je l ti to sve proslo matere ti?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...
btw - Sreća, Chicaga nije bilo u ponudi...prvi inn. 3-0
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
jel kod tebe ima i opcija kartica za uplatu?kod mene imaju 4 opcije a to su prepaid bon,moneybookers,poslovnica i bankovna transakcija. Nemam nigdje williamsa u blizini pa pitam zato?nick je napisao/la:mislim da to trebas radit samo ako preko kartice ide...samosarajvo je napisao/la:Imal ko iskustva sa ovom w-win stranicom ? ? ?
Je li se mora uslikati dokument i poslati ? Ili se moze uplacivati,kladiti i dizati pare bez uslikanog dokumenta ? ? ?
Je li iko probao ? I da li se mogu pare dizati za nekoga,tj da to nisi ti ali da ti je ista osoba dala username,password pa ako je i potrebno dokument koji je slikan ? ?
HELP
Ko' biber po pilavu
druga kako si ti uplatio na w win?ima li kod tebe na racunu opcija kartica?
Ko' biber po pilavu
Nije ovaj San Diego, 1inn 0-1Citizen-X je napisao/la:je l ti to sve proslo matere ti?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...

- kladionicar
- Kontakt:
Dobio je Boby...Dejo je napisao/la:B.Reynolds - Venus
Zna li neko rezultat ?
Za danas od mene Roger Vasselin i Dodig...
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- Citizen-X
- Kontakt:
pa jbote ovo je cista sigura kladjenje ako je ovako na prvim ininzima.... vidim da je ovaj tip ekspert za bejzbol - daj javi da se vadim covjece....mandraX je napisao/la:Nije ovaj San Diego, 1inn 0-1Citizen-X je napisao/la:je l ti to sve proslo matere ti?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...

Mah zavisi, tako sam ja jednu noc odigrao 8/12,2 odgodjena, svi ostali bili osim jednoga koji je bio 0-1 i na 3 marke 12 dobio. Slijedeci dan ove rane 3/3 bile tip 1-2 onda slijedece (ja uplatio dobio 30) 3/3 0-0 i zadnje 3 opet 1-2 bile sve. To je sreca jbg...
..bi me ako sam te skontao ovo podebljanoStrux je napisao/la:Mah zavisi, tako sam ja jednu noc odigrao 8/12,2 odgodjena, svi ostali bili osim jednoga koji je bio 0-1 i na 3 marke 12 dobio. Slijedeci dan ove rane 3/3 bile tip 1-2 onda slijedece (ja uplatio dobio 30) 3/3 0-0 i zadnje 3 opet 1-2 bile sve. To je sreca jbg...
pa jbote ovo je cista sigura kladjenje ako je ovako na prvim ininzima.... vidim da je ovaj tip ekspert za bejzbol - daj javi da se vadim covjece....
[/quote]
cista lutrija, nekad ih bude od 15 parova 13 1px a nekad 5,

cista lutrija, nekad ih bude od 15 parova 13 1px a nekad 5,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam samo mi se ucinilo pa se izvinjavam
koji sistem, koji ulog, koji dobitak?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...

nema potpisa
- pintol_TM87
- Kontakt:
Najveca sigurica Zeljeznicar-Celik H1 kvota 2.1
Bez suvisnih komentara lp
Bez suvisnih komentara lp

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
@Citizen-X - Promašio Pittsburg i San Diego...
Kako kad, bude noći kad ne bude ni 3-4 X...Istina, rijetkih, al nađe se...
Ma nema tu pametovanja, čista sreća...Polupetam ove X-eve i to je to...Inače, ovaj baseball je lakše pogoditi kad ideš na "eci-peci", nego kad gledaš kvote, statistiku...
@Admir_Sa - Htio odigrat sistem 5/8 i slučajno se zahebem i stavim 4/8. Nisam ni vidio (da sam klikno na 4/8), dok nisam otiš`o na ono "U REDU" kod online uplate...
Inače, uplata bila 4.57, dobitak 15-ak KM
Večeras od 15 parova, ima 14 ponuđenih inninga
Kako kad, bude noći kad ne bude ni 3-4 X...Istina, rijetkih, al nađe se...
Ma nema tu pametovanja, čista sreća...Polupetam ove X-eve i to je to...Inače, ovaj baseball je lakše pogoditi kad ideš na "eci-peci", nego kad gledaš kvote, statistiku...
@Admir_Sa - Htio odigrat sistem 5/8 i slučajno se zahebem i stavim 4/8. Nisam ni vidio (da sam klikno na 4/8), dok nisam otiš`o na ono "U REDU" kod online uplate...
Inače, uplata bila 4.57, dobitak 15-ak KM
Večeras od 15 parova, ima 14 ponuđenih inninga

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U formuli imaš svih 15 da odigraš. Kvote su po 1.85. Dakle, za nekih 6-7 markica se moRe odigrati 11/15 pa kud puklo da puklo. Naravno, ukoliko ja uplatim, biće svega 6-7 neriješenih, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
a šta bi tek bilo kad bi ja uplatioMonolog je napisao/la:U formuli imaš svih 15 da odigraš. Kvote su po 1.85. Dakle, za nekih 6-7 markica se moRe odigrati 11/15 pa kud puklo da puklo. Naravno, ukoliko ja uplatim, biće svega 6-7 neriješenih, tako da...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.