Pokazao najvise: Memic, Vasilj, ne mogu se odluciti
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Podbacio: Gigovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Memić apsolutni junak kvala
svaka mu cast! hvala na djeljenju, Allah te nagradio
Podbacili:
1. Armin Gigović - tu nema sumnje da je najveći podbačaj, dobijao je solidnu minutažu, nije ništa pokazao. Mislio sam da će se vremenom to bolje izgledati kako se ekipa uigrava, dobio je i dobra krila pored sebe ali mrka kapa.
2. Demirović - ustvari on i nije toliko loš, da mu je npr. 20 godina i da piše "Baždar" na dresu, bio bi otkriće kvalifikacija. Međutim on je u karijeri ipak u momentu kad bi trebao biti MVP reprezentacije, a to u praksi nije tako
Pokazali najviše:
Muharemović/Katić - stavljam ih obojicu kao štoperski tandem, obojica su puno napredovali kroz kvalifikacije, za Tarika je to možda veće zbog godina, ali ja sam prezadovoljan obojicom
1. Armin Gigović - tu nema sumnje da je najveći podbačaj, dobijao je solidnu minutažu, nije ništa pokazao. Mislio sam da će se vremenom to bolje izgledati kako se ekipa uigrava, dobio je i dobra krila pored sebe ali mrka kapa.
2. Demirović - ustvari on i nije toliko loš, da mu je npr. 20 godina i da piše "Baždar" na dresu, bio bi otkriće kvalifikacija. Međutim on je u karijeri ipak u momentu kad bi trebao biti MVP reprezentacije, a to u praksi nije tako
Pokazali najviše:
Muharemović/Katić - stavljam ih obojicu kao štoperski tandem, obojica su puno napredovali kroz kvalifikacije, za Tarika je to možda veće zbog godina, ali ja sam prezadovoljan obojicom
Za Muharemovica i Katica potpisujem I uvijek bi mi bili prvi izbor za stopere. Taman se Ramos iz prajma ukazao ja njih dirao nebi. Jako dobro se razumiju i nadopunjuju na terenu I super funkcionisu. Vidim neki su opet Anela poceli prizivatiZglavkar je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:44Podbacili:
Pokazali najviše:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Podbacili:
1. Dedic
2. Gigovic
3. Bazdar
Pokazali najvise;
1.Memic
2.Katic/Muharemovic
3.Vasilj
1. Dedic
2. Gigovic
3. Bazdar
Pokazali najvise;
1.Memic
2.Katic/Muharemovic
3.Vasilj
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Pokazali najvise: Muharemovic, Memic,Vasilj, Katic
Premala minutaza (spasili baraz) : Tabakovic , Bajraktarevic, Alajbegovic
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Po čemu je Esmir imao premalu minutažu kad je protiv Tumunije igrao 90 minuta a protiv Austrije nećeš vjerovati još 90 minuta?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:26Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Ne možeš Dzeku svrstati u kategoriju onih koji su podbacili. Čovjek je dao 5 golova u 7 utakmica. To je vrhunski rezultat za bilo kojeg igrača na svijetu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:26Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Jedino je problem što ga selektor nije koristio manje, a dao u nekim trenucima nekome drugom priliku više jer lik ne može hodati 90 minuta a kamoli trcati. Ali to nije do Dzeke. Moja očekivanja su i manja od 5 golova u 7 utakmica za nekoga od 40 godina.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jeste podbacio, po mom misljenju koje je strucno. 3 gola protiv invalida iz San marina, za minutazu koju je imao i sve ponasanje kao kapiten i igre sto je pruzio je podbacio 100 posto. To je jedina istina ko je gledao sve njegove utakmice. Nemozemo ga vadit na godine nek je 40 ali on igra svaku tekmu po 90 minuta znaci tako cemo ga ocjenit kao sve ostalo. Jel tako? Jest. Nemozemo rec on je 40 moramo ga drugacije ocjenit ne moze. Kakva je to logika.DeeWa je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:37Ne možeš Dzeku svrstati u kategoriju onih koji su podbacili. Čovjek je dao 5 golova u 7 utakmica. To je vrhunski rezultat za bilo kojeg igrača na svijetu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:26Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Jedino je problem što ga selektor nije koristio manje, a dao u nekim trenucima nekome drugom priliku više jer lik ne može hodati 90 minuta a kamoli trcati. Ali to nije do Dzeke. Moja očekivanja su i manja od 5 golova u 7 utakmica za nekoga od 40 godina.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 23 nov 2025, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Neces vjerovat da inteligencija ti nije jaca strana, Cazin je to. Prvo sve procitaj informisi se pa se opet vrati.CAZIN je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:36Po čemu je Esmir imao premalu minutažu kad je protiv Tumunije igrao 90 minuta a protiv Austrije nećeš vjerovati još 90 minuta?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:26Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Stadion Koševo
Stadion Koševo
"Po mom mišljenju koje je stručno" 

Pa ovo bi i Vahu en' onakvog kakav jeste bilo stid reći
Pa ovo bi i Vahu en' onakvog kakav jeste bilo stid reći
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta kaze strucno misljenje, hoce li biti neka prijateljska utakmica u januaru kad su igraci na pauzi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ser.em mu se na struku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Esmir je u jednoj utakmici samo mogao imati veću minutažu a to je protiv Austrije u Zenici. Na početku kvalifikacija koliko se sjećam nije bio ni pozivan jer je imao veoma slabu minutažu. Evo vidimo da u prvim utakmicama rezultatski nam nije ni trebao eventualno protiv San Marina u Zenici ali opet smo ih uspjeli pobjediti više sretno nego spretno.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:43Neces vjerovat da inteligencija ti nije jaca strana, Cazin je to. Prvo sve procitaj informisi se pa se opet vrati.CAZIN je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:36Po čemu je Esmir imao premalu minutažu kad je protiv Tumunije igrao 90 minuta a protiv Austrije nećeš vjerovati još 90 minuta?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:26Podbacili: Dzeko, Bazdar(ocekivano) Tahirovic (ocekivano), Gigovic
Nije mi bilo mrsko tražiti ovo:Quartararo je napisao/la: ↑13 okt 2025, 01:57Već vidim kako brojim jaku lovu u novembru. Dva lagana poraza i moj dobitak.![]()
Nadam se da si ostao bez cvonjka baksuze turski.
Joj jest dobro čitat ove komentare iz ove perspektive, prognoze i šupljake pojedinih šupljoglavih forumskih debila haha, ismijao sam se!
Topla preporuka drugari!
Da je bogdom vise osoba. Koga god vidis sa ovim "predikcijama", iza njih stoji jedna osoba sa 50 profila.231983 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:01Nije mi bilo mrsko tražiti ovo:Quartararo je napisao/la: ↑13 okt 2025, 01:57Već vidim kako brojim jaku lovu u novembru. Dva lagana poraza i moj dobitak.![]()
Joj jest dobro čitat ove komentare iz ove perspektive, prognoze i šupljake pojedinih šupljoglavih forumskih debila haha, ismijao sam se!
Topla preporuka drugari!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haha, moguce da i takvih manijaka ima dodušeDamirT je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:03Da je bogdom vise osoba. Koga god vidis sa ovim "predikcijama", iza njih stoji jedna osoba sa 50 profila.231983 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:01Nije mi bilo mrsko tražiti ovo:Quartararo je napisao/la: ↑13 okt 2025, 01:57Već vidim kako brojim jaku lovu u novembru. Dva lagana poraza i moj dobitak.![]()
Topla preporuka drugari!
R.I.P. Lucescu