late bloomer ko Giroud
Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
U Hoffenheimu nije zakazao nego je to specifican klub koji igra prebrzo u fazi napada i tip napadaca kakav je on tamo ce tesko uspjeti, pogledati kakvi im tipovi napadaca sad igraju i bice vam jasno sto Haris tamo nije mogao puno.. jednostavno steta sto je izgubio vrijeme prosle sezone tamo, al evo sreca na vrijeme je promjenio sredinu i opet rafala
late bloomer ko Giroud
late bloomer ko Giroud
Ma ubacio bi ono u gol da nije dirao Danso ili Mwene, nisam vidio ko je tacno. Ali opet je pitanje je li Dzeko tad bio u ofsajdu na pocetku te akcije.invincible1921 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:46Eto kakvi smo mi maleri da takvog lika kojeg ide sve, lopta pogodi u jedino mjesto dje ne treba i ne odbije se u go![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ma da, ali ono u 95% situacija da nez ko dira pogodi napadaca i odbije se u goDamirT je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:23Ma ubacio bi ono u gol da nije dirao Danso ili Mwene, nisam vidio ko je tacno. Ali opet je pitanje je li Dzeko tad bio u ofsajdu na pocetku te akcije.invincible1921 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:46Eto kakvi smo mi maleri da takvog lika kojeg ide sve, lopta pogodi u jedino mjesto dje ne treba i ne odbije se u go![]()
=\_1921_/=
-
bhfanatic14
- Kontakt:

Izabran za igraca utakmice od Bundeslige ! Bravo doktore idemo dalje urin tece li tece.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo da napomenem on je posudjeni igrac Hofenhajma a tamo dok je bio grijao klupu,ocito je da je eksplodirao i da mu odgovara i trener i igraci i taktika tima,tako da se nadam da ce se isto desiti i sa Bazdarom,ako bog dabhfanatic14 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:52
Izabran za igraca utakmice od Bundeslige ! Bravo doktore idemo dalje urin tece li tece.babo zna sta je profi sta ne.. desna noga, lijeva noga,glavom sve mu je jaca strana. To je to
Digao zadnjeg gladbacha iz pepela .
Joooj druze ne spominjo mu Bazdara, sad si ga bocnuo i sad ce do sabaha ovdje vrijedjat sve redom i slati nas u pmRoki50 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:02Samo da napomenem on je posudjeni igrac Hofenhajma a tamo dok je bio grijao klupu,ocito je da je eksplodirao i da mu odgovara i trener i igraci i taktika tima,tako da se nadam da ce se isto desiti i sa Bazdarom,ako bog dabhfanatic14 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:52
Izabran za igraca utakmice od Bundeslige ! Bravo doktore idemo dalje urin tece li tece.babo zna sta je profi sta ne.. desna noga, lijeva noga,glavom sve mu je jaca strana. To je to
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nece sigurno! Dzabe pokusavas. Njih dva su nebo i zemlja. Bazdar kao prvo nije bosanac kao drugo nema ni blizu kvalitet njegovu, zao mi bazdar je poluamater. A ja tesko fulam igraca od 10 mozda 1 nekad. A hoces poredit covjeka sa 150+ golova sa igracem koji ima 8 dosad u karijeri. Zao mi je ali nista sa srecom samela bazdara, nazalost.Roki50 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:02Samo da napomenem on je posudjeni igrac Hofenhajma a tamo dok je bio grijao klupu,ocito je da je eksplodirao i da mu odgovara i trener i igraci i taktika tima,tako da se nadam da ce se isto desiti i sa Bazdarom,ako bog dabhfanatic14 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:52
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
231983 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:03Joooj druze ne spominjo mu Bazdara, sad si ga bocnuo i sad ce do sabaha ovdje vrijedjat sve redom i slati nas u pmRoki50 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:02bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:52
Digao zadnjeg
gladbacha iz pepela .
![]()
Samo da napomenem on je posudjeni igrac Hofenhajma a tamo dok je bio grijao klupu,ocito je da je eksplodirao i da mu odgovara i trener i igraci i taktika tima,tako da se nadam da ce se isto desiti i sa Bazdarom,ako bog da
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer i 6 gostiju.