Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Kakvu kontru istrčaše i ne htjede mu dodati. Majke mi, za izučavanja.
Gledaj čobana **** ti mrtve sebične
Dobro on ima i ova 2 gola s obzirom koliko su ovi sebicni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno,udjes i dzaba trcis.Niko te ne **** ni dva posto.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
S kojim debilima igra
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da je ovo trenerima zamisao kako bi ga drzao na klupi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa majku mu je.bem jel mora svaki naš talenat biti na terenu sa 5 najglupljih crnaca u Europi?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gori su u Salzburgu vala puno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:35Pa majku mu je.bem jel mora svaki naš talenat biti na terenu sa 5 najglupljih crnaca u Europi?
Ovo me podsjeca na ono kako smo voljeli krvave majke sebične Grafiteu u Wolfsburgu, Salahu u Romi, Agüeru i Tevezu u MC 
U Salzburgu nisu gori, tamo se dokazuju individualno ne bi li se prodali, psv je puno ozbiljniji tim ali sve je ovo pokazatelj koliko zapravo ova nizozemska liga kaska za ligama petice.CAGarfia je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:43Gori su u Salzburgu vala puno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:35Pa majku mu je.bem jel mora svaki naš talenat biti na terenu sa 5 najglupljih crnaca u Europi?![]()
Citam i ne vjerujem kako ste nerealni,eto njima bi Esmir dodao pa i on isti kao i ovi crnci,i jedva ceka da nekom proturi loptu kroz noge,kao da igra u nekim 80*godinama,istina dosta je napredovao u zanjih pola godine i igra dosta ozbiljnije,ono prije sto je igrao mogao je u FK Vratnik igrat,kao sto pjesma kaze igras za raju zanemari taktiku,i jos samo da podsjetim onaj gol sto je dao Rumunije svaka cast a cak i ljepsi gol je dao Hajrovic i gdje je taj decko sada?Smanjite dozivljaj,nek prvo postane standardan pa onda pricajte o njemu kao da je Mesi a on po meni u rangu Madzida Sosica
Ovaj iznad mog posta jedva čeka da Esmir šta usere da pljuje, ko ne vjeruje nek prelista postove.
Lik ga blati evo od prelaska u PSV. Samo ga nisam nesto vidio u zadnja 2 meca ovdje...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Isto su ovako Dzeku izbjegavali kad je tek otiso u City, moro je bukvalno molit za loptu.
Sto se tice Esmirovog slucaja, cista ljubomora, znaju da je Esmir bolji od njih.
Sto se tice Esmirovog slucaja, cista ljubomora, znaju da je Esmir bolji od njih.
Ja kada vas citam kao da ste familija od Esmira,evo kaze nisam bio zadnja 2 mjeseca a ja tek se prikljucio prije mjesec dana.Ljudi ja bi volio da on bude novi Susic isto kao i vi,zao mi je ali ja to ne vidim,ali da ne pomislite da imam nesto sto je porijeklom Srebrenica,Bratunac,moj jedan od najdrazih igraca je Ibisevic i da nije imao onu povredu na zimskoj pauzi u Hofenhajmu istorija fudbalska bi bila drugacija sada,bio je bolji od Levandovskog i imao njuh za gol kao Miler Gerd,a ja skoro uvijek napisem da bi volio da grijesim u vezi Esmira,samo zbog BiH,ali ja to tako vidim i nemoj te se ljutit sto drugacije mislim od familije Barjaktarevic i Podrinjaca...
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nije jos bolji al definitiivno ima veci potencijal i prijeti im mjestu.RollingPaper je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:45Isto su ovako Dzeku izbjegavali kad je tek otiso u City, moro je bukvalno molit za loptu.
- PasodelMar
- Kontakt:
Roki debilu jedan.
U zadnja 2 meca, kakva mjeseca.Roki50 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:23Ja kada vas citam kao da ste familija od Esmira,evo kaze nisam bio zadnja 2 mjeseca a ja tek se prikljucio prije mjesec dana.Ljudi ja bi volio da on bude novi Susic isto kao i vi,zao mi je ali ja to ne vidim,ali da ne pomislite da imam nesto sto je porijeklom Srebrenica,Bratunac,moj jedan od najdrazih igraca je Ibisevic i da nije imao onu povredu na zimskoj pauzi u Hofenhajmu istorija fudbalska bi bila drugacija sada,bio je bolji od Levandovskog i imao njuh za gol kao Miler Gerd,a ja skoro uvijek napisem da bi volio da grijesim u vezi Esmira,samo zbog BiH,ali ja to tako vidim i nemoj te se ljutit sto drugacije mislim od familije Barjaktarevic i Podrinjaca...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], Jegres, legendarnadruga, Normus90 i 35 gostiju.