Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
Italija ne može dva puta za redom fulati SP, nemamo šansi, mi smo svoju šansu ispustili protiv Austrije u Zenici
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Ko brate manijace? Nisam nista pisao, al realo eto reci ti jel Austrija bila najbolji izbor iz prvog sesira? Sta da smo izvukli Spance Engleze? Nemojte zezat sadinvincible1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 20:43Sad je metva austriju a kad su izvucene grupe govorili ste kipar ce bit bolji od nasJohannWolfgang je napisao/la: ↑20 nov 2025, 18:33Ljudi fakat vjeruju da imamo sanse![]()
Mrtvu austriju nismo mogli dobit, Kipar nas rasuo poklonio 2 gola i vratio se. Rumunija crveni dobila kod 1 1. Budite realni ljudi protivnici su u ovom trenutku prevelik zalogaj i ti procenti i jesu takvi na papiru. Ovo nama treba biti kao neka priprema za buducnost, vidjeti jos nekog novog igraca iskopati, prijeko potrebno iskustvo za ove mlade momke. Nama treba biti cilj sljedece europsko i u tom smjeru gledati jer ce biti dosta lakse nema ko ne ide na euro.
Ovo svjetsko nam je propustena sansa u Becu neki dan. Zato malo realnosti da je bude poslije pljuvanja po igracima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
FerdinandF
- Kontakt:
Bit ce tesko protiv Italije, bas pretesko, pogotovo jer se plasimo tih velikih nacija. Vec nam noge zadrhte, taman da je citava prva postava iz Entelle ili Reggiane B. Nadat se da Sjeverna Irska moze iznenadit, jer mora bti jedno iznenadjenje izmedju 4 i 1 sesira, nema sanse da sve 4 favorita prodju.
Wales ne racunam kao ozbiljnog protivnika, vezni red im cine igraci Boltona, Cardifa, engelskih treceligasa, nemaju niti jednu zvijezdu, mislim da ce to bit maciji kasalj, dobili smo najlaksu ekipu.
Wales ne racunam kao ozbiljnog protivnika, vezni red im cine igraci Boltona, Cardifa, engelskih treceligasa, nemaju niti jednu zvijezdu, mislim da ce to bit maciji kasalj, dobili smo najlaksu ekipu.
Nimalo se nebojim ni vels ni Italije ! Mi odavno nismo imali u repki ovakav timski duh . Sergej i njegov stručni stab su to uspjeli . Svi koji su igrali fudbal znaju šta znaci timski duh imati .
Kako misliš ne može dva puta zaredom fulati SP, kad su propustili zadnja 2 Svjetska.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Italija je prijateljska država Bosni i Hercegovini. Oni su naši iskreni prijatelji. Pomogli su nam u ratu i sa humanitarnom pomoći i primanjem izbjeglica. Sjećam se legendarne utakmice na Koševu 1996. kada je došla Italija koja je tada bila viceprvak svijeta.
Pa dobro, lijepo je ispostovati himnu, docekati njihove navijace kako dolikuje. Ali na terenu i na tribinama od starta pritisak napraviti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
adrenaline323
- Kontakt:
Ove zadnje dvije utakmice su konacno uspjele povezati nove igrace sa navijacima. Bajraktarevic i Muharemovic su eksplodirali u popularnosti sto je jako bitno jer se treba navikavati na repku bez Dzeke. Predugo je bilo Dzeko, Kolasinac i ekipa, jednostavno trebamo nove zvijezde oko kojih ce se navijaci okupljati i koje ce cijela drzava vikendom pratiti u klubovima.
U pravu si.adrenaline323 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 22:19Ove zadnje dvije utakmice su konacno uspjele povezati nove igrace sa navijacima. Bajraktarevic i Muharemovic su eksplodirali u popularnosti sto je jako bitno jer se treba navikavati na repku bez Dzeke. Predugo je bilo Dzeko, Kolasinac i ekipa, jednostavno trebamo nove zvijezde oko kojih ce se navijaci okupljati i koje ce cijela drzava vikendom pratiti u klubovima.
Postepeno se trebaju novi stubovi reprezentacije graditi. Naravno da će cijela država zgotiviti Tarika koji za razliku od nargilaša Pjanića ostavlja utisak maksimalnog fajtera i patriote.
Vels, jedina repka u Evropi koja s nama ima negativan skor. Svi im bivsi igraci se sjecaju tekmi i spominju kako nas nisu nikad pobjedili. Vec u startu su u minusu, pritisak je na njima. Samo izac na teren bez straha i ima Kerim da im pravi malu djecu ko onomad mali Miro 
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nije dodan Demirovic. Racunaj jos 20 miliona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva je situacija sa kartonima? Da li se prenose i ko je u opasnosti da, ako pobjedimo, ne igra u eventualnom finalu?