FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo taknuto nije jbt,pa i u Prijedoru je padao snijeg.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neka upale grijače u čiju ugradnju se ugradila i kompletna tadašnja uprava.
A i ovi današnji nas nastavljuju brukati
A i ovi današnji nas nastavljuju brukati
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Zamisli places Rad da ti cisti tribine, smetljiste svaku utakmicu. Placas Albu da ti odrzava teren a oni dodju s sest ljudi. Bitno da se nasa uprava slika s Magodom, Benjaminom I ostalom bagrom.
Zbog takvih ljudi koji nam vode klub, necemo dobiti nikad investitora. Zamisli da ulozis pare svoje pare a da ti neki Tunovic prica sta trebas. Ubio bi se momentalno. Nisu u stanju organizovati ciscenje terena a vodili bi klub.
Zbog takvih ljudi koji nam vode klub, necemo dobiti nikad investitora. Zamisli da ulozis pare svoje pare a da ti neki Tunovic prica sta trebas. Ubio bi se momentalno. Nisu u stanju organizovati ciscenje terena a vodili bi klub.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 22 nov 2025, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Ni pokusali ga nisu cistit a kazu uprkos naporima da se ocisti 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Grijaci sluze da tope snijeg koji pada na teren,nesluzi da otapa kamare snijega koje nisu ociscene.Ustvari pitanje je dali ti grijaci i rade..
Brko iz druge galaksije!
Ma najbolje kao protiv sarajeva je li pno bila 2018 godina na grbavici kad su odgodili sa nedelje na ponedeljak kao razlog naveli fazon nismo imali onih lopti za snijeg crvenih
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Sjecam se dobro te utakmice ja kao srednjoškolac sa prijateljm iz Mostara odlucim doc na utakmicu i lagano busem i nazad...od tada prijatelj vise nije pomislio otic na utakmicu.
I bas lose iskustvo...Dzaba ste dodsli! Koliko ce ih danas bit takvi ? Sramota za klub jer to iskustvo ne moze niko popravit...
-
Ganola1921
- Kontakt:
Dje ce s ovim, pa da i "grijace" iz zemlje izbiju.
Znam da služe da se uključe čim snijeg počne padati, nego sam više spomenuo radi "najbolje uprave" i naravno da ne rade, nikad nisu ni radili, a nebi me iznenadilo da kada se bude radila rekonstrukcija terena da se ustanovi da nisu ni ugrađeni.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Izasla sa stadiona, sreca nije upotrebljena.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa oni stvarno nisu normalni
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pa je li moguće da su s ovim htjeli čistiti teren ?
Pitam se šta je slijedeće
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Pa cistili su prij godinu dvijeExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:42Pa je li moguće da su s ovim htjeli čistiti teren ?
Pitam se šta je slijedeće
Kakvi nesposbni debili
Jes vas tesko nalozit

-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Sve cu razumjeti, ali da ljudi i dalje pisu o grijacima koji NIKAD nisu bili upotrijebljeni jer NE POSTOJE, mi nikad nece biti jasno.
Ovo je jedina prava odluka, snijeg nenormalno pada i ovakav moksr i tezak snijeg samo znaci losiji teren i da su ga pokusali cistiti samo bi ga unjstili ds bude kao onda kad je Belgija gostovala jer niko strucan ne radi sa travnjakom godinama. Uzdamo se naravno u donaciju da cemo dobiti novi travnjak.
Na ovakvim stvarima se ogleda amaterizam naseg kluba koji je prisutan godinama. Nemam nista protiv nijedne uprave, nemam pojma ni ko je tu tacno ali ako zelis biti pravi klub, ovakve stvari se ne smiju desavati. Samo razmislite kako mi ikako mozemo razvijati igrace kad svako zna da smo mahalsli klub u kojem nema ni trunke logike.
Nek sljedeca parola bude:
TRAVU NAM DAJTE, SPIDA IMAMO!
Ovo je jedina prava odluka, snijeg nenormalno pada i ovakav moksr i tezak snijeg samo znaci losiji teren i da su ga pokusali cistiti samo bi ga unjstili ds bude kao onda kad je Belgija gostovala jer niko strucan ne radi sa travnjakom godinama. Uzdamo se naravno u donaciju da cemo dobiti novi travnjak.
Na ovakvim stvarima se ogleda amaterizam naseg kluba koji je prisutan godinama. Nemam nista protiv nijedne uprave, nemam pojma ni ko je tu tacno ali ako zelis biti pravi klub, ovakve stvari se ne smiju desavati. Samo razmislite kako mi ikako mozemo razvijati igrace kad svako zna da smo mahalsli klub u kojem nema ni trunke logike.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel mi placamo jos jednu noc u hotelu za igrace Sloge 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Amaterizam, apsolutno si upravu.Orvel je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:53Sve cu razumjeti, ali da ljudi i dalje pisu o grijacima koji NIKAD nisu bili upotrijebljeni jer NE POSTOJE, mi nikad nece biti jasno.
Treba se saznati i iznijeti zasto nemamo grijace?
A pitanje koje je za nas jos teze, kako spremiti travnjak za sutra ako ce nastaviti padati. Zovi navijace da spasavaju po milioniti put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.