FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bitno da je Isko zadovoljan i da je FK Transfer pred novim unosnim poslom!
Trofeje i rezultate ostavljamo Mostarcima.
Trofeje i rezultate ostavljamo Mostarcima.
Tarik Ramic, Nedim Keranovic, Donald Mols i neki španci te uzmu
Tragikomedija
Tragikomedija
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta treba ga mjenjati ?Herson je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:57On je odabrao prvih 11 i on je uvodio igrače sa klupe, jednako je odgovoran. Ako nosi zasluge za to što je probudio ekipu nakon katastrofalnog početka, onda mora snositi i sankcije za ovu blamažu.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:55Kakav ba trener . Ovi igrači su ovdje onako odrađuju posao s pola snage . Nema ekipa karakter i to je to , plaćenici i to loši i bezobrazni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mujkic bi meni za ovo bio odstranjen iz ekipe do daljnjeg
U razmaku od 8 minuta:
1. Ne vrati povratnu i uprska priliku
2. Ne zatvori prvu stativu i primimo prvi gol
3. Ni ne požuri da zatvori centaršut s aut linije i primimo drugi gol.
Njegov poraz 1/1
U razmaku od 8 minuta:
1. Ne vrati povratnu i uprska priliku
2. Ne zatvori prvu stativu i primimo prvi gol
3. Ni ne požuri da zatvori centaršut s aut linije i primimo drugi gol.
Njegov poraz 1/1
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobro neko na fb napisa.
Nevjerovatno je da se ne primjeti razlika izmedju preplacenih igraca FK Sarajevo i minimalno placenih igraca Rudara koji su od pocetka sezone jednom nogom vec ispali. Cak se ovi vise trude, trce i voljni momenat je jako bolji.
Do koga li je, da nije do navijaca?
Samo radi ove utakmice poslao bih pola tima na tribine do januara i priprema.
Sasvim mi je normalno da Mujkic pogrijesi, igrac koji daje 120% i koji se skoro tek oporavio, ali kada neko 5 mjeseci ni za kurrca nije to me jede iznutra. Beganovic i kupresak u padu, katastrofalni, Bralic vjerovatno najgori igrac ekipe, oliveira i butic za ispisnice, Elezi neprimjetan, Cimirot drugi najgori igrac i tako dalje.
Nevjerovatno je da se ne primjeti razlika izmedju preplacenih igraca FK Sarajevo i minimalno placenih igraca Rudara koji su od pocetka sezone jednom nogom vec ispali. Cak se ovi vise trude, trce i voljni momenat je jako bolji.
Samo radi ove utakmice poslao bih pola tima na tribine do januara i priprema.
Sasvim mi je normalno da Mujkic pogrijesi, igrac koji daje 120% i koji se skoro tek oporavio, ali kada neko 5 mjeseci ni za kurrca nije to me jede iznutra. Beganovic i kupresak u padu, katastrofalni, Bralic vjerovatno najgori igrac ekipe, oliveira i butic za ispisnice, Elezi neprimjetan, Cimirot drugi najgori igrac i tako dalje.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 22 nov 2025, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenerov poraz, kada je uveo Cimirota i Ljajića to je bio kraj. Nedavno sam pisao da Ljajić, Cimirot i Elezi ne mogu zajedno igrati. Trener nije loš ali danas je pogriješio.Herson je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:57On je odabrao prvih 11 i on je uvodio igrače sa klupe, jednako je odgovoran. Ako nosi zasluge za to što je probudio ekipu nakon katastrofalnog početka, onda mora snositi i sankcije za ovu blamažu.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:55Kakav ba trener . Ovi igrači su ovdje onako odrađuju posao s pola snage . Nema ekipa karakter i to je to , plaćenici i to loši i bezobrazni.
- MokraKifla
- Kontakt:
Bolje se igralo prije kad su kasnile plate ovu sad nonšalantnost ne podnosim nikakoErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:04Dobro neko na fb napisa.
2/1 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U ovoj divljoj formaciji, sa Mlinaricem na desetki i Mujkicem na krilu, bolje se nije ni moglo.
- Maroon1946
- Kontakt:
6 pobjeda
3 remija
6 poraza
Strašna polusezona do sad.
3 remija
6 poraza
Strašna polusezona do sad.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne treba. Od mene ima podršku od prvog dana kad su ga imenovali. Uspio je probuditi onako letargičnu, anemičnu i bezvoljnu ekipu i na tome mu treba čestitati, ali danas je totalno podbacio i najveći je krivac za prosuta tri boda.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:02Sta treba ga mjenjati ?Herson je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:57On je odabrao prvih 11 i on je uvodio igrače sa klupe, jednako je odgovoran. Ako nosi zasluge za to što je probudio ekipu nakon katastrofalnog početka, onda mora snositi i sankcije za ovu blamažu.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:55Kakav ba trener . Ovi igrači su ovdje onako odrađuju posao s pola snage . Nema ekipa karakter i to je to , plaćenici i to loši i bezobrazni.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Picke !!!
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jeste ali al ne mozes sviju tjerat,coach je dobar prvi mu je poraz i to je ok,ovim idiotima ko sto su Nermin Mujkic i ovaj degenerik vjecno beskorisni Mlinaric treba majku **** i do sledece godine ih hladit,na zimu ima posla mora se napadaca 2/3 dovestiMokraKifla je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:56Husref nek leti potpuno te podrzavam ovdje se naograjsalo tesko evo 5. godina za redom gledam isto...strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:53Zamisli imas nesto protiv Maria Cvitanovica,a da zaboravio sam jos te boli jer ti je Suzref nabiven nogom u guzicu po 7i put u trenerskoj karijeriMokraKifla je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:50Cestitke Mariju Civtanovicu na ispisanoj historiji kao prvi trener koji je uspio izgubiti od Rudara iz Prijedora u citavoj historiji svetinje.,bjednice raspali ciganski
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma razmazeni su igraci previse, jbga moze im se
- MokraKifla
- Kontakt:
Mlinarica na spica da igra Mario vjeruj vise bi uradio nego na ovoj laznoj 9, poraz ima uticaj i trenera uveo oba veznjaka koji im je tempo kretanja kritican da je ostala prva postava do kraja vjv bi fizicki uspjeli zadrzati 0 1strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:08Jeste ali al ne mozes sviju tjerat,coach je dobar prvi mu je poraz i to je ok,ovim idiotima ko sto su Nermin Mujkic i ovaj degenerik vjecno beskorisni Mlinaric treba majku **** i do sledece godine ih hladit,na zimu ima posla mora se napadaca 2/3 dovestiMokraKifla je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:56Husref nek leti potpuno te podrzavam ovdje se naograjsalo tesko evo 5. godina za redom gledam isto...strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:53
Zamisli imas nesto protiv Maria Cvitanovica,a da zaboravio sam jos te boli jer ti je Suzref nabiven nogom u guzicu po 7i put u trenerskoj karijeri,bjednice raspali ciganski
Koji ono igrac stoji i mase rukama kod drugog gola?
Za poraz ne krivim Maria, jer je ovo poraz našeg mentaliteta, a većina naših igrača nema mentalitet šampiona, a što se najbolje dalo primjeriti kad je kloc Bralić bio u krupnom kadru tamo nekad oko 6-7 minute (umro doslovno i hoda iskrivljen kao upitnik).
Ovoj ekipi nedostaje drčnosti, sportskog bezobrazluka i mentalitet pobjednika. Kad sve sabereš i oduzmeš ekipa za poziciju 3-5 i ko misli drugačije nije realan i objektivan.
Ovoj ekipi nedostaje drčnosti, sportskog bezobrazluka i mentalitet pobjednika. Kad sve sabereš i oduzmeš ekipa za poziciju 3-5 i ko misli drugačije nije realan i objektivan.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Hoce li sad američki debil otjerati nekog
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 44 gosta.