FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Renan 
sta je sa Gulijem?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
IGRAJ BORDO BIJELI
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- hordasDoboj
- Kontakt:
4 stranca, on najmanje moze pomoci ekipi.
Bravo SŠ! 0:2 lagano
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Mislim da nije pametno sto je stavio Ignjatova u prvih 11.
Dijete nece imati snage po ovakvom terenu da igra, ovdje treba neko jaci mozda je trebao Mamasa staviti
Dijete nece imati snage po ovakvom terenu da igra, ovdje treba neko jaci mozda je trebao Mamasa staviti
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ono sto sam vidio ove 2 utakmice njemu je snaga i čvrstina najveći adut , nema to puno veze s godinama
ima li prenosa i tko prenosi
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa bas suprotno, on je pokazao ove 2-3 tekme da mu je snaga jaca strana. Realno kad ce imati snage ako ne u mladim danima.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sretno i pametno momci ko se bolje snadje na terenu, u ovim vremenskim uslovima pobjedt ce
0-1 ( kera)
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!
0-1 ( kera)
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ovdje ce cisto fizicka sprema odluciti
Dobro ga Kera pospremi haha
Tako jee
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.