Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko78
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sissoko78 » 22 nov 2025, 20:26

Pogba je napisao/la:
22 nov 2025, 19:24
Spalleti me bas razočarao pristupom, sve je fulio.
Ptice na grani su znale da je od 46 minute trebao pretumbati pola ekipe.
Imaš na klupi Opendu, David, Conceicao, Zhergovu i ti ideš sa triom Vlahovic Yldiz McBurger

Jadno

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 nov 2025, 20:30

BocaJuniors1905 je napisao/la:
22 nov 2025, 20:13
Opet oni po Lokateliju :rol: :rol:
Momak starter kod četiri trenera (Alegri,Mota,Tudor,Spaleti) ali on je najveći krivac što nismo pobijedili :rol:
Zbog toga i mjenjamo trenere... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 nov 2025, 20:52

Juventinisimo je napisao/la:
22 nov 2025, 20:30
22 nov 2025, 20:13
Opet oni po Lokateliju :rol: :rol:
Momak starter kod četiri trenera (Alegri,Mota,Tudor,Spaleti) ali on je najveći krivac što nismo pobijedili :rol:
Zbog toga i mjenjamo trenere... :mrgreen:
Jedini igrač kod kojeg umora nema, može igrati svaki dan po utakmicu
Naš je problem što ne igramo s tri u vezi. Vratio se Kabal sad možemo igrati 4-3-3

DiGre-Kabal-Keli-Gati-Kalulu-Lokateli-Tiram-Kop-Kenan-Čiko-Vlahović

Od svih najviše mi na **** ide Kalulu ne kao igrač ili defanzivac nego ne zna lik ubaciti loptu da mu život zavisi od toga i večeras 15 puta je nabacio svaki put na štopera Fiorentine
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 22 nov 2025, 20:55

Kako grozna utakmica, horor suđenje, kriminalno vođena od strane Spalettija...od formacije, odabira igraca pa do izmjena koje su bile ili promasene ili jako kasne.

Vlahovic ne bi pogodio gol da se igralo jos 1000 minuta, to Spalettiju ili nije bilo jasno ili nije zelio da zabijemo. Ja ne znam što se srbina ovoliko forsira kad more s obale ne moze da pogodi. Dzaba svo trcanje, borba, sanse, on jednostavno ne moze zabijati konstantno. Da je ovoliko forsirao Davida ili Opendu, garantujem zivotom da bi vec procepili.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 nov 2025, 21:07

Spalleti razočarenje teško, pogrešna formacija, pogrešan izbor igrača, pogrešne pozicije igrača

Igrači lagani, dobar je remi u fazonu Genove a ne Juventusa :bih:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 nov 2025, 21:13

Biće prejebeno biti u top 4, već mnogo zaostajemo

Još kad nas u utorak Bodo na -15 pobijedi u Ligi šampiona biće veselo
MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 nov 2025, 21:18

Spalleti rece nakon tekme da ce morati nesto promijeniti pred LP i priznao da je pogrijesio s izmjenama tj minutima koje im je dao. Rijetkost danas cuti od trenera. Ali to nam neće pomoci, previse gresaka su pravili prethodnici da on to nije vec znao, imao je priliku da snimi sve sto ne valja i prije nego je dosao i danas je radio sve sto i oni iako to nije bio slucaj do sad.
A za prvo je i očekivati, s Cabalom se moze igrati 4 nazad i to je on i ranije najavio da ce biti. Dugoročno ovo s Koopom nema smisla, nije on stoper/libero, igrac od 60 minuta da služi kao nekakav paser lijevo i desno, dugoročno to zaboraviti i to svako zna.

:ljepota:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2025, 22:07

Ebo im Alija majku i 5 nazad. Da su Mottu ostavili do sad bi sa 4 napravio nesto.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 23 nov 2025, 11:26

4 Boda prosuta u Ove dvije zadnije tekme.. to bi znacilo da bi sada bili drugi :puke:

Ove igrace treba dobro poceti kaznjavati po dzepu

Igraci bez karaktera
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 nov 2025, 11:44

Keli, Kop i Lokateli najbolji sinoć

MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 nov 2025, 11:52

Sinoc je Dusan bio najbolji igrač u polju kao i u vecini tekmi cijele sezone.

Italijani najgori uz Thurama koji je sve gori i gori.
Di Gregorio je ozbiljan problem.

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 nov 2025, 11:56

Pogba je napisao/la:
23 nov 2025, 11:52
Sinoc je Dusan bio najbolji igrač u polju kao i u vecini tekmi cijele sezone.

Italijani najgori uz Thurama koji je sve gori i gori.
Di Gregorio je ozbiljan problem.
Pa Dušan je fulio večeru sa onim, ne ide mi u glavu kako ono nije iskoristio
DiGre prima samo eurogolove, svaki gol neki nevjerovatni šut. Imao je dvije greške kada je upošljavao Kabala ja mislim pa je u aut bacio i ona jedna nesigurnost.

Tiram mora igrati sa još dvojicom u vezi da bi prolazilo ono njegovo zajebavanje, ovako mora igrati i odbranu i napad

Lokateli najbolje ocijenjeni veznjak kao i uvijek, kapitano naš

MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 nov 2025, 13:02

Dusan je bio gurnut od Pograncica i izgubio balans, otisao u mrtvi ugao, ono zvati zicerom nakon toga je suludo. Je li trebao ranije sutirati je za diskusiju.

A te ocjene corsporta i to me nikad nisu zanimale. Igrač moze odigrati na siguricu i dodavati prvom do sebe cijeli mec i dobiti sedmicu, a to sto usporava napade, vraća loptu nazad, ima 2-3 klizeca po utakmici koja su mu postala trademark i svaki za žuti karton, sto mu je korak kao u djeteta i sprint kao u puza - to ne bude u ocjeni.

Dosta igraca se dugo zadrzalo u Juventusu zahvaljuci alibi igri, a u tome prednjače italijani. De sciglio klasični primjer, dugo je i savona igrao zahvaljujući tome itd.

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 nov 2025, 13:20

Pogba je napisao/la:
23 nov 2025, 13:02
Dusan je bio gurnut od Pograncica i izgubio balans, otisao u mrtvi ugao, ono zvati zicerom nakon toga je suludo. Je li trebao ranije sutirati je za diskusiju.

A te ocjene corsporta i to me nikad nisu zanimale. Igrač moze odigrati na siguricu i dodavati prvom do sebe cijeli mec i dobiti sedmicu, a to sto usporava napade, vraća loptu nazad, ima 2-3 klizeca po utakmici koja su mu postala trademark i svaki za žuti karton, sto mu je korak kao u djeteta i sprint kao u puza - to ne bude u ocjeni.

Dosta igraca se dugo zadrzalo u Juventusu zahvaljuci alibi igri, a u tome prednjače italijani. De sciglio klasični primjer, dugo je i savona igrao zahvaljujući tome itd.
On je mogao birati gdje će opucati, prije nego je otišao lijevo.
Pa Savona je godinu bio u Juventusu, evo jučer Liverpulu zabi na Enfildu.
Olako se mi odričemo djece koju smo odgojili. Prvog tu mislim na Sulea za kojeg sam pogino ovdje govoreći da ga treba ostaviti i dati mu šansu da se bori za svoje mjesto, bolji je i od Čika i Edona na toj poziciji, trenutno najbolji igrač Rome ubjedljivo.

Pa i Muharemovića i Hojsena. Ne znam koju to prevagu Kalulu na terenu donosi pa ima mjesto prije Savone, Muharemovića, Hojsena...

Lokateli je starter kod četiri trenera koji znaju više o fudbalu nego ćemo mi ikad i zaluženo je kapiten, jedini u rosteru uz Gatija možda, koji svaki dan može igrati po utakmicu. Nije to samo ocjena Korijera i na svakom drugom mediju je najbolje ocijenjeni naš veznjak za cijelu sezonu.
MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 nov 2025, 13:22

Nijedan taj igrač ne bi ništa digao Juventus, ništa.

Chica i Edona nikad ne bih mijenjao za Soulea, ni u snu.
Da taj iole valja valjda bi debitirao za Argentinu. Stvarno je smijesno hvaljenje svakog ko je otišao. Plakao sam od smijeha kad su mediji gurali narativ da je i Mbangula greska. :lol:
Taj Soule je godinu dana bio apsolutna panjina u romi, a sad je misteriozno pojačanje za nas sa 3 gola u romi?
U juventusu je Openda proglašen panjem nakon skupljenih 130 minuta u 4-5 tekmi na kasiku. Zamisli da godinu dana igra. Pritisak igranja u Juventusu je zbog mentaliteta kluba, medija najveći na planeti. Ne postoji teza sredina, jedino united u zadnjih par sezona, ali generalno Juve broj 1.

Chico je brzi, bolji dribler, jaci iako niži, beskrajno dinamicniji, moze stvoriti sansu iz nicega, zabija za repku.
Edon je cak i boji dribler koji cim rijesi probleme s bruhom biti bitan kotac.

Mladji si pa se ne sjecas, ali imas yt, Zidane je nakon 6 mjeseci bio već proglasavan flopom.

Savona je smiješan igrac. Huijsen u ovakvom identicnom Juventusu bi bio panj, hajp oko njega je vec splasnuo.
23 nov 2025, 13:20

Lokateli je starter kod četiri trenera koji znaju više o fudbalu nego ćemo mi ikad i zaluženo je kapiten, jedini u rosteru uz Gatija možda, koji svaki dan može igrati po utakmicu. Nije to samo ocjena Korijera i na svakom drugom mediju je najbolje ocijenjeni naš veznjak za cijelu sezonu.
Locatelli je starter kod 3 trenera koji su dobili otkaze zbog očajnih rezultata. Jedan je 2 godine bio bez kluba jer ga niko ozbiljan nije htio, motta i Tudor su odroni i neznalice.
Spalleti je ovog locatellia prestao zvati u repku jer je mrtvi prosjek ili ispod. Sada igra jer normalno je da kad dodjes u novu sredinu nećeš pokazati animozitet ili neku pristrasnost otvoreno, ali znamo svi da onog momenta kad kvalitet dodje u tim on je bivsi.

Da je locatelli iole dobar igrač bio bi starter u bijednoj italiji, a on je sa 28 kuka nebitan.

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 nov 2025, 13:51

Pogba je napisao/la:

Olako se mi odričemo djece koju smo odgojili. Prvog tu mislim na Sulea za kojeg sam pogino ovdje govoreći da ga treba ostaviti i dati mu šansu da se bori za svoje mjesto, bolji je i od Čika i Edona na toj poziciji, trenutno najbolji igrač Rome ubjedljivo.

Pa i Muharemovića i Hojsena. Ne znam koju to prevagu Kalulu na terenu donosi pa ima mjesto prije Savone, Muharemovića, Hojsena...

Pricas gluposti. Nikad niko nece znati bolje fudbal nego forumas Pogba, samo steta sto nema priliku da radi za neki fudbalski klub da svoje online stavove pokaze negdje gdje to ima smisla. Ako Pogba kaze da je Husejin prevara, onda je prevara!

Vidis kako on zna preposnati i te dusevne i psiholoske strane, kaze da ne bude animoziteta. Pa da samo mi to znamo, sve bi nam drugacije bilo jasnije. Morata kada je imao problema sa curon, Sarri kojem su zabranili pojacanja i mucki ga mucili u Juventusu. Ove insajdere ima samo nas forumas Pogba.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 nov 2025, 13:53

@Pogba

Kako god ti opisao te trenere Kapitano je starter
Šta reći onda za Kenana koji sa 20 godina ništa ne pokazuje zadnjih 5-6 utakmica, isto krepan konj na terenu, sinoć najgori ubjedljivo realno uz Tirama.

Hojsen bi bio razlika itekako da je ostao, igrali bi s 4 pozadi, zna gol zabiti, dugi pas mu je kao u veznjaka nekog, takav osjećaj ima mali u nogama. Ovo sad što igra na pozicijama štopera ne zna pas dodati duži od deset metara., osim Kopa koji je igrom slučaja tu.

Opendu ne bih ni ja otpisivao treba mu utakmica, dok je Dejvid na ivici da bude promašaj, možda je i već
MANIJACI JUG 1987

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 nov 2025, 14:03

23 nov 2025, 13:53
@Pogba

Šta reći onda za Kenana koji sa 20 godina ništa ne pokazuje zadnjih 5-6 utakmica, isto krepan konj na terenu, sinoć najgori ubjedljivo realno uz Tirama.
Kenan je trebao biti doziran jos unazad 5 tekmi i to smo vec pisali, nema potrebe da se ponavljamo. Dovoljno je vidjeti i Tursku, gledao sam cijeli mec i bio je odličan izuzev zadnjih metara i tu se vidjelo da je preumoran. Sinoc je igrao na pogrešnoj poziciji, on je lijevo krilo i to treba igrati, to igra savrseno u repki.

Huijsen opsesija nema razumnog uporišta, njemu je defanziva bolna tačka, otisao je u ligu i klub gdje to ne dolazi do izražaja plus je pozivan u reprezentaciju koja kampuje na polovini rivala. Huijsen bi bio proglašen flopom u roku od mjesec kad bi pocinjao svaku utakmicu u Juventusu.

#MaxOUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 23 nov 2025, 14:18

Pogba je napisao/la:
23 nov 2025, 14:03
23 nov 2025, 13:53
@Pogba

Kenan je trebao biti doziran jos unazad 5 tekmi i to smo vec pisali, nema potrebe da se ponavljamo. Dovoljno je vidjeti i Tursku, gledao sam cijeli mec i bio je odličan izuzev zadnjih metara i tu se vidjelo da je preumoran. Sinoc je igrao na pogrešnoj poziciji, on je lijevo krilo i to treba igrati, to igra savrseno u repki.

Huijsen opsesija nema razumnog uporišta, njemu je defanziva bolna tačka, otisao je u ligu i klub gdje to ne dolazi do izražaja plus je pozivan u reprezentaciju koja kampuje na polovini rivala. Huijsen bi bio proglašen flopom u roku od mjesec kad bi pocinjao svaku utakmicu u Juventusu.
Složićemo se da se ne slažemo za Hojsena, a za Kenana izgovor ne može biti pogrešna pozicija, nije ga bacio na zadnjeg vezog ili desnog beka, igrao je bliže golu što bi mu i trebalo odgovarati nego čisto krilo kada ga je Mota zalijepio na aut liniju

Izgleda da je Tudor najviše iz njega izvlačio od svih trenera.
MANIJACI JUG 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 nov 2025, 14:43

Italia je napisao/la:
23 nov 2025, 13:51
Pogba je napisao/la:

Pricas gluposti. Nikad niko nece znati bolje fudbal nego forumas Pogba, samo steta sto nema priliku da radi za neki fudbalski klub da svoje online stavove pokaze negdje gdje to ima smisla. Ako Pogba kaze da je Husejin prevara, onda je prevara!

Vidis kako on zna preposnati i te dusevne i psiholoske strane, kaze da ne bude animoziteta. Pa da samo mi to znamo, sve bi nam drugacije bilo jasnije. Morata kada je imao problema sa curon, Sarri kojem su zabranili pojacanja i mucki ga mucili u Juventusu. Ove insajdere ima samo nas forumas Pogba.
Pa dobro brate, sta je Pogba pogresno rekao gore??

Zadnji trener koji nije izmisljao pozicije igracima u klubu je bio Pirlo...svi poslije njega rade isto i logicki da imamo iste rezultate..to se nesto promjenilo mozda?
Jucer McDonalds igra ispred Chike, Opende, pa mozemo reci i Zhergove(koji moze uci barem pola sata)...to je LUDOST...Kalu ide gore, ni on ne zna gdje da ide, a na klupi sjedi OPET vjerovatno neki promasa zvani Mario...dok Kop igra beka, Cambiasa nisam ni vidio da "igra"..itd...
Ma ne moze to tako, evo i 4/5 trener to DOKAZUJE svima nama...ne mora se biti puno pametan da se skonta..

Imamo napad za rotacije samo takav...ljudi mi se smiju ali ja ostajem pri svome...trenere treba mijenjati kao carape, sve dok se ne nadje neko ko zna raditi sa ekipom...vrati Pirla, pa ces da vidis kako ce masina da zabija k'o na traci...

Lok najbolji?? Ma jasta radi...kreirao je 10 100% sansi za momke, samo nije uslo... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.