Da nisam vidio ovu izjavu prije nego sto su ovi pisali isto bih pomislio. Momak full korektno rekao.
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
5 minuta igrac koji moze napravit uvijek nesta jedan na jedan ili nekom magijom. Najbolji igrac salzburga i austrijske lige 5 minuta koji se vraca u Leverkusen. Ovo je za krivicne prijave za fudbalske teroriste iz sirokog brijega i bijelog brijega sa kupljenom licencom. Kakav skandal.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Evo upravo pogledao, momak krajnje korektnu izjavu dao.
Ali ova izjava je primjer kako su neki inace zlonamjerni i isto tako po pitanju kamaru drugih stvari preuvelicavaju i dramatizuju.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahaha al kakav mudonja kaze hladno mislim da ovi nisu top ekipa a igra i zivi tamo 
Meni je jos uvijek najveci problem kako ukombinovati njegay Bajraktarevica i Memica. Naravno, staviti Alajbegovica na AMF, ali ne vjerujem da ce to Barbarez ikad uraditi. Realno, sva trojica moraju od starta pocinjati, ovako uvijek jedan izvisi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Moras imati nekog dzokera i na klupi. Sta ti vrijedi staviti ih sve u prvu postavu i onda ti Gigovic ili Hajradinovic ulaze kao zamjena na krilo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
On mora igrati a ova dvojica zavisno od protivnika. Nije lose imati jednog i na klupi, jer kada bi igrali zajedno, onda fakat nemaš nikoga ubaciti na te pozicije.
Jedino u 3-4-2-1 formaciji
Dedic - Tahirovic -Sunjic - Memic
Esmir ———————-Kerim
Dzeko
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa to da, ali realno sva trojica su za startne postave. Mozda bi u nekim mecevima sa njima rijesili protivnika u sat vremena ili nesto slicno. Ovako kao neku noc u Becu, sta ti znaci ulazak Alajbegovica u zadnjih 5 minuta. Pa Messi ne bi nista napravio.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 18:09Moras imati nekog dzokera i na klupi. Sta ti vrijedi staviti ih sve u prvu postavu i onda ti Gigovic ili Hajradinovic ulaze kao zamjena na krilo.
E sad dolazimo do onog da se rade pravovremene izmjene. Da je usao u npr 60-oj umjesto umornog Dzeke npr, ko zna, mozda bi prosla jedna kontra i umjesto 1-1, bude 0-2. Ali eto, sve je to sbb kbb.
Evo potencijalno, za par godina npr Alajbegovic bude u Bayernu, a Bajraktarevic bitna karika u PSV-u lupam, neces takve igrace sigurno na klupi drzati. A i sam Memic je odlican za trku. Da trci 2 dana imam osjecaj da se nece umoriti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
General505
- Kontakt:
Dok god ppstoje takvi problemi i glavobolje dobro je
Problem je bio kad nije bilo takvih problema, tek onda je to glavobolja
Pa repka se treba graditi isključivo na Kerimu i da se njemu ugodi jer će biti najbolji igrač repke.
I to sto kazesGeneral505 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 18:44
Problem je bio kad nije bilo takvih problema, tek onda je to glavobolja![]()
Kad se sjetim prije par godina vedeta Cipetic na beku, Civic prva izmjena uz Milosevica
Pa Sabanadzovic bez minute na klupi...
Ko bi rekao da cemo imati tim sa ovoliko potencijala za par godina. Moram biti iskren da sam ocekivao da padnemo na jedno 100-to mjesto na rankingu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma kakvi pasti, samo da ovi ljudi ostanu oko repke pogotovo Spaha i Barba (u bilo kojoj funkciji), pa sve vise nase omladine nadolazi po EU.DamirT je napisao/la: ↑21 nov 2025, 18:54I to sto kazesGeneral505 je napisao/la: ↑21 nov 2025, 18:44
Problem je bio kad nije bilo takvih problema, tek onda je to glavobolja![]()
![]()
Kad se sjetim prije par godina vedeta Cipetic na beku, Civic prva izmjena uz Milosevica![]()
Pa Sabanadzovic bez minute na klupi...
Ko bi rekao da cemo imati tim sa ovoliko potencijala za par godina. Moram biti iskren da sam ocekivao da padnemo na jedno 100-to mjesto na rankingu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
trazi ga i Ajax navodno