji ne zna nas jezik . Da je kao 2014 da ti deres sve redom raznosis grcku i tako te reprezentacije ja ne bi rekao ni rijeci . Ali ovako samo raznosis zelju omladini iz bosne i hercegovine da treniraju fudbal jer znaju da i ako su dovoljno dobri za reprezentaciju da ce radije pozvati tahirovica koji kao vezni u utakmici ne napravi 30 pasova. Na kraju krajeva nestat ce dijaspore nece biti vise ljudi kojima su roditelji pobjegli 1992 iz bosne sta onda . Vi kad shvatite to onda ce doci do napretka u nasem fudbalu a do tad samo nerviranje i nekvalifikovanje na svako moguce prvenstvo gdje se uspije kvalifikovati reprezentacija u fazon makedonije. Jer evo u moje vrijeme bilo je Edin Dzeko momak prezivio rat igra za repku iz Zeljeznicara dogurao iono mogao si se ti naci u njemu ili one repke poslije rata biscevic , guso , berberovic a sta meni brate sad znaci bajraktarevic koji je odrastao u Americi ja da sam dijete sad znao bi ja da nemam iste uslove kao on i znam da ne bi dogurao doci do tog nivoa .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 nov 2025, 14:29

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 14:13
Hvala Bogu pa je završena ova pauza.Ulazimo u seriju teških utakmica,koje neće utjecati na naš plasman,ali će u velikoj mjeri pokazati na čemu smo.Sloga na Grbavici,uvijek problemi,uđe se u neku nervozu,tenzije obje strane,očigledno i oni vole igrati na Grbavici,loži ih.Oni će vjerovatno stati u blok,imaju iskusnu ekipu,igrači koji poznaju ovu ligu i fudbal u njoj,bit će tvrdo i teško.Nadam se pobjedi makar i 1-0.
Dobro sloga je u padu forme ne bi oni nama trebali napraviti neki veliki problem samo ne smijemo na foru neku primiti gol rano da nam padne ekipa mentalno ali sve u svemu ja ne sumnjam u pobjedu pogotovu sad je bila pauza pa su se i pripremili za utakmicu kako treba.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 20 nov 2025, 14:50

Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 14:29
Dobro sloga je u padu forme ne bi oni nama trebali napraviti neki veliki problem samo ne smijemo na foru neku primiti gol rano da nam padne ekipa mentalno ali sve u svemu ja ne sumnjam u pobjedu pogotovu sad je bila pauza pa su se i pripremili za utakmicu kako treba.
Eh baš i ja sam to mislio,taj rani gol bi nas totalno poremetio,a ide nam i u prilog što je i Sloga u padu forme odavno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 nov 2025, 17:29

20 nov 2025, 14:50
Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 14:29
Eh baš i ja sam to mislio,taj rani gol bi nas totalno poremetio,a ide nam i u prilog što je i Sloga u padu forme odavno.
Taman da se dignu protiv nas nesto poput pijačara iz Vrapčića. Doci ce u nasu kucu, poceti da tuku, biju, sudija ce pustiti a nase balerine ne odgovaraju na grubu igru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 nov 2025, 18:54

Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 14:26
Riquelme1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 12:14
Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 12:11

11 godina bez velikog turnira dok ti igraju igraci koji se ne znaju predstaviti na bosanskom . I tebi znaci 63 reprezentacija na fifa rang listi ne vjeruje svojoj ligi to jest ne zove nikoga i tako nam propadaju klubovi jer se ne mogu prodati igraci , i propadose omladinski pogoni .
Znači po tebi je bolje da lijevo započne Mujakić umjesto Kolašinca i Karića jel?
Sa slucajem da kolasinac jedinu stvar koju je ucinio za repku je da je oborio rekord i dan danas drzi za najbrze zabijeni autogol na svjetskim prvenstima kad smo igrali protiv argentine 2014 . A karic sad protiv austrije svaka prilika koju je austrija zapocela isla je preko njegove strane . A u napadu nije se vidio kako treba. Ja samo brate kazem ti unistavas sav sportski potencijal nase drzave i lige za dijasporce sa kojim ne mozes da se kvalifikujes na evropsko ili svjetsko prvenstvo . Ali eto bolje nek igra kolasinac koji ne zna nas jezik . Da je kao 2014 da ti deres sve redom raznosis grcku i tako te reprezentacije ja ne bi rekao ni rijeci . Ali ovako samo raznosis zelju omladini iz bosne i hercegovine da treniraju fudbal jer znaju da i ako su dovoljno dobri za reprezentaciju da ce radije pozvati tahirovica koji kao vezni u utakmici ne napravi 30 pasova. Na kraju krajeva nestat ce dijaspore nece biti vise ljudi kojima su roditelji pobjegli 1992 iz bosne sta onda . Vi kad shvatite to onda ce doci do napretka u nasem fudbalu a do tad samo nerviranje i nekvalifikovanje na svako moguce prvenstvo gdje se uspije kvalifikovati reprezentacija u fazon makedonije. Jer evo u moje vrijeme bilo je Edin Dzeko momak prezivio rat igra za repku iz Zeljeznicara dogurao iono mogao si se ti naci u njemu ili one repke poslije rata biscevic , guso , berberovic a sta meni brate sad znaci bajraktarevic koji je odrastao u Americi ja da sam dijete sad znao bi ja da nemam iste uslove kao on i znam da ne bi dogurao doci do tog nivoa .
Ima turnir u padelu za tebe, nisam vecih gluposti procitao pa sigurno 10ak godina. Znaci Bajraktrevic da je messi on je kriv sto je odrastao u Americi i nema kartu za repku, treba vidjeti moze li Drljo on zna nas jezik. :tokralju:
Fk Željezničar.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 20 nov 2025, 19:27

Ja odavno veću glupost pročitao nisam, definitivno post koji je kandidat za NAJSMIJEŠNIJI POSTOVI FORUMA

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Memić igrao u Hadžićima, par kilometara od centra Sarajeva, niti ga smo ga mi upratili niti pitari, nego Slovenci dolaze po njega

Mene je bilo stid njegove sramote kad sam ovo pročitao, bukv mene sramota bilo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 nov 2025, 21:49

GIBRA je napisao/la:
20 nov 2025, 19:27
Ja odavno veću glupost pročitao nisam, definitivno post koji je kandidat za NAJSMIJEŠNIJI POSTOVI FORUMA

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Memić igrao u Hadžićima, par kilometara od centra Sarajeva, niti ga smo ga mi upratili niti pitari, nego Slovenci dolaze po njega

Evo ja se izvinjavam ocigledno nisam vidio bosnu kako su dobro igrali na Euru 2016 u Francuskoj, 2018 na svjetskom u Rusiji , 2021 na Euru , 2022 na Svjetskom u Kataru , i 2024 na Euru u Njemackoj . Izgleda da sam ja to sve prespavao jer ja se samo sjecam Kirin Cupa koji smo osvojili sa vrlo zanimljivim sastavom .

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 20 nov 2025, 21:56

Daj repku još dvije tekme, nisam još spreman psihički za Adžemovu tika taku..

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 20 nov 2025, 22:14

avalPacidoroP je napisao/la:
20 nov 2025, 21:56
Daj repku još dvije tekme, nisam još spreman psihički za Adžemovu tika taku..
Atmosfera kod navijača tmurna, kod igrača tmurna, vrijeme loše, protivnik čvrst i klasični četnički koji gine protiv nas

Ne ide na dobro

Na hajr
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 21 nov 2025, 00:01

Pact1921 je napisao/la:
20 nov 2025, 21:49
GIBRA je napisao/la:

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Evo ja se izvinjavam ocigledno nisam vidio bosnu kako su dobro igrali na Euru 2016 u Francuskoj, 2018 na svjetskom u Rusiji , 2021 na Euru , 2022 na Svjetskom u Kataru , i 2024 na Euru u Njemackoj . Izgleda da sam ja to sve prespavao jer ja se samo sjecam Kirin Cupa koji smo osvojili sa vrlo zanimljivim sastavom .
Znaci treba stalno sa sastavom igrati ko na kirin cupu,ali hajde znam da se zajebavas.
Fk Željezničar.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 21 nov 2025, 01:52

GIBRA je napisao/la:

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Bio je u sarajevu na probi al nije ostao

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2025, 04:12

Pact1921 je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Bio si zauzet gledanjem domacih timova u ligi prvaka...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 21 nov 2025, 10:33

bhsport je napisao/la:
21 nov 2025, 04:12
Pact1921 je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

Čuj iz naše lige 🤣🤣🤣

Bio si zauzet gledanjem domacih timova u ligi prvaka...
Evo jedna statistika ti si imao ovu utakmicu protiv austrije 5 ofanzivnih igraca. 4 frajera koji nisu trenirali u bosni . Naravno ne pikajuci dzeku imamo bajraktarevic , alajbegovic, bazdar i tabakovic imaju 6 golova u 37 utakmica . Nasa legenda kluba sa najvise nastupa za Fk zeljeznicar koja nije igrala profesionalni fudbal do 26 godine ako mozes nazvati nasu ligu 1996 profesionalnim fudbalom uopce i covjek koji je prije toga 4 godine ratovao umjesto igranja fudbala ima 6 golova u 19 utakmica. Ako stavimo cak demirovica medju ove on ima u 36 utakmica 4 gola pa je to u 73 utakmice 10 golova gdje svi igraci igraju top 8 liga osim bazdara on igra laliga 2. To je prosjek od 1 gol u svakih 0.14 utakmica. Ovaj gore imao prosjek od 1 gol svakih 0.315 utakmica . Ali eto Bosnjak je sam sebi najgori sve sto je tudje to je bolje.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 nov 2025, 10:39

Ja ovo ništa ne kontam, da li sam na temi FK Željezničar ili reprezentacije? A i inače, slabo kapiram ovakve i slične postove...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 21 nov 2025, 13:18

mamonelafo je napisao/la:
21 nov 2025, 10:39
Ja ovo ništa ne kontam, da li sam na temi FK Željezničar ili reprezentacije? A i inače, slabo kapiram ovakve i slične postove...
Evo ja sam glavnu krivac oko te rasprave. Nego meni ide na k ova prica ne mozemo nista bez investitora. Moze mi bez investitora kad bi mogli prodati igraca. Ali mi ne mozemo prodati igraca kad on ne moze da dobije u poziv za 63 rangiranu reprezentaciju . A u evropi uvijek dobijemo ekipe koje imaju kapitala jer oni uzmu svog igraca gurnuga u svoju reprezentaciju i prodaju za milion eura ili vise. A ne nama niko ne igra nismo osvojilu titula 12 godina , 8 godina kup mi u evropi trenutno imamo imidz da imamo konstatno lose igrace jer ne prodajemo nikog nemamo u repki i borimo se za 3 mjesto zadnjih par godina sa losom finacijskom situacijom . Vi brate kad to shvatite vidjet ce te da je poprilicno logicno sta ja pricam jer bolje da nasi klubovi zarade neke pare nego neki tamo brate a konstatno se ne kvalifikujemo ni na sta . Ja govorim o uspjehu nase lige meni sutra ne bi bilo krivo evo Sarajevo da gurne nekog svog da proda na taj nacin ako imamo i mi tu sansu ali trenutno nemamo i mi iako nam dodje investitor bit cemo u istom k.
A ova tekma protiv sloge sve osim pobjede ne dolazi u obzir ipak ljudi ne da igraju lose igraju katastrofalno ako njjh ne pobijedimo ja ne znam .

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 21 nov 2025, 13:41

Bas si se navaljo gluposti da valja.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 21 nov 2025, 13:53

Svaka cast upravi na pokrivenom terenu. :thumbup:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 21 nov 2025, 14:31

Pact1921 je napisao/la:
21 nov 2025, 13:18
mamonelafo je napisao/la:
21 nov 2025, 10:39
Evo ja sam glavnu krivac oko te rasprave. Nego meni ide na k ova prica ne mozemo nista bez investitora. Moze mi bez investitora kad bi mogli prodati igraca. Ali mi ne mozemo prodati igraca kad on ne moze da dobije u poziv za 63 rangiranu reprezentaciju . A u evropi uvijek dobijemo ekipe koje imaju kapitala jer oni uzmu svog igraca gurnuga u svoju reprezentaciju i prodaju za milion eura ili vise. A ne nama niko ne igra nismo osvojilu titula 12 godina , 8 godina kup mi u evropi trenutno imamo imidz da imamo konstatno lose igrace jer ne prodajemo nikog nemamo u repki i borimo se za 3 mjesto zadnjih par godina sa losom finacijskom situacijom . Vi brate kad to shvatite vidjet ce te da je poprilicno logicno sta ja pricam jer bolje da nasi klubovi zarade neke pare nego neki tamo brate a konstatno se ne kvalifikujemo ni na sta . Ja govorim o uspjehu nase lige meni sutra ne bi bilo krivo evo Sarajevo da gurne nekog svog da proda na taj nacin ako imamo i mi tu sansu ali trenutno nemamo i mi iako nam dodje investitor bit cemo u istom k.
A ova tekma protiv sloge sve osim pobjede ne dolazi u obzir ipak ljudi ne da igraju lose igraju katastrofalno ako njjh ne pobijedimo ja ne znam .
Znači treba pozvati Jaganjca ispred Demirovića iako je ovaj za njega Radamel Falcao
Grupa iznad svakog pojedinca.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 nov 2025, 14:45

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edinedin i 3 gosta.