AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 20 nov 2025, 09:59

Cassano2024 je napisao/la:
18 nov 2025, 14:11
Mnogo smo se puta opekli kada bi dobro počeli sezonu, pa se sada plašimo uspjeha. Januarski rok je presudan za konačan ishod. To ća nas opredijeliti.
Ma ne znam ni koliko je dobro, vec 5 poraza imamo, u le one dvije kuci smo morali uzeti i sad bi se mogli fokusirati na ligu al eto. inter i milan po mom misljenju moglo se vise da smo imali napadaca u tim utakmicama i mrvu vise srece. Neuravnotezena ekipa, nazad to izgleda dosta dobro, zato naprijed bas lose. Irski bomber se vraca za Cremonu, valjda pogodi i on sta i odradi "rolu" do januara posto Dovbyk koliko sam shvatio je out 2 mjeseca.

Od dobrih vijesti, nasi superstari Mancini, Celik, Cristante idu uskoro za pregovaracki stol produzavaju se ugovori do 2030. Lorenza sam dosta kritikovao svih ovih godina ali ne bih volio da ode, od januara on vec moze pregovarati sa dr. klubovima.
embrace the chaos

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 nov 2025, 21:10

Ova pauza zbog ovih sranja kao da traje sto godina bgt
nema potpisa

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 21 nov 2025, 07:42

Admir_Sa je napisao/la:
20 nov 2025, 21:10
Ova pauza zbog ovih sranja kao da traje sto godina bgt
Bukvalno..
Commando Ultrà Curva Sud

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 21 nov 2025, 11:11

Zirkzee insistira na prelasku u Romu :njanjanja: . Baš se radujem tom transferu. Po meni igračina koja još nije eksplodirala. Sad sam gledao njegov klip, kakav majstor :tokralju: . Uživao bih su svakom njegovom nastupu kao nekad Tottija, Cassana, a danas Dybale ili Soulea.
Commando Ultrà Curva Sud

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 21 nov 2025, 15:08

Baš ova pauza baš ubije....Kao što kaže gore kolega @Cassano zakuhala se prica oko Zirkzee... On želi kod nas, Manchester bude dao posudbu uz opciju samo se treba s njima dogovorit cjenu otkupa... Također se spominje krilo Totenhama Mathyas Tel da bi došao na posudbu.... Ganjao se bude jos jedan veznjak u zadnjih par dana se spominje zamjena Pisili Frendrup s Genovom... Treba se pojacat napred pod obavezno... U ned nas ceka Cremonese vani trebali bi to dobit i onda da izgori sve iduci tj za derby s Napolijem...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.