Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jok kriv je klopp sto je celava klocina na 10 mjestu trenutno poslije ulozenih 500 miliona

Salji **** u Real majku retardiranu **** vise kakav moron idiotski, Sakho je VVD za ovu slinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Auu spasi nas madley
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čist gol ko suza
Povrijedi se više smrade crni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako smo očajni, pa u vrijeme Hodgsona se ljepse igralo. Zao mi je Wirtza, Isaka, Kerkeza, Salaha koji nece dobaci do 10 G\A ove sezone, zao mi je svih ovih igraca koji su nekada znali igrati lopte.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zakonom zabraniti da Salah izvodi bilo kakve prekide.
Znaci prosla godina je bila na kloppov pogon, sad kad je to ovaj celavac promijesao nema vise ni igre ni rezultata.
Kao da gledam Ten hagov united
Protivnik iz tri poteza pred golom
Protivnik iz tri poteza pred golom
Zakonom mu zabraniti da igra uopsteJayCatwright je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:42Zakonom zabraniti da Salah izvodi bilo kakve prekide.
majku **** retardiranu pa dodat lopte ne zna
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Postalo je prilicno jasno da bi on da igra svoju neku vrstu fudbala za koju ova grupa nije previse sposobna i nema bas kapacitet, a on ne zeli ili ne zna adaptirati se na ono sto ima i sto ekipa moze i zna i pokazivala je ranije. Tvrdoglavi Nizozemac, ni prvi ni zadnji.
Salah i dribling
Mucno za gledati, koliko jos poraza treba da se ubleha otpusti...
Mucno za gledati, koliko jos poraza treba da se ubleha otpusti...
- JayCatwright
- Kontakt:
Al prodas Darwina i dovedeš Isaka 
Glupsti je dirati sistem koji ti pase, rezultat se vidi sad, i za par kola ce dobiti nogu ako se ovako nastavi.Finn je napisao/la: ↑22 nov 2025, 16:50Postalo je prilicno jasno da bi on da igra svoju neku vrstu fudbala za koju ova grupa nije previse sposobna i nema bas kapacitet, a on ne zeli ili ne zna adaptirati se na ono sto ima i sto ekipa moze i zna i pokazivala je ranije. Tvrdoglavi Nizozemac, ni prvi ni zadnji.
Nadat se da ce Chiesa nesto spasiti u drugom poluvremenu. Cak je i Danns bio vise ukljucen u igru od Isaka, ko da uopste ne trenira s ekipom.. ne znam jel imao vise od 5 dodira s loptom u prvom poluvremenu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Isak fakat trenutno ne liči uopšte na fudbalera, kamo li nekoga za ovaj level.
Bez zajebancije, napit ću se včrs ako izbaci Konatea na poluvremenu.
Kad si mogao Quansaha, možeš i njeg.
Bez zajebancije, napit ću se včrs ako izbaci Konatea na poluvremenu.
Kad si mogao Quansaha, možeš i njeg.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Eno sad Darwin bolji od Isaka...
Koja steta sto se Leoni povrijedio, naigrao bi se do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.