FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fin teren, trenutno ne pada, igra se 100%
Dobro su odradili sto su ga zastitli, zato treba prvih pola sata stisnuti i probati zabiti koji go, vjerujem da ce teren nakon pola sata biti u dosta losem stanju, al hajd da vidimo.
Ono sto znam 100% da Rudar ne trenira nikad na glavnom terenu bas iz razloga da cuvaju teren da bude sto bolji za tekme. Iskreno bi volio da oni ostanu u ligi i da im se napravi teren. Ove godine su mi skroz simpaticna ekipa sa ovim spancima
Ono sto znam 100% da Rudar ne trenira nikad na glavnom terenu bas iz razloga da cuvaju teren da bude sto bolji za tekme. Iskreno bi volio da oni ostanu u ligi i da im se napravi teren. Ove godine su mi skroz simpaticna ekipa sa ovim spancima
Samo da je danas odraditi ovo, teren ce sigurni biti katastrofa i ako se odgodi za ponedjeljak mislim da nista bolji nece bit.
Igraj bordo bijeli
Igraj bordo bijeli
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
jurisicduska
- Kontakt:
https://www.prijedorgrad.org/sr-BA/grad ... -live.html
Ma pada snijeg da hoce stat bar malo jedno sat dva
Ma pada snijeg da hoce stat bar malo jedno sat dva
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Najgore je sto postoji rizik od povreda, bolje bi bilo da odgode ako je vec teren neuslovan
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
IGRAJ BORDO BIJELI
Treba povesti 2-0 do 25 minute pa onda usporiti igru i cuvati se povreda.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Roka zestoko i u Prijedoru. Odgadjajte ovo, neko ce nogu slomiti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
NIsu trebali najlon skidati do 15 minuta prije početka utakmice. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovo je prije sat bilo, vidjet cemo.
Iako su Prijedorčani prethodno travnjak zaštitili najlonom, a danas i krenuli u akciju uklanjanja snijega sa terena, probleme pravi to što snijeg konstantno pada.
Naše informacije govore da je odgađanje utakmice trenutno realnija opcija. Ipak, posljednju riječ, svakako, donose službena lica.
Glavni sudija susreta će biti Josip Martinović iz Čapljine. Delegat duela je Seadlin Badić iz Cazina.
Ukoliko zaista dođe do odgode, meč bi se trebao odigrati u naredna 24 sata. Međutim, zasad nije poznato da li će to biti moguće, s obzirom na vremenske neprilike, ali i izbore koji se provode u Republici Srpskoj.
Naše informacije govore da je odgađanje utakmice trenutno realnija opcija. Ipak, posljednju riječ, svakako, donose službena lica.
Glavni sudija susreta će biti Josip Martinović iz Čapljine. Delegat duela je Seadlin Badić iz Cazina.
Ukoliko zaista dođe do odgode, meč bi se trebao odigrati u naredna 24 sata. Međutim, zasad nije poznato da li će to biti moguće, s obzirom na vremenske neprilike, ali i izbore koji se provode u Republici Srpskoj.
Sarajevo ljubavi moja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ima li iko bliske informacije od nekog iz kluba, igra li se utakmica ?
Are you not entertained ?!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jedan portal pise nece drugi 100% hoce,najbolje da sacekamo kad vec niko ne zna.
Mislim da ce se igrati ali fudbala nece biti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Banic
Ristovski-Bralic-Maroodza
Bega-Elezi-Ignatkov-Mujkic
Mlinaric
Renan-Kyeremeh
Ristovski-Bralic-Maroodza
Bega-Elezi-Ignatkov-Mujkic
Mlinaric
Renan-Kyeremeh
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tu sam na terenu, skida se jos najlon i sve se priprema za tekmu.
Sretno nam
Sretno nam
Moze i tako
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BatistutA19, Bejker, BeYaZ, bordobijeli, convict35, Djulboni, Google Adsense [Bot], head88, HordasFks, HZbec, iliyaa8, Jadnimi, KarloIvandic, laznokrilo, Majestic-12 [Bot], Mocvara1991, n0dix, N3R3D, Napapijri, NazorUso, Oerde, SHZ82, Strumfinho, teamnorth1989, tenpenny, Varijantas8, zagorski i 319 gostiju.