Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Izgleda da Slot nije isao u Dubai ovu pauzu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ceka otkaz pa da ostetu uzme
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Evo da postavim umjesto Otela i kažem poraz u najavi.
Ako Suobo bude na beku opet lmao
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Samo je kod celavog ublehasa normalno da trosi najboljeg veznog igraca na beku a zdravog defanzivca drzis zakucanog na klupi.
Igraca mjeseca Chiesa nije uspio dobiti nijedan mec u prvoj postavi u ligi, valja skupit muda pa zamjenit sebicnog kozojeba ili svog guznog holandjanina koji promasuje na nivou slijepog nuneza

Igraca mjeseca Chiesa nije uspio dobiti nijedan mec u prvoj postavi u ligi, valja skupit muda pa zamjenit sebicnog kozojeba ili svog guznog holandjanina koji promasuje na nivou slijepog nuneza
Početak copy-paste 90% utakmica ove sezone.
Peljaj pozadi, sredine nema.
Peljaj pozadi, sredine nema.
Ima neke energije.
Cim nema Szoboslaia naprijed nema ni presinga
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E čuj lopta opet do srbina Kerkeza
Penal ce svirat za ovo
Shvatam i ja da je Kerkez glup ko qrac al pretjeruje Gakpo sa ignorisanjem istog.
Dobar Gakpo danas.
Jeb.em ja nas.
Jeb.em ja nas.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Glupi Konate, iz cega lik dade korner Forestu 
- JayCatwright
- Kontakt:
Kriv Slot sto je Konate glup ko dva kurca
Ovaj lik svaku utakmicu protiv nas igra ko prime Nesta bukvalno tenk na terenu
Najjace sto lopta kod izvodjenja kornera nije ni dirnula onu liniju, al aj 
Za bukvalno istu stvar nam je ponisten gol protiv Citya.
Za Konatea nemam više riječi, da se hoćeš povrijedit yebem ti robovske pretke
Za Konatea nemam više riječi, da se hoćeš povrijedit yebem ti robovske pretke
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Eo ga 2. Nema ovdje ruke.