Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zigazaga čestitam. Zasluženo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Cim sam procito ono proigrali pitari znao sam da necemo dobit.
Cestitke Rudaru, da je i 5-0 samo nek je bez lakrdija.
Cestitke Rudaru, da je i 5-0 samo nek je bez lakrdija.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 22 nov 2025, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Izrudarili pobjedu
Sudije nas zaklale, vico naredio tako
Rudaaareeee 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Čestitke kulturnom i odmjerenom forumašu Zigazaga na pobjedi FK Rudar.Što ti je marketing i zaluđivanje masa.
Sa jedne strane princ od Malezije,milijuni,Mamić,dolari iz USA,Ljajić sa milijunskom plaćom,Ristovski sa iskustvom Lige Prvaka,pretplaćene zvijezde sa očigledno kešom na ruke ako ćemo vjerovati financijakom izvještaju FK Sarajevo dok iz Prijedora dolaze dva klinca iz Sarajeva i par španjolaca iz amaterskih liga .
Meni jako simpatična momčad jer igra atraktivno i brzo,nešto sasvim novo u ligi.
Kriminalna Sloga Doboj ispod crte
Go Rudar go Prijedor
Sa jedne strane princ od Malezije,milijuni,Mamić,dolari iz USA,Ljajić sa milijunskom plaćom,Ristovski sa iskustvom Lige Prvaka,pretplaćene zvijezde sa očigledno kešom na ruke ako ćemo vjerovati financijakom izvještaju FK Sarajevo dok iz Prijedora dolaze dva klinca iz Sarajeva i par španjolaca iz amaterskih liga .
Meni jako simpatična momčad jer igra atraktivno i brzo,nešto sasvim novo u ligi.
Kriminalna Sloga Doboj ispod crte
Go Rudar go Prijedor
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Čestitke Rudaru.
Najsimpatičnija ekipa naše lige.
Želim vam da ostanete u ligi. Svaka čast na gostoprimstvu, želji da se odigra meč, trudu. Sve kako treba.
Osim ovih nekih povika ali to su debili.
Najsimpatičnija ekipa naše lige.
Želim vam da ostanete u ligi. Svaka čast na gostoprimstvu, želji da se odigra meč, trudu. Sve kako treba.
Osim ovih nekih povika ali to su debili.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Čestitke Rudara nisu bolji bili al vise želje su pokazali I neka su pobjedili ove naše nesretnike. Pločo se vise raduje od ovih iz Rudara 
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Utakmica u Sarajevu je odgođena ne zbog snijega, nego zbog ubistva vođe navijača Partizana, Zemunca
Zaslužena pobjeda. Sarajevo nevidljivo drugo poluvrijeme. Vraćaju se polako Rudaru oni nesrećni porazi. Po imenima Sarajevo top,ali na terenu većina glumi zvijezde. Niko da klizne,dres isprlja. Rudat trudom i većom željom dodje oo pobjede.
Aj Rudar.
Aj Rudar.
Javila im Aylah da su naštelili pa da ne putuju bezveze 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Evropske komšije

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- kolezeljovac
- Kontakt:
U redu kad se ovdje podyebavamo na zdrav način, ali shvati da je to dijete od 25 godina nečiji sin, brat i sl. Dok se ti pokušavaš zayebavati na naš račun... Nije to naša furka druže....KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:02Utakmica u Sarajevu je odgođena ne zbog snijega, nego zbog ubistva vođe navijača Partizana, Zemunca
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hvala drug. Rudar svaku utakmicu igra otvoreno,nadigrava se. Većom željom i voljom je pobjedio. Atmosfera bila super. Riječ ružna se nije čula sa tribina,sem par puta u prvom poluvremenu neki mentol psovao. Djeca Sarajeva presudiše svom bivšem klubuZaboljesutra je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:57Čestitke kulturnom i odmjerenom forumašu Zigazaga na pobjedi FK Rudar.Što ti je marketing i zaluđivanje masa.
Kriminalna Sloga Doboj ispod crte![]()
Go Rudar go Prijedor
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Da je sutra dobiti u Posušju i još se više udaljiti od mjesta koja ispadaju
Jeste li pozdravili Kesica nekom grudvom ili psovkom?
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mi ako se imalo uozbiljimo idemo lagano do treceg mjesta.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bit će foto finiš između nas i Sarajeva za treće mjesto na kraju sezoneMostarNeretva je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:20Mi ako se imalo uozbiljimo idemo lagano do treceg mjesta.
A gledajte da ne ispadnete furdo vrapčićkaMostarNeretva je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:20Mi ako se imalo uozbiljimo idemo lagano do treceg mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.