Za oba slucaja kriv selektor.
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
De mi molim te objasni to nije definitivno kriv?
Ako mi objasnis necu nikada vise pisati na forumu.
Ma onaj tko tvrdi da je Selektor ili SŠ kriv sto ova dvojica ne igraju, taj nikad nije igrao neki ekipni Sport na nekov visem nivou.
Eno Nagelsman ostavio Stillera kod kuce a vodi neku djecu da igraju, ovaj izjavio „Dokazat cu igrama u Klubu da zasluzujem poziv“
Eno Nagelsman ostavio Stillera kod kuce a vodi neku djecu da igraju, ovaj izjavio „Dokazat cu igrama u Klubu da zasluzujem poziv“
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Maroon1946
- Kontakt:
I jedan i drugi su ostavili repku na cjedilu, nakon javnog izvinjenja nema problema da se vrate.
Ljudi dragi, mozemo mi govoriti sta hocemo, dzaba kad ne znamo svu pricu. Jedni ce Ahmedhodzica optuzivati, drugi Spahica i tako ponovo. Ovaj ce reci Ahmedhodzic folirao povredu, ovaj ce reci Spahic i Barbarez ga otjerali iz nekog x razloga. Ahmedhodzic se trebao oglasiti i reci kako stvari stvarno stoje. A ne izgovor radi psovanja zene i djeteta. Pa sta se Dzeki govorilo za Amru evo 20 godina, pa covjek igra opet. Nikad nije pomislio da ode iz reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi SE pisaju po cvajti a jaca je od svih liga u kojoj igraju nasi veznjaci I to dobrano. Brodby bi SE borio za opstanak u cvajti.
Barba je jedva cekao da ga odstrani. Kako ce basic iz kaxakhstanske lige dobiti priliku.
Dok god SE kita ostri na igracima Koji su top 5 6 najboljih koje imamo, dok god SE traze neki bezvezni razlozi za njihovo izostavljanje, rezultat toga je "bili smo tako blizu", Malo nam falilo itd. Zbog ega bahatog kockara mi ostasmo bez mundijala. Protiv italije ce biti ista prica.
Nasi mediji ne prave pritisak , ne prave skandale od ovog kriminala I zahvaljujuci tome gledate cemo komsije kako SE raduju I slave a nama je bilo na dohvat ruke. Ista prica 30 godina, Ali bukvalno.
Barba je jedva cekao da ga odstrani. Kako ce basic iz kaxakhstanske lige dobiti priliku.
Dok god SE kita ostri na igracima Koji su top 5 6 najboljih koje imamo, dok god SE traze neki bezvezni razlozi za njihovo izostavljanje, rezultat toga je "bili smo tako blizu", Malo nam falilo itd. Zbog ega bahatog kockara mi ostasmo bez mundijala. Protiv italije ce biti ista prica.
Nasi mediji ne prave pritisak , ne prave skandale od ovog kriminala I zahvaljujuci tome gledate cemo komsije kako SE raduju I slave a nama je bilo na dohvat ruke. Ista prica 30 godina, Ali bukvalno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], dedo26, DeeWa, General505, Goalgetter, jasmin10, Normus90, s4mke, Zglavkar i 45 gostiju.