A to je fudbalska romantima da ti gledas tekmu igraci u blatu jedva mogu udariti loptu ne znas ko je ciji igrac. Meni nedostaju te utakmice na grbavici .Zigazaga je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:39Ne vjerujem. Igralo se i po većem kijametu. Ne znam zašto se ni sad nebi igralo.N3R3D je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:30Znači moglo bi se i odgoditi?Zigazaga je napisao/la: ↑20 nov 2025, 13:08
Kao što sam pisao i ranije,teren je daleko od idealnog,ali ja otkako pratim Rudar,teren nikad nije bio bolji. Trava se dobro oporavila,ali što je bitnije uspjelo se "isčepirati" drenažu ljetos,tako da nema vode na njemu dok pada kiša.
Protiv Borca je padala kiša cijelu noć i dan prije utakmice,a kap vode nije bilo na terenu.
U PD samo što nije snijeg krenuo,a najavljuju ga i naredna dva dana,tako da biće veselo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Da je bar malo smijesno da se covjek moze nasmijati. Humor na nivou 11 godisnjaka.
Ako i bude odgodjena utakmica,razlog bi bile vremenske nepogode,a ne stanje terena. Do utakmice je ostalo 48 sati,tako da o zamjeni domaćinstva nema ništa.
A i ova stalna priča o stanju terena postaje i malo degutantna. Potencira je stalno Perica da opravda neuspjehe i oni bolidi sa Arene. Isto naletim na klip sa terena nakon utakmice protiv Želje,gdje onaj Erik kao psuje i krivi teren. Majstore,teren je isti za sve igrače. Igrao si mrtvi bunker zadnjih po sata.
Najavili su veci snijeg. Zbog toga se vec razmatra moguca odgodbe za ned ili cak pon. Za Prijedor pisem.
- FKS -
Kako oni naša dušanka kaže, hvala Bogu pa se razlikujemo od njih. I tako je, hvala Bogu.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Opet bolje je i da su ga malo povukli za usi nego da su ih nastavili tuci
Voliš ga ti malo povući.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta nam je sa delegiranjem sudija
sutra prva tekma a nisam nigdje nasao
-
KosevoZove
- Kontakt:
Peljto u Bijeljini, Martinovic Prijedor, Ljajic PecaraBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:39sta nam je sa delegiranjem sudija
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kamenjarima Peljto, borcu Ljajić - šta se dešava u Savezu? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta si ti nalupao hahahahahahaPact1921 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 10:46Evo ja cu reci . Vecina je kupila odmah karte dok su bile iole jeftine . Kad smo pobijedili rumune uhvatio je narod da hoce da ide u austriju i prodali karte po velikim cijenama i sebi otplatili put do austrije vecina njih.
Fk Željezničar.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Može li NK Široki Brijeg nakon 11 uzastopnih poraza napokon uzeti bod FK Borac ili će samo potvrditi da su filijala Banja Luke i grad sa najviše udbaša po glavi stanovnika u bivšoj Jugoslaviji?Mogu li se privrednici i sponzori pod vodstvom beogradskog udbaša Čolaka napokon okrenuti zapadu ili će i dalje svi osim Mepasa klimati glavom Beogradu i Banja Luci?
Evo smo im sredili i poštenog sudiju samo još da ih zaobiđe viroza kao što je bio slučaj u prethodnoj utakmici protiv FK Borac.
FK Lištica nikada lustraciju nije do kraj izgleda odradila.
Evo smo im sredili i poštenog sudiju samo još da ih zaobiđe viroza kao što je bio slučaj u prethodnoj utakmici protiv FK Borac.
FK Lištica nikada lustraciju nije do kraj izgleda odradila.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- luckystrike
- Kontakt:
Jes' i uspio, svaka ćas. Treba ga za min. sporta umjesto magode čim dobije diplomu. Ionako su u 5 deka.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Našli kod nekih momaka ispred Ernst Happela karte po malo bezobraznijoj cijeni ali ipak ušli

Kakva odgoda kakva vrazija strinaZigazaga je napisao/la: ↑20 nov 2025, 15:00Ako i bude odgodjena utakmica,razlog bi bile vremenske nepogode,a ne stanje terena. Do utakmice je ostalo 48 sati,tako da o zamjeni domaćinstva nema ništa.
A i ova stalna priča o stanju terena postaje i malo degutantna. Potencira je stalno Perica da opravda neuspjehe i oni bolidi sa Arene. Isto naletim na klip sa terena nakon utakmice protiv Želje,gdje onaj Erik kao psuje i krivi teren. Majstore,teren je isti za sve igrače. Igrao si mrtvi bunker zadnjih po sata.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Hajde hvala Bogu pa je neko dosao do kartiThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 nov 2025, 21:54Našli kod nekih momaka ispred Ernst Happela karte po malo bezobraznijoj cijeni ali ipak ušli
![]()
Napisi ti kad znasguadalupe je napisao/la: ↑20 nov 2025, 21:59Hajde hvala Bogu pa je neko dosao do kartiThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 nov 2025, 21:54Našli kod nekih momaka ispred Ernst Happela karte po malo bezobraznijoj cijeni ali ipak ušli
![]()
a nasi dragi zemunci i dalje ne govore prave razloge zasto nisu bili na stadionu
![]()
Je li vam to prva ekipa, oduvijek sam znao da imate vise muda od pitara, ali ako mislite da ste jaci zajebali ste se
Na utakmicama repke cesto manijacima bude najvise dijaspore poput mene, niste ni svjesni koliko manijaka ima
Svi kad bi se skupili usli bi u vrapcice bez problema i svratili bi do zapadnog
Kad pocnete cackati mecku nema kraja
Na utakmicama repke cesto manijacima bude najvise dijaspore poput mene, niste ni svjesni koliko manijaka ima
Svi kad bi se skupili usli bi u vrapcice bez problema i svratili bi do zapadnog
Kad pocnete cackati mecku nema kraja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 nov 2025, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tvoja je grupa, daj nas informisi.Tempero je napisao/la: ↑20 nov 2025, 22:26Napisi ti kad znasguadalupe je napisao/la: ↑20 nov 2025, 21:59Hajde hvala Bogu pa je neko dosao do kartiThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 nov 2025, 21:54Našli kod nekih momaka ispred Ernst Happela karte po malo bezobraznijoj cijeni ali ipak ušli
![]()
a nasi dragi zemunci i dalje ne govore prave razloge zasto nisu bili na stadionu
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.