Dobio je Boby...Dejo je napisao/la:B.Reynolds - Venus
Zna li neko rezultat ?
Za danas od mene Roger Vasselin i Dodig...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobio je Boby...Dejo je napisao/la:B.Reynolds - Venus
Zna li neko rezultat ?
pa jbote ovo je cista sigura kladjenje ako je ovako na prvim ininzima.... vidim da je ovaj tip ekspert za bejzbol - daj javi da se vadim covjece....mandraX je napisao/la:Nije ovaj San Diego, 1inn 0-1Citizen-X je napisao/la:je l ti to sve proslo matere ti?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...
btw - Sreća, Chicaga nije bilo u ponudi...prvi inn. 3-0
..bi me ako sam te skontao ovo podebljanoStrux je napisao/la:Mah zavisi, tako sam ja jednu noc odigrao 8/12,2 odgodjena, svi ostali bili osim jednoga koji je bio 0-1 i na 3 marke 12 dobio. Slijedeci dan ove rane 3/3 bile tip 1-2 onda slijedece (ja uplatio dobio 30) 3/3 0-0 i zadnje 3 opet 1-2 bile sve. To je sreca jbg...
koji sistem, koji ulog, koji dobitak?Kaka_Real je napisao/la:E jbm ti San Diego...moglo se uzet finih para, a ovako sića...
btw - Sreća, Chicaga nije bilo u ponudi...prvi inn. 3-0
a šta bi tek bilo kad bi ja uplatioMonolog je napisao/la:U formuli imaš svih 15 da odigraš. Kvote su po 1.85. Dakle, za nekih 6-7 markica se moRe odigrati 11/15 pa kud puklo da puklo. Naravno, ukoliko ja uplatim, biće svega 6-7 neriješenih, tako da...
Znaci u 7 sati bile 3, sve 3 nisu bile x, ja odigram u 10 ove sto pocinju sistem 2/3 i prodju sve 3. Onda one u 1 3-4 bile i opet nijedna... to bas lutrija, na 2-3 markice se isplati igrati, ali veci ulog sad stavljati mozes se zavalit momacki =)Strux je napisao/la:Mah zavisi, tako sam ja jednu noc odigrao 8/12,2 odgodjena, svi ostali bili osim jednoga koji je bio 0-1 i na 3 marke 12 dobio. Slijedeci dan ove rane 3/3 bile tip 1-2 onda slijedece (ja uplatio dobio 30) 3/3 0-0 i zadnje 3 opet 1-2 bile sve. To je sreca jbg...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.