Ja gledam 2. poluvrijeme...oci krvare... Schalke je pravo los, Miron ocito izvlaci 200% iz ove ekipe...citava utakmica je na nivou 1. Federalne lige...hurem je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:53Miron Muslic - s vremena na vrijeme i na momente poželim da nikada ne bude nas selektor, najviše iz razloga da mu se ne psuje i da ga se ne vrijeđa, jer bi to mnogobrojni navijači forumaši jedva dočekali.
Drugoplasirani Schalke protiv 13-plasiranog Munstera do 55.minute imao posjed lopte čitavih 28%.
Gledao sam većinu utakmica Schalkea i često su bili oko 30%.
Evo i sa igračem vise od 55.minute ne mogu gola da zabiju ve pola sata.
Nadam se sa ipak hoće nekako uvaliti da se lijepa priča nastavi.
Ali da bi bio popljuvan zbog (ne)posjeda i (ne)igre u polju, to svakako da.
Poznata priča?!
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- RollingPaper
- Kontakt:
Ima Svedska trenera sa iskustvom, skolovanog + uredjen savez, drzava, uslovi pa opet popuse od Kosova u dvije utakmice, 7 utakmica bez pobjede a svjetske zvjezde imaju, nikad jacu selekciju u historiji.
Tako da to nista ne znaci. Kod nas da igraju ovi igraci ko u Svedske, i ovakve rezultate kad bi imali, drzavni udar bi bio.
Mi nemamo strpljenja sekunde, samo bi da se.remo nesto.
Tako da to nista ne znaci. Kod nas da igraju ovi igraci ko u Svedske, i ovakve rezultate kad bi imali, drzavni udar bi bio.
Schalke ima mesarsku ekipu. Ne bih rekao da su realan pokazatelj Mironovog fudbalskog stila jer su krampe tehnički svi.
A mi imamo fubalske magove, tike take?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Fakat bi nam bilo teško ako se sa Mironom i ružnom igrom plasiramo na mundijal. Jadni mi.
Dobar si boga mi, ja nemam snage vise komentarisat samo umirem od smijeha citajuci.
Bio bi Miron menadzerski igrac i Kockar
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Beduin
- Kontakt:
Miroi jeste menadzerski trener, jer je doveo Katica koji je menadzerski igrac. Tako barem tvrdi forumski tupan.
Mada, tupan tvrdi i da nije retardiran.
Mada, tupan tvrdi i da nije retardiran.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I isto gradi Autoritet na Younesu koji je igrao u Napoliu i Frankfurtu a Muslic ga izbacio iz ekipe
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
hurem je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:53Miron Muslic - s vremena na vrijeme i na momente poželim da nikada ne bude nas selektor, najviše iz razloga da mu se ne psuje i da ga se ne vrijeđa, jer bi to mnogobrojni navijači forumaši jedva dočekali.
Drugoplasirani Schalke protiv 13-plasiranog Munstera do 55.minute imao posjed lopte čitavih 28%.
Poznata priča?!
Muslic forsira igru bez lopte, presing, pritisak, trku, borbu, a nama dolazi vjerovatno tehnicki i fudbalski dobra generacija, zato mozda i bolje da ne bude selektor ako ce i repkom imati 30% posjeda, realno ako se kerim, esmir itd razviju aBd u ono sto svi ocekivamo, onda nam treba selektor koji hoce i gura tehnicki fudbal.
Na klupu Harisa, nek' 39 godisnji DzekA igra 90 min, majstore.
Ma ovo malo jbg. Al da ne vrijedi ljudima sto lopte u zivotu sutnuli nisu uz to ih ne krasi inteligencija - ne vrijedi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mi ako hoćemo ozbiljno da pokušamo proći baraž Barbarezu treba pomoć struke. Apsolutno se slažem da bi NS trebao andazovati Vahu kao savjetnika.
Kako objasniti našu taktiku u drugom poluvremenu protiv Austrije. Opsta panika u igri, nabijanje napamet i mi smo se držali do 77 minute ne zahvaljujući našoj igri već činjenici da je Austrija malo bolja od nas. Sa ovako lošom postavkom i panikom u igri kada imaš rezultati mi jednostavno nećemo vidjeti SP. Dobra stvar je otkrivanje mladih igrača ali to treba sve povezati. Ekipa koja nema sredine se ne može smatrati ozbiljnom.
Kako objasniti našu taktiku u drugom poluvremenu protiv Austrije. Opsta panika u igri, nabijanje napamet i mi smo se držali do 77 minute ne zahvaljujući našoj igri već činjenici da je Austrija malo bolja od nas. Sa ovako lošom postavkom i panikom u igri kada imaš rezultati mi jednostavno nećemo vidjeti SP. Dobra stvar je otkrivanje mladih igrača ali to treba sve povezati. Ekipa koja nema sredine se ne može smatrati ozbiljnom.
Dobro bi to bilo, naravno, samo nema od toga nista. Previse je tu ega, pa tamisli trojac: Spaha, Barba i Vaha hehe. To bi se pobilo na treningu.husrefbeg je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:02Mi ako hoćemo ozbiljno da pokušamo proći baraž Barbarezu treba pomoć struke. Apsolutno se slažem da bi NS trebao andazovati Vahu kao savjetnika.
Ko god bude selektor bice menadzerski, jer svaki igrac ima menadzera, i svaka menadzerska glavurda koja se nađe uvrijeđena će likovati. A onda će se javiti Sarajevsko-Mostarsko-Tuzlansko-Zenicki animoziteti pa ce doci do epiteta selektora kao u proslosti teleca glava, srneca leđa, celava prevara itd. Mi smo bolesno drustvo, i nazalost nema tu pomoci.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Miron kad bi sa ovim schalkeovom timom probao igrati na posjed bili bi zakovani za dno. Schalke bi realno trebao biti u stanju da izbori opstanak I nista vise od toga. Ovo sto miron radi s njima je cudo nad cudima, bukvalno burek od gofana pravi. Ako udzu u bundesligu sa ovom ekipom ni miron im nece pomoci. Ljudi nemaju krila uopste. Para nemaju da kupe nikoga jer grcaju u dugovima. Prisiljeni su da igraju sa 4 5 juniora, plus su skloni povredama. Schalke ima najgori medicinski Tim u profi fudbalu I jedan od glavnih razloga pada Kluba je taj sto su godinama preplacivali igrace Koji su vise vremena provodili u bolnici nego na terenu.ElAn10 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:48hurem je napisao/la: ↑22 nov 2025, 14:53Miron Muslic - s vremena na vrijeme i na momente poželim da nikada ne bude nas selektor, najviše iz razloga da mu se ne psuje i da ga se ne vrijeđa, jer bi to mnogobrojni navijači forumaši jedva dočekali.
Poznata priča?!
Muslic forsira igru bez lopte, presing, pritisak, trku, borbu, a nama dolazi vjerovatno tehnicki i fudbalski dobra generacija, zato mozda i bolje da ne bude selektor ako ce i repkom imati 30% posjeda, realno ako se kerim, esmir itd razviju aBd u ono sto svi ocekivamo, onda nam treba selektor koji hoce i gura tehnicki fudbal.
Katic jedino I moze igrati u ovakvoj ekipi inace da SE igra na posjed I gradnju napada od pozada on bi bio beskoristan
Kao vrijednost ekipe je neko mjerilo.Daj ba Makaš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dzeko Barba opet na klupi 90 min, cuva se da igra 90 min za repku.
Upakovat cemo im Sergeja sa leptir mašnom, nek ih vodi.RollingPaper je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:01Ima Svedska trenera sa iskustvom, skolovanog + uredjen savez, drzava, uslovi pa opet popuse od Kosova u dvije utakmice, 7 utakmica bez pobjede a svjetske zvjezde imaju, nikad jacu selekciju u historiji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Od svih repki nasa
je ostvarila najveci pomak ove kvalifikacije na fifinoj rang lissti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 nov 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
100%RollingPaper je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:01Ima Svedska trenera sa iskustvom, skolovanog + uredjen savez, drzava, uslovi pa opet popuse od Kosova u dvije utakmice, 7 utakmica bez pobjede a svjetske zvjezde imaju, nikad jacu selekciju u historiji.
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 62 gosta.