Ne pricaj bzv.Svaka odluka mu je odlicna.Miran na timeoutu.Vadi Audige i Salica nakon mentalnih greski, kaoni Delu nakon promasenih suteva.Atic je najbolji igrac ekipe i on se mora trpiti.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
E pasa skoro pa gubis dvije utakmice gdje si vodio +20 nekih 4-5 minuta ostalo. Jednu si definitivno izgubio.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:59Ne pricaj bzv.Svaka odluka mu je odlicna.Miran na timeoutu.Vadi Audige i Salica nakon mentalnih greski, kaoni Delu nakon promasenih suteva.Atic je najbolji igrac ekipe i on se mora trpiti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast.Iz ovakvih tekmi se i raste.
- kolezeljovac
- Kontakt:
4. smo... Sad Zvezdu dočekati.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma i pogadjao je onaj sve zivo, trice sa osam metara iz stepbacka…
BRAVO MOMCI!
BRAVO MOMCI!
ZELJEZNICAR 1921!
- Shategabri
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
Bravo momci! Odlična pobjeda na gostovanju.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- VensanKasel
- Kontakt:
Uhhhhh al' su se mnogi ponadali da izgubimo da mogu pljuvati , pogotovo ovi fudbalski navijači koji nikako ne mogu da skontaju da je KK Bosna institucija za sve fudbalske klubove , e momci patite samo patite

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Uf, dobro je. Čestitke ekipi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo.
Ako ne računamo zadnjih 2 min odlična utakmica, vodstvo od početka do kraja. Sad i Zvezdu dobiti. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Drugu si definitivno pobjedio .Zabit je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:00E pasa skoro pa gubis dvije utakmice gdje si vodio +20 nekih 4-5 minuta ostalo. Jednu si definitivno izgubio.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:59Ne pricaj bzv.Svaka odluka mu je odlicna.Miran na timeoutu.Vadi Audige i Salica nakon mentalnih greski, kaoni Delu nakon promasenih suteva.Atic je najbolji igrac ekipe i on se mora trpiti.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zašto u tabelama na SS nema grupe Aba lige gdje je Bosna, već samo Igokea a sezona je 25/26 ?
Da je pameti i odigrati tu utakmicu na Skenderiji. Ovako nisam siguran,
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije bilo laganomirzatele je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:36Opet me ne slušatebordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 11:01Nece biti lagano a Ilirija je sasvim ok ekipa dobili su kuci Zadar i Spartak egal utakmice u Podgorici i Beču . Jaramaz,Muric, dva Amera ekipa za respekt i po kladionici su blagi favoriti protiv Bosne.![]()
Bravooo Bosnaaaaa
Sa ovom pobjedom je potvrđena velika pobjeda protiv Spartaka
38 minuta apsolutne kontrole i odlične utakmice, zadnja 2 minuta za masakr ali je i Green pogodio 2,3 nemoguće trice
Četvrta vezana pobjeda, koliko bi pred ovaj težak raspored što nam slijedi sve bolje i lakše bilo da onaj amater na klupi nije gubio od Mege
38 minuta apsolutne kontrole i odlične utakmice, zadnja 2 minuta za masakr ali je i Green pogodio 2,3 nemoguće trice
Četvrta vezana pobjeda, koliko bi pred ovaj težak raspored što nam slijedi sve bolje i lakše bilo da onaj amater na klupi nije gubio od Mege
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Bravo!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koliko napeto na kraju
ne znam sta je s Atica, totalno nezainteresovan. Na timeoutu gleda negdje drugo i psuje. West je dobro mogao stojati na nogama koliko je igrao bez pauze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bravoooo Bosnooo bravooooo. Vise podrške manje pametovanja i filozofiranje kako nista ne valja . Za sad odlična sezona Bosne iznad očekivanja u europi se fino gura u ABA 4/3 bravoooo .