Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E jbg ne kontam sto svaki put kad se gubi mora biti max trpanje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
engumoHHHHHHHHHHHHHa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Za koga inače navija ovaj na Areni?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Naravno da može, može li to moja jetra podnijet?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Arne odlazi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
živim za dan kad će nam biti omogućeno da imamo izbor dal želimo slušati komentatora ili samo ton sa stadiona
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Prezivi li ovo svaka mu cast,sa cim ih ucjenjuje da mi je znat
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Valjda nas pocaste s otkazom danas, ko ce cekat jbni ponedeljak
11sti s negativnom gol razlikom
11sti s negativnom gol razlikom
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Na Anfieldu nas Forest siluje 0:3.
Na. Anfieldu!
Let that sink in.
Ne vidim koliko jos moze ostati na klupi nakon ovog niza...
Na. Anfieldu!
Let that sink in.
Ne vidim koliko jos moze ostati na klupi nakon ovog niza...
Hitno ga otjerati!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovo je možda već večeras otkaz.
Katastrofa od igre od pocetka sezone, Slot nema tu vise sta da proba, njegovo bi trebalo biti zavrseno na kraju utakmice. Nije moguce da nijedan igrac ne zna vise igrati.
Katastrofa od igre od pocetka sezone, Slot nema tu vise sta da proba, njegovo bi trebalo biti zavrseno na kraju utakmice. Nije moguce da nijedan igrac ne zna vise igrati.
dan te **** tek u martu nova pauza 
Mislim da je zavrsio, mogao se izvuci s dobrim rezultatom ovdje i povoljnim rasporedom u iducem periodu.
Sreca za nas, silovan je. Mora biti dovoljno, 7 ligaskih poraza ne mozes prezivjeti
PA ako nije dovoljno onda je ovo smiješna institucija
Problem je sto sad nema vremena ni da uigrava nesto, utakmice ce se redat jedna za drugom jer ide onaj haoticni period godine. Ni povrede ne pomazu nazalost. Ili ce probati nesto skroz drugacije ili mu ne gine otkaz.
Da su Wirtz i Frimpong zdravi pa da proba replicirat Leverkusenov 3421 i pokusa izvuci nesto iz novih pojacanja.. ovako ne znam sta mu preostaje. Mozda 442 sa Ekitikeom i Isakom u vrhu.
Da su Wirtz i Frimpong zdravi pa da proba replicirat Leverkusenov 3421 i pokusa izvuci nesto iz novih pojacanja.. ovako ne znam sta mu preostaje. Mozda 442 sa Ekitikeom i Isakom u vrhu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bez obzira na slota, sve se ovo nadovezuje na ljetne odluke menadzmenta koje se nisu donijele, neke teze koje su se morale donijeti zarad dugorocnog dobra poput istrosenog salaha, a neke nelogicne poput nedovodjenja dva stopera i osvjezavanje centralnog veznog reda, a s druge strane pridavanje paznje, djeluje nepotrebnim, tipa isaka.
Idealna je prilika bila za potpuni restart nakon neocekivanog osvajanja titule pa bi pritisak bio manji ove sezone. Ovako si potrosio 450m, imas slabiju ekipu nego lani.
Idealna je prilika bila za potpuni restart nakon neocekivanog osvajanja titule pa bi pritisak bio manji ove sezone. Ovako si potrosio 450m, imas slabiju ekipu nego lani.