BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Kako dobar video, pogledajte
Naravno da se moze desit da nasi igraci u martu budu van forme van prvih 11 nedaj boze da budu povrijedjeni, al vise je moguce da budu u boljoj formi nego su bil pred romuniju i austrije.darker10 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 15:37Puno se stvari tebi treba poslozit.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 13:48
Kazes dali mi mozemo pobjedit poljsku cesku, ja sam ubjedjen ako nam se posloze neke stvari koje su realne a to je da recimo BAJREKTAREVIC bude standardan u PSV ili da ga prodaju (posude) negdje gdje bi bio standardan igrac, da Alajbegovic nastavi igrat kao sto igra, i da nam KOLASINAC bude u formi ko prije povrede e sad neznam koliko dugo treba Demirovicu da se oporavi al trebao bi on bit spreman, uz Dedica i ove ostale igrace ja nevidim nijednu ekipu iz baraza da je mi nemozemo izbacit. Nasi igraci su mladi i 4 mjeseca za njih ce znacit mnogo, samo boze zdravlja. Nama je jedino Dzeko igrac koji jeste bitan i koji bi mogao past i ici recimo prema dole.
Od utakmice sa San Marinom u gostima do utakmice sa Austrijom juce je 3,5 mjeseca i Austrijance si drzao 65 minuta na njihovom terenu VAN SP. sa tako reci sa drugom postavom.. Kod njih nije igrao Alaba al u kontekstu uigranosti starosti (suspenzija) donaci teren i gdje ti remi odgovara, nasa 4 najbolja igraca na njihovog 1 nog najboljegEvo ko ti kaze da tad roster nece bit u jos gorem stanju u martu po pitanju povreda i sl.Poenta svega je da mi mozda nemamo ni kvalitet trenutno da se plasiramo na SP niti da dominiramo Austriju u gostima,ali stvar je toga da nam se ukazala ZLATNA prilika kad smo dali taj gol i da se dalje pametnijim pristupom moglo dosta toga uradit i da zavrsis pricu oko plasmana ODMAH.Poljsku ,Cesku Slovacku ili Vels ne mozemo proc tj mozemo proc mozda prvu utakmicu i to ce bit to ,jer ti za nokaut utakmice ipak treba jedan nivo taktiziranja koji mi nemamo.
Evo ja bi samo jednom da nas selektor djeluje proaktivno ,da to nije uvijek reakcionarski i prekasno.On ,on i on je sinoc takticki trebao ovu utakmicu da rijesi,jer nisu Austrijanci Francuska jbt.Jesu bolji od nas ,al nisu toliko bolji od nas da nas sabiju 85min da ne mozemo maknut.
Kazes da je Austrija jaca odnas, dali smatras da bi Austrianci izjednacili da smo mogli kolasinca dedica katica uvest u 64 minuti ili da su igrali od prve minute.
Koje mjesto Austrija na FIFA RANG LISTI.? Znam da smo mi 71 a za Austriju neznam al predpostavljam da je mnogo bolje pozicionirana od velsa i da je mozda i na boljem mjestu od italije..
Demirovic
Katic
Dedic
KOLASINAC
Od ova 4 troica su najbolji igraci nase danasnje repke.
Jes mnogi bolje ,ako je mnogo bolje osam mjestaPitar6785 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 20:08
Koje mjesto Austrija na FIFA RANG LISTI.? Znam da smo mi 71 a za Austriju neznam al predpostavljam da je mnogo bolje pozicionirana od velsa i da je mozda i na boljem mjestu od italije..
Demirovic
Katic
Dedic
KOLASINAC
Od ova 4 troica su najbolji igraci nase danasnje repke.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Da sumiramo ove kvale
Ko vam je najviše podbacio u ovim kvalifikacijama, a ko je pokazao najviše?
Podbacio: Armin Gigović
Pokazao najviše: Amar Memić
Sam si postavio pitanje i dao odgovorCoolpanda24 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 21:45Da sumiramo ove kvaleKo vam je najviše podbacio u ovim kvalifikacijama, a ko je pokazao najviše?
Podbacio: Gigovic
Pokazao najvise: Memic, Vasilj, ne mogu se odluciti
Pokazao najvise: Memic, Vasilj, ne mogu se odluciti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Memić apsolutni junak kvala
svaka mu cast! hvala na djeljenju, Allah te nagradio
Podbacili:
1. Armin Gigović - tu nema sumnje da je najveći podbačaj, dobijao je solidnu minutažu, nije ništa pokazao. Mislio sam da će se vremenom to bolje izgledati kako se ekipa uigrava, dobio je i dobra krila pored sebe ali mrka kapa.
2. Demirović - ustvari on i nije toliko loš, da mu je npr. 20 godina i da piše "Baždar" na dresu, bio bi otkriće kvalifikacija. Međutim on je u karijeri ipak u momentu kad bi trebao biti MVP reprezentacije, a to u praksi nije tako
Pokazali najviše:
Muharemović/Katić - stavljam ih obojicu kao štoperski tandem, obojica su puno napredovali kroz kvalifikacije, za Tarika je to možda veće zbog godina, ali ja sam prezadovoljan obojicom
1. Armin Gigović - tu nema sumnje da je najveći podbačaj, dobijao je solidnu minutažu, nije ništa pokazao. Mislio sam da će se vremenom to bolje izgledati kako se ekipa uigrava, dobio je i dobra krila pored sebe ali mrka kapa.
2. Demirović - ustvari on i nije toliko loš, da mu je npr. 20 godina i da piše "Baždar" na dresu, bio bi otkriće kvalifikacija. Međutim on je u karijeri ipak u momentu kad bi trebao biti MVP reprezentacije, a to u praksi nije tako
Pokazali najviše:
Muharemović/Katić - stavljam ih obojicu kao štoperski tandem, obojica su puno napredovali kroz kvalifikacije, za Tarika je to možda veće zbog godina, ali ja sam prezadovoljan obojicom
Za Muharemovica i Katica potpisujem I uvijek bi mi bili prvi izbor za stopere. Taman se Ramos iz prajma ukazao ja njih dirao nebi. Jako dobro se razumiju i nadopunjuju na terenu I super funkcionisu. Vidim neki su opet Anela poceli prizivatiZglavkar je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:44Podbacili:
Pokazali najviše:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.