Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
sin nekadasnjeg igraca Fk Sarajevo, Hugo Duro, nastavio jucer sa odlicnim predstavama za Valensiju, Spaha da reaguje. 
-
napapijri1987
- Kontakt:
Taj lik je sinoc zabio gol makazicama protiv Levante. Nisam znao da je nas. Ja mislio neki spanac. Moze li lik igrati za nas? Ili se zajebajes
Zadnja izmjena: napapijri1987, dana/u 22 nov 2025, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sin samira dure? Jel fakat, samira SE sjecam sa pocetka 2000tih igrao je za repku par utakmica kao najbolji igrac nase lige. Ako nije zejebancija, onda spaha treba na posao odmah.
Ljudi ja gledam ovog husica iz rijeke. Pa lik je za 2 klase bolji igrac od radeljica I mujakica. Zalutao u hnl bukvalno. Ako ces vec pozivati igrace iz poluamaterskih liga, bar pozovi nekog ko vidno odskace a 4 godine mladzi od onih koje pozivas. Moze I libera, lijevog stopera igrati, a I beka. Sa loptom u nogama je jako dobar I tehnicki potkovan, bas skolovan igrac.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel ti stvarno mislis da bi se za napadaca iz lige petice culo tek danas da ima poveznicu sa Bosnom?napapijri1987 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:11Taj lik je sinoc zabio gol makazicama protiv Levante. Nisam znao da je nas. Ja mislio neki spanac. Moze li lik igrati za nas? Ili se zajebajes![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Duro iz Sarajeva vidio Spaniju samo na razglednici,ja sam mislio da ovdje su ljudi malo ozbiljniji19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:40Jel ti stvarno mislis da bi se za napadaca iz lige petice culo tek danas da ima poveznicu sa Bosnom?napapijri1987 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:11Taj lik je sinoc zabio gol makazicama protiv Levante. Nisam znao da je nas. Ja mislio neki spanac. Moze li lik igrati za nas? Ili se zajebajes![]()
Samir duro je stric od huge duro ako je vjerovati izvorimaRoki50 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:46Duro iz Sarajeva vidio Spaniju samo na razglednici,ja sam mislio da ovdje su ljudi malo ozbiljniji19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:40Jel ti stvarno mislis da bi se za napadaca iz lige petice culo tek danas da ima poveznicu sa Bosnom?napapijri1987 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:11
Taj lik je sinoc zabio gol makazicama protiv Levante. Nisam znao da je nas. Ja mislio neki spanac. Moze li lik igrati za nas? Ili se zajebajes![]()
![]()
@NoDi80 volio bih da nam objasnis kakav je igrač Mahmić,ako ga je iko gledao to si ti.
Brate univerzalan zna zabiti atraktivno lijevom, desnom, glavom
Zna asistirati, razigrati, izdriblati, uletiti klizeci i vratiti posjed, jak je i mislim samo jos na brzini da radi i bice bas dobar
Ubjedljivo najmladji najefikasniji igrac u Ceskoj ligi

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 nov 2025, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
napapijri1987
- Kontakt:
Vidis da nisam jedini koji se pita19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:40Jel ti stvarno mislis da bi se za napadaca iz lige petice culo tek danas da ima poveznicu sa Bosnom?napapijri1987 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:11Taj lik je sinoc zabio gol makazicama protiv Levante. Nisam znao da je nas. Ja mislio neki spanac. Moze li lik igrati za nas? Ili se zajebajes![]()
Jedino sto me potaklo na to da je zafrkancija je to sto nodi nije pisao o njemu. Da ima ikakve veze sa nama nodi bi ga vec iskopao
-
Sindikat12
- Kontakt:
Noddi koliko Imas godina? Ima dobar potencijal da postanes solidan skaut, trebamo te pogurat ako si mlad.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Hugo je sin od Ibrahima Dure, Samir mu je amidža.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- RollingPaper
- Kontakt:
Treba ga zvat, amidzin malii
od kojeg mladog igrača ili iz mladjih selekcija ili nekog potencijalnog najviše očekujete tj ko ima najveći potencijal,osim ovih koji trenutno igraju za nas kerim esmir tarik i ostali
Arman Zulum
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ibrisimovic sto igra za u21 i Mahmic. Steta Redzic sto ode u Madjarsku.
Sanel Saljic moze biti veliki dobitak za nasu reprezentaciju.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim