**** ti sve
Premijer liga BiH - aktuelno
-
12345678922
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari proigrali. Bilo je i za očekivat. Trener donio pozitivnu atmosferu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
-
12345678922
- Kontakt:
Ne znam moze li se dobit gdje stadion rent za marku ? Šta kazeš na toErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:27nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Sramota da se utakmica odgodila.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:27nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
Nekom stadion na rentu za marku a nekom na poklon od drzave. Nikom te ne damo
12345678922 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:24**** ti sve
Veći snijeg i nepovoljniji uvjeti su bili tada i opet je teren bio spreman za utakmicu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jesi mi ljutko, kao da si ih ti kupovao.12345678922 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:28Ne znam moze li se dobit gdje stadion rent za marku ? Šta kazeš na toErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:27nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
Bijednici imaju hibrid, stavili najlone juce i opet neuslovan teren. Kako?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Znaš kako, čovjeku ne trebaš dati ribu nego ga naučiš pecati. Ovom klubu od sistema daju ribu za ribom. Rupa bez dna.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:29Sramota da se utakmica odgodila.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:27nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
Nekom stadion na rentu za marku a nekom na poklon od drzave. Nikom te ne damo![]()
Afera sa grijačima na Grbavici bi trebala završiti u tužiteljstvu i na sudu. Izgleda je neko klepio lovu za grijače koji nisu ni ugrađeni. Na papiru imaju grijači a u stvarnosti nema ih nigdje
Kada mi je tesko,sjetim se kakve levate imamo u klubu...
57 debila i 10 konja ....
E moj Zeljkane na sto si spao...
57 debila i 10 konja ....
E moj Zeljkane na sto si spao...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Poredjenje Prijedora i Sarajeva je samo jos jedna u nizu potvrda da vecina forumasa FKS zivi po selima udaljenim po 150 km od grada.
Na stranu sad i ta shizo opsjednutost pa gledaju Grbavicu dok im tim bukvalno igra utakmicu. Nesretnici
Na stranu sad i ta shizo opsjednutost pa gledaju Grbavicu dok im tim bukvalno igra utakmicu. Nesretnici
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
iz kakve divljine je ovaj propaljenik iznad, dragi Bog zna.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Pusti tu vadionu. Odgovori šta je sa grijačima ? Žao im struju platiti? Koji je ono humanitarni broj da skupimo za struju ???KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:37Poredjenje Prijedora i Sarajeva je samo jos jedna u nizu potvrda da vecina forumasa FKS zivi po selima udaljenim po 150 km od grada.
Na stranu sad i ta shizo opsjednutost pa gledaju Grbavicu dok im tim bukvalno igra utakmicu. Nesretnici![]()
Ne komentarisem nesto puno druge inace, al' ovaj je za jagomira bgm.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:39iz kakve divljine je ovaj propaljenik iznad, dragi Bog zna.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nemoj nam se nervirati, sace doci investitor, auu ja zaboravio pa niste vi Sarajevo, vi ste protiv investitora12345678922 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:28Ne znam moze li se dobit gdje stadion rent za marku ? Šta kazeš na toErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:27nije bilo dovoljno da im se kupe grijaci, treba isprositi i ljude koji ce raditi na njima. A to savez ne nudi :/
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma napravit će slijedeća vlast sta se sekirate. Od svake imaju hajra.
Nesposobnost ljudi u FK Željezničar je fascinantna. Znao si da će padati snijeg, poduzimao radnje da se ne desi odgoda i opet nisi uspio stvoriti uslove za igru. Sve osim kažnjavanja organizatora je žalosno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Svaka čast ljudima iz Rudara na stanju terena a odgovorne na Grbavici treba po dzepu opaliti.
Pokušaj ciscenja terena...
Pokušaj ciscenja terena...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 20 gostiju.