NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
po meni je do sada mvp stafford
Taylor?!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
odma iza zajedno sa maye-om
p.s. kad si zadnji put srao o fantaziju pogledao sam H2H, imao sam 2 pobjede više a u playoffu 1:0 za mene
Kakva odbrana Texansa jel realno ovo
Allen ne moze meda uopste
Je.bo sve ako nije jednaka sa Bearsima kad im je Grossman bio Qb
Allen ne moze meda uopste
Je.bo sve ako nije jednaka sa Bearsima kad im je Grossman bio Qb
8 sacks, 2 Int, fumble ahhaha kakva odbrana, nije vidjena od 2008 
da, žestoka!
allen ove godine fakat težak za objasniti, jednu heftu superman, drugu heftu hibrid rexa grossmana i jamarcus russela
allen ove godine fakat težak za objasniti, jednu heftu superman, drugu heftu hibrid rexa grossmana i jamarcus russela
Ma samo da udju u playoff, sa ovakvom odbranom se moze igrati posebno jer ove top 4 ekipe nisu nepobjedljive. Nisu ono KC zadnjih nekoliko godina.jestamaji je napisao/la: ↑21 nov 2025, 07:15da, žestoka!
https://x.com/AnnieAgar/status
Odavno pratim NFL ali nisam imao bas neku konkretnu ekipu,pa sam se odlucio da si "nadjem" neku ekipu da pocnem navijat.Pa me evo zanimaju vasi prijedlozi,sta Vi mislite,mozete me i pitati itd.Unaprije hvalaa.
samo su brownsi prava stvar

-
numanumaye23
- Kontakt:
Počni pratiti sezonu polako, naručito kada krene playoff i vidi šta ti se oku sviđa. Ja sam NFL počeo pratiti sa play off-pm 2017te godine i naravno ekipa koju još od tada pratim su Philadelphia Eagles, nisam od njih odustao čak ni nakon dvije katastrofalne post SB sezone. Sretno
Ok,zanima me koje si kriterije sve gledao zasto su ti se svidjeli bas eaglesi,pitam da znam sta trebam gledati na utakmici da bi me privuklo prema nekom klubu.numanumaye23 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 11:06Počni pratiti sezonu polako, naručito kada krene playoff i vidi šta ti se oku sviđa. Ja sam NFL počeo pratiti sa play off-pm 2017te godine i naravno ekipa koju još od tada pratim su Philadelphia Eagles, nisam od njih odustao čak ni nakon dvije katastrofalne post SB sezone. Sretno
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja sam cca prije 10g poceo pratiti...kupio nfl kacket i to od patriota bio. Kasnije ga rasuo kad sam izgubio partiju tenisa 
Uglavnom, vremenom sam pracenjem "zavolio" Dallas, mozda je pomoglo i to da sam od rodjaka iz Njem dobio duksu od Cowboysa [kod sam jos bio dijete] koju i sad imam...
Mene je privuklo npr Dak i Zeke koji su te godine izabrani na draftu uz Mr. X, Dez Brayant.
Uglavnom, vremenom sam pracenjem "zavolio" Dallas, mozda je pomoglo i to da sam od rodjaka iz Njem dobio duksu od Cowboysa [kod sam jos bio dijete] koju i sad imam...
Mene je privuklo npr Dak i Zeke koji su te godine izabrani na draftu uz Mr. X, Dez Brayant.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa ocito, cheerleaders-ice. 
Jbg, sve je to individualno, neko voli eksplozivne napade, nego elitnu odbranu, neko kad prodje tiket, neko zimsku idilu na terenu, neko nesto deseto. Uglavnom, ljudi se vezu za nesto sto vide da im priredjuje zadovoljstvo.
Jbg, sve je to individualno, neko voli eksplozivne napade, nego elitnu odbranu, neko kad prodje tiket, neko zimsku idilu na terenu, neko nesto deseto. Uglavnom, ljudi se vezu za nesto sto vide da im priredjuje zadovoljstvo.
mora te tim privuci kulturoloski, a pobjede i dobri igraci su danas, sutra, i promjene se, mene bar privlaci kultura timova koji su recimo pozicijom sjevernije, ne znam sto, mozda sto gradovi zive kulturu "pribliznije" evropskoj, kao i klimom
mene su tkao privukli pekersi, a da nisu pratio bih broncose a ako bi birao neku "suncaniju, juzniju" ekipu to bi bili 49ersi
mene su tkao privukli pekersi, a da nisu pratio bih broncose a ako bi birao neku "suncaniju, juzniju" ekipu to bi bili 49ersi
Pa evo volim da tim ima dobrog wr,i da im je obrana dobra npr cornerbackovi,volim da je vise zimske idile,hladnije ili snijeg,npr ne volim brownse,patriotse,billse.Koji bi tim bi idealan za mene po ovim uvjetima sta mislite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.