Ne bi, imas dovoljno primjera da znas koliko bi se leoni naigrao kod slota.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zvati Pereza 01.01. nek ga nosi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Veliki treneri nalaze rješenja, znaju se prilagoditi protivniku, ne igraju nužno (samo) na jedan jedini način. Slot to ove sezone ne demonstrira.
Ne smiješ biti u situaciji da sa ovakvim rosterom ne dominiraš većinu utakmica.
Pa jbm ga ja, igramo na Anfieldu, do prosle sezone smo kući bili neosvojiva tvrđava za 99% timova. Sad svi dolaze i čak nam tu prave probleme svaku tekmu...
Teško za gledati jbt
Ne smiješ biti u situaciji da sa ovakvim rosterom ne dominiraš većinu utakmica.
Pa jbm ga ja, igramo na Anfieldu, do prosle sezone smo kući bili neosvojiva tvrđava za 99% timova. Sad svi dolaze i čak nam tu prave probleme svaku tekmu...
Teško za gledati jbt
Isaka nema. Znaci kritikovati njega nesto licno nema smisla. Da je promasio 3 zicera rekao bi ok klada je, al ovako niti on niti ovi oko njega ne znaju ocigledno sta da rade.
Ma bezveze je pričati o starim igračima. Isto da ih nismo gledali. Jedva smo čekali da se riješimo tog drveta i dovedemo Isaka i sad se pravimo kao da je to greška.
Pustiti Darwina je bila super odluka, Diaz bi nam bio korisniji da je ostao ali nažalost nije.
Kad bi se Klopp vratio obradovao bih se više nego 2015te. Jbt 10 godina....
Taj Darwin je prosle sezone u vecini utakmica bio muha bez glave. Sad se revizionistcki narativ puca za sve jednog igraca od Diaza pa do onog Mortona. Niko od navedenih nije bolji od ovih sto smo doveli.
Nisu oni krivi sto imaju trenera koji nema ni izbliza ideju kako da ih uklopi
Nisu oni krivi sto imaju trenera koji nema ni izbliza ideju kako da ih uklopi
Srce, čast i ponos!
Ovo je baš smiješno postalo.
Potop.. vratio im se za onaj ponisteni gol.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Yebem li ti sve sveto i dan sto nastade
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
7 poraz od zadnjih 8 ligaskih tekmi
Vrijeme je????
Vrijeme je????
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Forest izgleda kao fudbalska ekipa, mi izgledamo kao 11 igraca bez ikakvih uputa na terenu
Anderson zvijer
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da mi je da mu daju otkaz. Jer mi je dosadilo ovo da gledam niti se nešto posebno nerviram niti išta. Jer ne vidim da se nešto drastično može promijeniti.
Ali kakavi dlietantski golovi se primaju na konstantoj bazi. Pa ovi ljudi ne znaju ko im glavu nosi
Srce, čast i ponos!
I da mu daju sad otkaz ko ce ga zamjenit
Idi, ostani, svejedno mi je at this point.
Možeš da me povrijediš, al' ne i da me povrijediš.
Možeš da me povrijediš, al' ne i da me povrijediš.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.