Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Samed Baždar
Ma realnost je da opciju sa više potencijala nemamo. Kulenović se nakon povrede potpuno ugasio, Mulahusejnović, Rondić, Luka Juričić, Prevljak, Turkeš, Koljić, da ne nabrajam dalje, sve su to smiješne opcije, puno gore od Baždara.
Sjeti se naše priče o Prevljaku od ljetos, garantujem ti da bi podjednako propao i da je došao u našu ligu kako je propao u Istri.
A koje su to opcije koje imamo trenutno da su bolje od Bazdara?
Nema trenutno, koliko god se to nekome svidjalo ili ne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Odman si u nastavku posta trebao i napisati koje su to bolje opcije
Cinjenica je da nasi napadaci nisu u formi, izuzev Tabakovica koji je uhvatio ritam u najboljem momentu. Kulenovic je posljednjih par utakmica odigrao dobro i postizao golove/asistencije, vidicemo u nastavku jel' to ona forma do povrede.
Onog malog iz Wolfsburga se valjda pokusalo i vjerovatno bezuspjesno, ili i dalje ima nade?
Takodjer onaj mali u Americi sto zabija redovno, ali je premlad i steta sto ga se ne inregrise u U21 ili u19, kao sto je bilo sa Demirovicem i drugima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dok ne dobije zutu minutu i pukne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja ne znam jel to posljedica igranja FM-a, FIFE ili nekakav Lamine Yamal sindrom pa se ovdje igrač u ranim 20im koji ne daje konstantno 10+ golova po sezoni odmah otpiše kao propali talenat i prevara. Koliko je Demiroviću trebalo godina igre i lutanja dok nije u Augsburgu dostigao svoj najviši nivo. Nama je Baždar svakako neka četvrta opcija i nije tolika šteta pokušat mu pomoći da izađe iz situacije u kojoj se trenutno nalazi. Nije za početni sastav ali je to već greška Barbareza i posljedica suspenzije koju je imao Ermedin. Nije se ni Srbija tako lako odrekla Sameda ne vidim razlog zašto bi mi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I da nema nikakva opcija ne smije bit tu igrac spanske druge lige. Klupa ! Ne postoji opcija. Znaci tabakovic nije bio dobar jer je igrao ligu 5 hoffenheima ili prvih 11 ili ulazio. Nevalja a ovaj moze godinu dana igrat bez ucinka u tri puta losijoj ligi i biti tu uvijek i cak igrat. Jedan gol u godinu dana. Mendzo Mafija ! Dzeko tabakovic demirovic su tu i ne treba niko vise. Sasvim jednostavno, hamulic jest lud u glavi ali je bolji igrac od samela sto posto. Ovaj momak ce 22 za mjesec i tu nema nista bolje nit moze bit bolje jer nema predispozicije za to ! Dzabe botine lazu i petljaju ima ljudi kojl vole bih i nece dopustit 30 godina kriminal i ne uspjehe. Hvala bogu vidim i ljudi na drugim stranicama sve vise se bude i pisu kako je los i da je prevara. Da mora bit neka mafija da on igra i dobija pozive. Ne mozes do vijeka lagat narod.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Haha meni se cini da je dosao pameti
Treba probati Tabakovic, Demirovic, Kulenovic, Hamulic
Bazdar je mlad uvijek ga se moze zvati u zavisnosti od forme
Grcka liga je tu odmah iza Ceske Hamulic i Mahmic vjerujem da bi bili dobri za repku
Vjerujem i da ce onaj Smalovic (21) napraviti neki transfer, a Cardaklija (20) izborio Europu sa Gaisom u Svedskoj
Imamo opcija za buducnost na svim pozicijama i to je najvaznije
Momak treba pokusati da igra desetku. Možda bi tu bolju karijeru ostvario.
On nije krupan niti opasan po stopere. Veoma lako ga je drzati i ne predstavlja nikakvu opasnost u duelu.
Nema neki njuh za golove da zabija iz razlicitih uglova, a takodjer nije ni Bog zna sta brz.
Dakle, ne vidim ja tu niti jednu posebnu kvalitetu za dobrog napadaca.
Nek se malo provjezba pasove, i nek bude desetka. Tu odmah iza spica. Neka malo suta sa distance i neka pruza kvalitetne pasove. Mozda bi se od toga mogao malo više hljeba najesti.
On nije krupan niti opasan po stopere. Veoma lako ga je drzati i ne predstavlja nikakvu opasnost u duelu.
Nema neki njuh za golove da zabija iz razlicitih uglova, a takodjer nije ni Bog zna sta brz.
Dakle, ne vidim ja tu niti jednu posebnu kvalitetu za dobrog napadaca.
Nek se malo provjezba pasove, i nek bude desetka. Tu odmah iza spica. Neka malo suta sa distance i neka pruza kvalitetne pasove. Mozda bi se od toga mogao malo više hljeba najesti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Eto prilike sad na polusezoni, neka se Miron jos jednom isprsi i dovede sunarodnjaka u svoju ekipu... Ako mu je proslo sa Katicem, vjerujem da bi imao kredita kod uprave Schakea da trazi Bazdara... Ja mislim da bi to bila win - win situacija svima... Schalke ima problem sa efikasnocu, a Schalke bi Bazdaru bio pravo dobar iskorak...
I eventualno, ukoliko opet ne bih dobio priliku da igra u PSV-u, posudba Bajraktarevica za drugu polusezonu, sa nekom zagarantovanom minutazom bi bila extra stvar...
I eventualno, ukoliko opet ne bih dobio priliku da igra u PSV-u, posudba Bajraktarevica za drugu polusezonu, sa nekom zagarantovanom minutazom bi bila extra stvar...
Ovo za Sameda sto je napisano mislim da bi bilo skoro pa nemoguce. Kojom logikom bi opravdao upravi Schalkea da bas Bazdara trebaju kupiti. Ne igra nikako u klubu, a i u reprezentaciji ne blista, nema neku minutazu.Vaya je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:12Eto prilike sad na polusezoni, neka se Miron jos jednom isprsi i dovede sunarodnjaka u svoju ekipu... Ako mu je proslo sa Katicem, vjerujem da bi imao kredita kod uprave Schakea da trazi Bazdara... Ja mislim da bi to bila win - win situacija svima... Schalke ima problem sa efikasnocu, a Schalke bi Bazdaru bio pravo dobar iskorak...
S druge strane, slazem se za Bajraktarevica. Pisao sam to i na temi Esmira na ovom forumu. On bi tamo sigurno pokazao da zna igrati lopte, pa cak i da Schalke ne udje u bundesligu, vjerujem da bi ga neki bundelsigas opet doveo
Prodas pricu sa Esmirovim highlightsima, a u paketu provuces neprimjeceno i Bazdara...Confiance je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:14Ovo za Sameda sto je napisano mislim da bi bilo skoro pa nemoguce. Kojom logikom bi opravdao upravi Schalkea da bas Bazdara trebaju kupiti. Ne igra nikako u klubu, a i u reprezentaciji ne blista, nema neku minutazu.Vaya je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:12Eto prilike sad na polusezoni, neka se Miron jos jednom isprsi i dovede sunarodnjaka u svoju ekipu... Ako mu je proslo sa Katicem, vjerujem da bi imao kredita kod uprave Schakea da trazi Bazdara... Ja mislim da bi to bila win - win situacija svima... Schalke ima problem sa efikasnocu, a Schalke bi Bazdaru bio pravo dobar iskorak...
S druge strane, slazem se za Bajraktarevica. Pisao sam to i na temi Esmira na ovom forumu. On bi tamo sigurno pokazao da zna igrati lopte, pa cak i da Schalke ne udje u bundesligu, vjerujem da bi ga neki bundelsigas opet doveo
Mislim da bi Schalkeu obojica koristili, Esmir pogotovo, jer je Schalkeu navala bas losa...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.