Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ono što je najbitnije da se Kabal vratio i može se sad igrati 4-3-3
Okrenuti se Bodeu ako kiksamo ne zaslužujemo da idemo dalje u Ligi šamiona.
Na lijevom beku imamo sad Kabala,Kostića,Kambijaza, desno je katastrofa imaš Kalulua i Marija
Biće **** završiti u top 4 jedino neka luda serija nas može spasiti
Okrenuti se Bodeu ako kiksamo ne zaslužujemo da idemo dalje u Ligi šamiona.
Na lijevom beku imamo sad Kabala,Kostića,Kambijaza, desno je katastrofa imaš Kalulua i Marija
Biće **** završiti u top 4 jedino neka luda serija nas može spasiti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Italia je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:51Pricas gluposti. Nikad niko nece znati bolje fudbal nego forumas Pogba, samo steta sto nema priliku da radi za neki fudbalski klub da svoje online stavove pokaze negdje gdje to ima smisla. Ako Pogba kaze da je Husejin prevara, onda je prevara!BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:20On je mogao birati gdje će opucati, prije nego je otišao lijevo.Pogba je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:02Dusan je bio gurnut od Pograncica i izgubio balans, otisao u mrtvi ugao, ono zvati zicerom nakon toga je suludo. Je li trebao ranije sutirati je za diskusiju.
A te ocjene corsporta i to me nikad nisu zanimale. Igrač moze odigrati na siguricu i dodavati prvom do sebe cijeli mec i dobiti sedmicu, a to sto usporava napade, vraća loptu nazad, ima 2-3 klizeca po utakmici koja su mu postala trademark i svaki za žuti karton, sto mu je korak kao u djeteta i sprint kao u puza - to ne bude u ocjeni.
Dosta igraca se dugo zadrzalo u Juventusu zahvaljuci alibi igri, a u tome prednjače italijani. De sciglio klasični primjer, dugo je i savona igrao zahvaljujući tome itd.
Pa Savona je godinu bio u Juventusu, evo jučer Liverpulu zabi na Enfildu.
Olako se mi odričemo djece koju smo odgojili. Prvog tu mislim na Sulea za kojeg sam pogino ovdje govoreći da ga treba ostaviti i dati mu šansu da se bori za svoje mjesto, bolji je i od Čika i Edona na toj poziciji, trenutno najbolji igrač Rome ubjedljivo.
Pa i Muharemovića i Hojsena. Ne znam koju to prevagu Kalulu na terenu donosi pa ima mjesto prije Savone, Muharemovića, Hojsena...
Lokateli je starter kod četiri trenera koji znaju više o fudbalu nego ćemo mi ikad i zaluženo je kapiten, jedini u rosteru uz Gatija možda, koji svaki dan može igrati po utakmicu. Nije to samo ocjena Korijera i na svakom drugom mediju je najbolje ocijenjeni naš veznjak za cijelu sezonu.
Vidis kako on zna preposnati i te dusevne i psiholoske strane, kaze da ne bude animoziteta. Pa da samo mi to znamo, sve bi nam drugacije bilo jasnije. Morata kada je imao problema sa curon, Sarri kojem su zabranili pojacanja i mucki ga mucili u Juventusu. Ove insajdere ima samo nas forumas Pogba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.