Super neka ne trpe i gledaju od kuće...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:03Neka ja pišem sranja, vi ih jedete i to Barbina i šutite. Niko ne bira utakmice vec je Anel bio podloga za izgradnju autoriteta, a Huseinbasic nece da trpi ponižavanje i menadzerske igrace. Sta je tu problem? Oni koji oce da igraju časno i posteno ili oni koji im to ne daju? Najest ce te se vi jos dosta Barbinih gov*ana dok nesto shvatite.GG3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:00tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:37Anel, Hadzikadunic, Huseinbasic, Gazibegovic, pokušaj diskreditovanja Esmira (ali nije prošlo jer je javnost pocela otvarati oci kako ko i koliko ko ali na sreću dovoljno). Autoritet se ne gradi na ponižavanju igraca i davanju nekima povlaštenog statusa a nekima ne i da ne zaboravimo 3 boda na Kipru nam je odnio promašaj Dine Besirevica ako se ne varam da se tako zove, inace poziv je dobio da nadje novi klub a ne jer je kvalitet, dok je Huseinbasic ostao bez poziva. Ljudi budimo realni daleko je Sergej od trener ne zbog znanja i taktike, vec zbog ponašanja. Neki ovdje pričaju o atmosferi u reprezentaciji i kako bi se neko uvrijedio na povratak Anela, a čovjek zaslužuje to mjesto a pored sto ga zaslužuje niko se ne bi uvrijedio kad su svi dobri s njim niti bi ga svlacionica odbacila. Al ajde neka nama menadžerskih igraca treba se neka para i zaradit ha ja, a za rezultat ce bit vremena.
Covjece pises SRANJA.
Anel je uvrijedjena mlada otisao, Huseinbasic isto nije mogao podnijeti pritisak![]()
![]()
Onaj tko voli repku i drzavu, ne Bira utakmice i koliko ce igrat vec Bude na raspolaganju i podredi se ekipi. Anel je pravio sranja i Dzeko je rekao DOSTA, i tu Barba ne moze nista.
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo malituzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:03Neka ja pišem sranja, vi ih jedete i to Barbina i šutite. Niko ne bira utakmice vec je Anel bio podloga za izgradnju autoriteta, a Huseinbasic nece da trpi ponižavanje i menadzerske igrace. Sta je tu problem? Oni koji oce da igraju časno i posteno ili oni koji im to ne daju? Najest ce te se vi jos dosta Barbinih gov*ana dok nesto shvatite.GG3 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:00tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:37Anel, Hadzikadunic, Huseinbasic, Gazibegovic, pokušaj diskreditovanja Esmira (ali nije prošlo jer je javnost pocela otvarati oci kako ko i koliko ko ali na sreću dovoljno). Autoritet se ne gradi na ponižavanju igraca i davanju nekima povlaštenog statusa a nekima ne i da ne zaboravimo 3 boda na Kipru nam je odnio promašaj Dine Besirevica ako se ne varam da se tako zove, inace poziv je dobio da nadje novi klub a ne jer je kvalitet, dok je Huseinbasic ostao bez poziva. Ljudi budimo realni daleko je Sergej od trener ne zbog znanja i taktike, vec zbog ponašanja. Neki ovdje pričaju o atmosferi u reprezentaciji i kako bi se neko uvrijedio na povratak Anela, a čovjek zaslužuje to mjesto a pored sto ga zaslužuje niko se ne bi uvrijedio kad su svi dobri s njim niti bi ga svlacionica odbacila. Al ajde neka nama menadžerskih igraca treba se neka para i zaradit ha ja, a za rezultat ce bit vremena.
Covjece pises SRANJA.
Anel je uvrijedjena mlada otisao, Huseinbasic isto nije mogao podnijeti pritisak![]()
![]()
Onaj tko voli repku i drzavu, ne Bira utakmice i koliko ce igrat vec Bude na raspolaganju i podredi se ekipi. Anel je pravio sranja i Dzeko je rekao DOSTA, i tu Barba ne moze nista.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dzeko veci od selektora, elham narode daleko smo dogurali neko ovo napise i to dok brani selektora. E pa stvarno smo vrh vrhova i onda se pitamo sto sve ide po veze dal jaranskoj il menadzerskoj nije bitno neka je veza veza mora to tako ipak je Dzeko baba koji nas kosta bodova jer mora igrati. Tooo carevi ajmo Serjeg ajmo Edine, **** Kerima Esmira Anela Jusufa Dennisa Amara Nikolu Tarika i svu mladost nek je nama naših ahbaba.
Anel sve i da se vrati je klupa Katicu. Ne diraš stoperski tandem Muharemovic-Katić zbog ove pizde.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mujakic je smijesan igrac al se nije makar oprostio od repke zbog ”negativnih” komentara kao Anel.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:42Imamo Mujakica iz Turske, kakav Feyenoord koja je to liga uopste, jedu li u Holandiji baklave i puše li šiše? A sta on treba pasti na koljena pred ljude koji su ga ponižavali, raspitaj se sta su njemu rekli Sergej i Spahic, pa našli su na njemu gradit autoritet. Sad par dobrih rezultata je njih diglo pa svijet misli da rade sve najbolje. Sergej je neznalica, a Spaha je tu napravio jedinu gresku do sada stao je čvrsto u odbranu pokerasa. Zna se zasto su neki igraci tu a neki ne i s kim kahvenise Barba. Naravno nisu ni spiskovi ko nekad gdje je 20 menadzerskih igraca ali dok ne bude bez ijednog nece biti ni rezultata.Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:35Sve ja to razumijem, ali imaju neke granice. Zasto moliti nekoga da se vrati kad mozemo bez njega? Kakvu razliku bi on napravio umjesto Dennisa ili Katica? Samo moze pokvariti stimung u ekipi ili ako opet nesto mu frcne u glavi i neki belaj napravi da ode kuci s okuplanje itd.
Ne vidim nikakav razlog da se on vrati, da igra u Realu pa i razumijem ali neko iz Feynoorda da se moli je cista glupost i mislim da Spahic koji ima veliki ego sigurno nece to dopustiti a ni Barbarez pogotovo kad se vidjelo o ovom ciklusu da imamo dobru generaciju i da nam iskreno ne treba toliko.
Ja kazem samo da Anel nije na tom nivou da ga se moli da se vrati jer momak ne igra na vrhunskom nivou, ne kontam sta to ima s Nihadom? Da Anel nije bio pametnjakovic imao bi sigurno mjesto zajedno s Tarikom, ali nije u fudbalu samo kakav si fudbaler, mora se napraviti ekipa i da hoce da ginu jedan za drugog. Anel nije ni napisao ”Sretno momci” prije rumuna a kamal poslje kad smo imali tako vaznu utakmicu, znaci da ga boli **** i zato on nema mjesta u repki zato sto je kreten a ne sto je los fudbaler.
Da je on Saliba pa razumijem ove komentare da se treba sjesti i popricati, ali nije neka ogromna razlika izmedju Katica/Dennisa i Anela.
Iza ovih imamo mladog Kospu, i Barisica sto igra u solidnom klubu, nama najvise fali jedan ozbiljni veznjak koji zna drzati loptu, a ne mrtvih Anel gdje imamo igraca.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 22 nov 2025, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stoji sto si napisao, osim jedne stvari... izmedju njega i Katica/Dennisa je solidna razlika u fudbalskoj kvaliteti, nije astronomska, ali osjetno vidljiva jeste...ne trebamo se lagati u tom aspektu, ako ga kudimo sto je ispao neprofesionalan i neozbiljan...Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:17Mujakic je smijesan igrac al se nije makar oprostio od repke zbog ”negativnih” komentara kao Anel.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:42Imamo Mujakica iz Turske, kakav Feyenoord koja je to liga uopste, jedu li u Holandiji baklave i puše li šiše? A sta on treba pasti na koljena pred ljude koji su ga ponižavali, raspitaj se sta su njemu rekli Sergej i Spahic, pa našli su na njemu gradit autoritet. Sad par dobrih rezultata je njih diglo pa svijet misli da rade sve najbolje. Sergej je neznalica, a Spaha je tu napravio jedinu gresku do sada stao je čvrsto u odbranu pokerasa. Zna se zasto su neki igraci tu a neki ne i s kim kahvenise Barba. Naravno nisu ni spiskovi ko nekad gdje je 20 menadzerskih igraca ali dok ne bude bez ijednog nece biti ni rezultata.Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:35
Sve ja to razumijem, ali imaju neke granice. Zasto moliti nekoga da se vrati kad mozemo bez njega? Kakvu razliku bi on napravio umjesto Dennisa ili Katica? Samo moze pokvariti stimung u ekipi ili ako opet nesto mu frcne u glavi i neki belaj napravi da ode kuci s okuplanje itd.
Ne vidim nikakav razlog da se on vrati, da igra u Realu pa i razumijem ali neko iz Feynoorda da se moli je cista glupost i mislim da Spahic koji ima veliki ego sigurno nece to dopustiti a ni Barbarez pogotovo kad se vidjelo o ovom ciklusu da imamo dobru generaciju i da nam iskreno ne treba toliko.![]()
Ja kazem samo da Anel nije na tom nivou da ga se moli da se vrati jer momak ne igra na vrhunskom nivou, ne kontam sta to ima s Nihadom? Da Anel nije bio pametnjakovic imao bi sigurno mjesto zajedno s Tarikom, ali nije u fudbalu samo kakav si fudbaler, mora se napraviti ekipa i da hoce da ginu jedan za drugog. Anel nije ni napisao ”Sretno momci” prije rumuna a kamal poslje kad smo imali tako vaznu utakmicu, znaci da ga boli **** i zato on nema mjesta u repki zato sto je kreten a ne sto je los fudbaler.
Da je on Saliba pa razumijem ove komentare da se treba sjesti i popricati, ali nije neka ogromna razlika izmedju Katica/Dennisa i Anela.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jest bolji igrac, ali nije brate tolika razlika da se ide preko mrtvih da se on vrati u repku.Vaya je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:21Sve stoji sto si napisao, osim jedne stvari... izmedju njega i Katica/Dennisa je solidna razlika u fudbalskoj kvaliteti, nije astronomska, ali osjetno vidljiva jeste...ne trebamo se lagati u tom aspektu, ako ga kudimo sto je ispao neprofesionalan i neozbiljan...Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:17Mujakic je smijesan igrac al se nije makar oprostio od repke zbog ”negativnih” komentara kao Anel.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:42Imamo Mujakica iz Turske, kakav Feyenoord koja je to liga uopste, jedu li u Holandiji baklave i puše li šiše? A sta on treba pasti na koljena pred ljude koji su ga ponižavali, raspitaj se sta su njemu rekli Sergej i Spahic, pa našli su na njemu gradit autoritet. Sad par dobrih rezultata je njih diglo pa svijet misli da rade sve najbolje. Sergej je neznalica, a Spaha je tu napravio jedinu gresku do sada stao je čvrsto u odbranu pokerasa. Zna se zasto su neki igraci tu a neki ne i s kim kahvenise Barba. Naravno nisu ni spiskovi ko nekad gdje je 20 menadzerskih igraca ali dok ne bude bez ijednog nece biti ni rezultata.![]()
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Anel ne trazi da ga se moli, vec samo da mu se obeca da je gotovo sa ponizavanjem i stvaranjem autoriteta na njemu, kojeg svakako nema zbog svojih postupaka.
Lijepa bajka.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:24Anel ne trazi da ga se moli, vec samo da mu se obeca da je gotovo sa ponizavanjem i stvaranjem autoriteta na njemu, kojeg svakako nema zbog svojih postupaka.
I ne treba se ici preko mrtvih... Vjerujem ako ima volje, da postoji i nacin... On ako ima zelju da se vrati, ja bih mu otvorio vrata, neka se izvini svima, selektoru, strucnom stabu i saigracima, te bujrum na klupu i bori se za mjesto u ekipi sa napomenom da vise nema prastanja - slijedeci kiks je auf viedersehen Vienna... Taman bi dobro dosao, da se ne poziva vise Radeljic, a kako god okrenes nije lose ima dodatnog stopera u ekipi, uvijek je neko ili povrijedjen ili kartoniran...Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:22Jest bolji igrac, ali nije brate tolika razlika da se ide preko mrtvih da se on vrati u repku.Vaya je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:21Sve stoji sto si napisao, osim jedne stvari... izmedju njega i Katica/Dennisa je solidna razlika u fudbalskoj kvaliteti, nije astronomska, ali osjetno vidljiva jeste...ne trebamo se lagati u tom aspektu, ako ga kudimo sto je ispao neprofesionalan i neozbiljan...Edincapitano je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:17
Mujakic je smijesan igrac al se nije makar oprostio od repke zbog ”negativnih” komentara kao Anel.![]()
A da se ne lazemo, on da nije pravio ove gluposti, da je cist sa glavom, on bi sa Tarikom cinio nas vodeci stoperski par... U fudbalskom smislu, ako je dovolno kvalitetan Fejnordu, sigurno bi bio dobar i nama...samo moraju se neke stvari ispraviti...
P.S. Sad upravo gledam Munster - Schalke, pretrci lijevo krilo Munstera Katica kao brzi voz, zamalo se izvuce da ne dobije karton..
Evo smo uspjeli na temi baraž nagurati dvije stranice o liku kojo baraž neće gledati ni preko TV-a. Ne znam kome ova oyebina naumpade.
Bezobrazluk čisti bi bio zvati Ahmedhodžića i da ta smlata uzima mjesto startera Katiću koji je cijele kvalifikacije odigrao jako dobro.
Ma jbm ti vise i Anela kad god su nove kvalifikacije/baraz on se priziva, pa onda jedni su za drugi ne.
Nema poente uopste to komentarisati, ako SŠ odluci da ga vrati pomirit cu se s tim, ako ne odluci isto tako.
Opraste vise s njim Allaha mi.
Nema poente uopste to komentarisati, ako SŠ odluci da ga vrati pomirit cu se s tim, ako ne odluci isto tako.
Opraste vise s njim Allaha mi.
Pa ne bi niti jedan selektor u zadnje dvije utakmice mijenjao odličan stoperski tandem zbog ove placipicke.
On i ako se pokaje njemu je maksimalno klupa i to je to. Radeljic out svakako, Anel in i to je to sto može dobiti.
Pa on da dodje i da bude klupa on bi se odmah pokupio i otiso jer njemu je ispodnizenja sjedit na klupi kao i HuseinbasicuVaya je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:01Vratis ga u ekipu i neka bude na klupi... Neka bude zamjena Katicu... Kako god, ja ga se opet ne bih odricao tek tako lagano... Dobar je igrac, jbg naletio period los u zivotu i to je to, udarila mu glavu vruca ciganska pica...jest da se da se njemu desilo 2x-3x, ali on ako ima volju da se vrati, nek se vrati, nek se pospe pepelom i prizna da je jeo ****, pa polagano poceti ponovo....ukoliko se plasiramo na SP, ne garantovati mu mjesto u ekipi, ali ne i nuzno ga skinuti sa liste ekipe...DamirT je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:51Ja kako sam cuo na onom podcastu na X-u nedavnom, on (Anel) se najvise ljuti na Spahica. A budimo iskreni, eto sad dodje za baraz, nema igraca na svijetu koji bi prihvatio da on bude starter radi nekoga koji je citave kvalifikacije igrao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:46Ako mene lažu lazem i ja ovdje sve ali prije jedno 2 3 mjeseca je meni jedan jaran na kafi rekao kako je Anel u kontaktu i dobrim odnosima sa nekoliko reprezentativaca i da ima želju da nekad opet igra. A prema pričama koje sam jos cuo kad je ovaj portal objavio pricu o njegovom povratku, provjereno je krenulo sa njegove strane ali Barba ne moze sad to sebi dopustiti jer ce morati svoj ego ostavit po strani i preći preko mnogih uvreda koje je izrekao za njega pred ostalima.
Ja kako na ovo sve gledam je da su obojica krivi podjednako. Isto tako, ne postoji situacija koja se ne moze izgladiti i rijesiti, samo da se malo ostavi ego sa strane. Nikad ni u jednom konfliktu ne moze samo jedna osoba biti kriva. Svako ce vodu tjerati na svoj mlin kako je on upravu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pravo da kažem, nije me baš briga koji bi se igrač uvrijedio ako Anel zaigra. Ukoliko je on spreman da se podredi ekipi, da više ne pravi gluposti, itd. Katić nije nivo Anela a i Katić igra za nas jer ne može za Hrvatsku jer da može tako bi nas lagano otpilio i ne bi ga bilo briga da li bi se mi uvrijedi, da se ne lažemo. Trebamo prestati gledati to na način: ovaj je nešto postigao i zaslužio de nek i dalje vodi/igra. A znamo da taj neko nema kvalitet za to. Kao što je neko već napisao, reprezentacija nije humanitarna organizacija i tu nema zasluga već igraju najbolji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma ni ja nemam nista protiv Anela ako ce se podredit ekipi i Selektoru. Ali mi ide na onu stvar sad bi (kad su nas malo podigli sa dna) izbacili Barbu i Spahu zbog Anela.Unofficialpage je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:47Pravo da kažem, nije me baš briga koji bi se igrač uvrijedio ako Anel zaigra. Ukoliko je on spreman da se podredi ekipi, da više ne pravi gluposti, itd. Katić nije nivo Anela a i Katić igra za nas jer ne može za Hrvatsku jer da može tako bi nas lagano otpilio i ne bi ga bilo briga da li bi se mi uvrijedi, da se ne lažemo. Trebamo prestati gledati to na način: ovaj je nešto postigao i zaslužio de nek i dalje vodi/igra. A znamo da taj neko nema kvalitet za to. Kao što je neko već napisao, reprezentacija nije humanitarna organizacija i tu nema zasluga već igraju najbolji.
Jedino se ne bi slozio sa zadnjom recenicom, sigurno da nije Huamnitarna organizacija, ali treba da igraju oni koji nece kalkulisati i koji ce ostaviti srce na terenu a to u mnogo slucajeva ne moraju biti induvidualno najbolji igraci.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bili smo mala država i kad smo se odrekli Vranješa.husrefbeg je napisao/la: ↑22 nov 2025, 13:21Ja sam da se gdje je god moguće popela jer mala smo mi država i Nemamo se pravo nikoga odreći. Jedino ako je on baš toliko zastranio.
Respekt među igračima, red i disciplina u taboru mora biti.
Ahmedhodžić je završena priča i bezze ga spominjete.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, hurem, jasmin10, Zglavkar i 43 gosta.