Ivan Šunjić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Ovaj lik nema veze sa fudbalom.Kako i na koji način je on dobio poziv ostaje misterija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad God je ova ojebina na terenu MI ne postojimo na sredini terena. On I tahirovic u tandemu nisu prevaga ni protiv San marina.
Da je igrao protiv rumunije izgubili bi
Da je igrao protiv rumunije izgubili bi
Ojebina je izbijao sa crte gola u nekoliko utakmica Al bukvalno. Samo ko se zeli sjetiti. Da je Tahirovic u pola agilan kao Sunjic kojeg ima po cijelom terenu. Valjda od Tahirovica ocekujemo da u napadu povuce, proigra, sutira.
Ja se ne sjecam da je Rahimic uputio jedan udarac u okvir gola.
Ma pusti druze. Obako komentarisu ljudi koji nisu u zivotu macku s praga šutnuli. Takvi i od Vasilja ocekuju golove da daje. Pusti kraju.Drum je napisao/la: ↑21 nov 2025, 20:16Ojebina je izbijao sa crte gola u nekoliko utakmica Al bukvalno. Samo ko se zeli sjetiti. Da je Tahirovic u pola agilan kao Sunjic kojeg ima po cijelom terenu. Valjda od Tahirovica ocekujemo da u napadu povuce, proigra, sutira.
Ja se ne sjecam da je Rahimic uputio jedan udarac u okvir gola.
To sam i ja brate govorio, dok nisam se malo bolje zagledao
Sunjic brate dobar igrac i odlicno radi svoj posao
Vidio sam mu suze u ocima kad smo primili gol i tu me je kupio. Momak ima iskustva i igra ligu prvaka, takvi nam i trebaju, a ne oni iz ejupspora sto im je najveci usojeh odigrati 0:0 sa Galatom
Nismo suplji u sredini i to je najvaznije, a kad je u pitanju ofanzivni dio, istina je da nemamo amf igraca
Nedostatak amf je veliki problem i za Tahirovica, zbog toga tesko lopta ide kroz sredinu, pa apsolutno sve moramo da igramo preko krila
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- BiHSportman
- Kontakt:
Meni on i više nego pristojno djeluje u Pafosu, a u reprezentaciji pet nivoa ispod. Ne kažem da je sada loš, ali nije to ni slično kvalitetom pas igre kao u Pafosu.
1921!
- RollingPaper
- Kontakt:
Brate bez ljutnje, ali ti se bas slabo razumijes u fudbal. Ako poznajes nekog trenera, menadzera, skauta ili neko drugo fudbalsko stručno lice, pitaj ga o ulozi Sunjica na terenu, nek ti objasni malo. Nije fudbal samo driblat kroz noge.
E najtuznije je sto takva osoba misli da zna, cak bolje i od selektora i strucnog staba pa pametuje sa postovima od kilometar.RollingPaper je napisao/la: ↑21 nov 2025, 21:38Brate bez ljutnje, ali ti se bas slabo razumijes u fudbal. Ako poznajes nekog trenera, menadzera, skauta ili neko drugo fudbalsko stručno lice, pitaj ga o ulozi Sunjica na terenu, nek ti objasni malo. Nije fudbal samo driblat kroz noge.
Pitanje o Sunjicu treba biti ulazno pitanje na ovaj pdf.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Objasnjavalo mu se vise puta, nije shvatio. Dzaba...RollingPaper je napisao/la: ↑21 nov 2025, 21:38Brate bez ljutnje, ali ti se bas slabo razumijes u fudbal. Ako poznajes nekog trenera, menadzera, skauta ili neko drugo fudbalsko stručno lice, pitaj ga o ulozi Sunjica na terenu, nek ti objasni malo. Nije fudbal samo driblat kroz noge.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Brate bez ljutnje, ali ti si fudbalski jos uvijek u vremenu prije Pepove barce. Ovakvi igraci, jednodimenzionalni,trkace kokosi, bez ikakve pas igre ili tehnike su proslost fudbala. Isto kao I klasicne desetke poput misketa sto je bio. Kloppova borusia, pepova Barca sa igrom koja SE zasniva na presingu su okrenuli lice fudbala skroz, a ovakvi igraci su jednostavno pometeni iz ozbiljnog fudbala.RollingPaper je napisao/la: ↑21 nov 2025, 21:38Brate bez ljutnje, ali ti se bas slabo razumijes u fudbal. Ako poznajes nekog trenera, menadzera, skauta ili neko drugo fudbalsko stručno lice, pitaj ga o ulozi Sunjica na terenu, nek ti objasni malo. Nije fudbal samo driblat kroz noge.
Danasnji zadnji vezni igrac mora biti u stanju da trci, ganja I skace u fazi odbrane a da zadrzi I iskontrolise loptu, prenese je na protivnicku polovinu I uputi dobar pas prema naprijed u fazi napada. Isto tako moraju usavrsiti pas na prvu pogotovo u tranziciji. Najblize tome sto MI imamo je hadziahmetovic, Koji je za evropske standarde prosjek Ali moze igrati u oba Pravca, moze trcati, igrati defanzivu Ali zna uputiti dobar pas iz dubine prema naprijed kad si pod presingom.
Recimo da tahirovic ima trku koju ima sunjic bio bi svjetska klasa za dm.
Sa ovim likom na terenu, ti automatski prepustas incijativu protivniku a to nas dovodi u situaciju da nam SE najbolji igraci trose previse jer su primorani da konstantno igraju defanzivu.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Rahimić je prije 20 godina bio doktor s loptom za ovoga.
Pa ovaj je nama dobar jer nemamo realnog boljeg. Ali da je čovjek izumrla vrsta igraca, to jeste. Trenutno nemaš nijedne bolje ekipe a da im je igrac ovako los u posjedu.
Ali i kao takav, nama je siguran u prvih 11.
Ali i kao takav, nama je siguran u prvih 11.
Rahimic je bio majstor pametnih pasova. Odlican pas na prvu. Nevjerovatno inteligentan igrac sa savrsenim pozicioniranjem I postavljanjem. U zraku odlican . Cim uzme loptu odmah ide dobar pas naprijed. Pod presingom nema panike. Nije bio dribler Ali se znao fino zagraditi I zadrzati loptu I odigrati pas pa makar I prvom do sebe, Ali je nije gubio I nije bjezao of lopte.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:09Rahimić je prije 20 godina bio doktor s loptom za ovoga.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma kad spuca onu dijagonalu u prvom poluvremenu prema desnoj strani, promaši jedno 20 metara najbližeg našeg igrača...
Nije ni problem nužno kad ne znaš, nego kad radiš za što nisi. On ni ne pomišlja da primi loptu koja je u zraku i dolazi mu, ide neki kung fu potez prema njoj.
Mislim, da se može birati jedan igrač iz prvih 11 kojeg bi trebalo zamijeniti, to bi bez dileme morao biti on.
Nije ni problem nužno kad ne znaš, nego kad radiš za što nisi. On ni ne pomišlja da primi loptu koja je u zraku i dolazi mu, ide neki kung fu potez prema njoj.
Mislim, da se može birati jedan igrač iz prvih 11 kojeg bi trebalo zamijeniti, to bi bez dileme morao biti on.
Pa zato ne igra u boljoj ekipi nego se vrti po Pafosima. Nama je Sunjic odlican, puno veci nam je problem sto drugi vezni igraci koji su defanzivno rupe, tehnicki ne bjeze puno tom Sunjicu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
LJUTIKRAJISNIK1
- Kontakt:
Sunjic odlican ako je u pitanju stroga defanziva kao sto je protiv austrije recimo zadnje kolo. I to ce Barbarez kroz koju utakmicu skontati da Sunjic nije taj kalibar za pocetnih 11 pogotovo ne kada se trazi cvrsta ofanzivna igra te kreiranje napda pocevsi od zadnjeg veznog...
Zato trebas imati znanja i inteligencije kao selektor i znati procijeniti neke situacije. Kad igramo defanzivno ili zelimo zadrzati neki rezultat Sunjic je kao suho zlato za nas.LJUTIKRAJISNIK1 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:36Sunjic odlican ako je u pitanju stroga defanziva kao sto je protiv austrije recimo zadnje kolo. I to ce Barbarez kroz koju utakmicu skontati da Sunjic nije taj kalibar za pocetnih 11 pogotovo ne kada se trazi cvrsta ofanzivna igra te kreiranje napda pocevsi od zadnjeg veznog...
Ali recimo kada ganjas rezultat kao protiv Austrije u drugom poluvremenu ili recimo drugo poluvrijeme protiv Rumunije (iako nije ni igrao navodim kao primjer situacije), onda ga se komotno moze izbaciti i ubaciti nekog ko zna napraviti fin pas ili eventualno osutati iz neke daljine.
Samo je problem sto mi generalno ni sa njim ni bez njega nemamo igraca u vezi koji znaju dodati, a ni osutati na gol.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
To je problem vec od Pjanica i Misimovica.DeeWa je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:52Zato trebas imati znanja i inteligencije kao selektor i znati procijeniti neke situacije. Kad igramo defanzivno ili zelimo zadrzati neki rezultat Sunjic je kao suho zlato za nas.LJUTIKRAJISNIK1 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:36Sunjic odlican ako je u pitanju stroga defanziva kao sto je protiv austrije recimo zadnje kolo. I to ce Barbarez kroz koju utakmicu skontati da Sunjic nije taj kalibar za pocetnih 11 pogotovo ne kada se trazi cvrsta ofanzivna igra te kreiranje napda pocevsi od zadnjeg veznog...
Ali recimo kada ganjas rezultat kao protiv Austrije u drugom poluvremenu ili recimo drugo poluvrijeme protiv Rumunije (iako nije ni igrao navodim kao primjer situacije), onda ga se komotno moze izbaciti i ubaciti nekog ko zna napraviti fin pas ili eventualno osutati iz neke daljine.
Samo je problem sto mi generalno ni sa njim ni bez njega nemamo igraca u vezi koji znaju dodati, a ni osutati na gol.
Sunjic nama treba i mora biti u prvih 11. Iako Gigovic ima solidan sut al sto se tice nekog finog pasa od njega to zaboravi.
Tahir je ok sto se dodavanja tice al je spor ko puz.
Bilo bi fino pokupiti ovog Licinu, ako se razvije on, Esmir i Kerim mogu bit zestoka grupa.