Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Velika šteta što neće igrati jer gdje god da igra lijevo/desno radi ogroman posao u oba smjera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Odličan je sinoć bio.
On ce procvjetat cim se nadje neko bolje rjesenje u vezi. Strasno potentan igrac koji je nazalost u ovom momentu limitiran radi ispodprosjecnog veznog reda.
naprijed rejal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo dedooo
samo fight i znanje i sve dodje samo od sebe . Bosanski fajteri sinovi ljiljana : Dedic Muharemovic Tabakovic Alajbegovic Bajraktarevic Memic Kolasinac .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pizda ko nije makar suzu pustio. Zadnji put sam plakao u barazu protiv Portugala, kad smo ono 3 stative i precke imali, kako vec.CAGarfia je napisao/la: ↑19 nov 2025, 02:11https://www.facebook.com/share/r/1GV1sfnKKP/
Plače brat, sebi ne može doći.
Pa vise sam volio da je na poluvremenu bilo 3-0 i hvala, dovidjenja. Nego ovo sada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
starter u kupu
Igraju 3-4-3 cini mi se. Bit ce bas ofanzivan. a i ovi su treca liga Portugala. Sansa za neki gol ili asistenciju da podigne formu 
Zamalo gol da postigne, dobar sut iz mjesta
Ubi ih treceligas nogama. Sta lik uradi od onakve elipe...
Amar se dozbao pameti, bas mu je ona povreda dobro dosla. Poslije nje kao preporođen igra. Veceras isporucuje sto se od njega ocekuje. Imao i odlicnu sansu, izlomi dvojicu i opali, golman krajnjim naporom odbi u korner.
Amar se dozbao pameti, bas mu je ona povreda dobro dosla. Poslije nje kao preporođen igra. Veceras isporucuje sto se od njega ocekuje. Imao i odlicnu sansu, izlomi dvojicu i opali, golman krajnjim naporom odbi u korner.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kako su loši, ovo nisu istine. Ne mogu se sastaviti protiv trećeligaša. Samo se bacakaju po podu i simuliraju… 
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Edincapitano, Micron i 27 gostiju.