Sta je problem?Honorar je napisao/la: ↑22 nov 2025, 09:29Jesi li normalan?
Momci ginu, razbili rumune, digla se euforija i odemo u bec s 30 hiljada nasi na tribinama, 10 minuta bili od SP a falilo nam dosta igraca. Anel nije ni pisnuo nigdje na internetu, opet su to momci skim je on igrao, al eto pravi se vazan onda laganica ostanes fino u Holandji i cekaj dok ti zena kazes da smijes ici pisati ili ne.
Katic nije nista losij od njega, pa nije yebeni Saliba pa da se uvijek spominje da se kofole vrati, bolje stavljati energiju na Kospu koji gori da igra za nas i ako nije jos na tom nivou, vidis Tarika, tako se igra za drzavu a ne kao Anel ”Oprostio se zbog komentara na instragramu” pa onda poslje ne valja savez, to ptice na grani znaju da ne valja al eto on je pametnjakovic.
Dabogda nikad vise se vratio u repku.
I cuo sam od dobrih informacija da je Anel poslje ljeta htjeo se vratiti al je Spahic rekao da od toga nema nista dok je on tu, bravo Emire, yebes klinca. Hoce pa nece kofole.
Sad bi ulozio 1000 eura da je gledao ove tekme protiv rumuna i austrije i nadao se da kiksamo pa da moze reci u svojoj glavi eto ja sam upravu, pokvaren je Anel nazalost.