Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kakav je ovo Putinoljubac i Rusofil došao na ovu temu, zar je moguće nešto ovako. Lik fakat hvali rusku ekonomiju. Uvijek su me fascinirali ovi likovi koji pljuju po zapadu i kapitalizmu, hvale istočne despotije a pri time koriste sve moguće zapadno-kapitalističke izume poput računara, struje, mobitela, automobila i slično. Crkli bi i arapi i rusi od svoje nafte da zapadna pamet nije izmislila motor.
Kada smo kod ekonomije i života u Rusiji, navesti ću par podataka
- Prosječna mjesečna plata u Rusiji u junu 2025. iznosila je oko 76.604 rublje (otprilike 730 eura) - dakle manje nego u Federaciji
- Cijena litra benzina 0,82 dolara (dakle nije nešto mnogo jeftinije nego kod nas, a u SAD je cijena litra 0,90 dolara)
- Litar mlijeka je 1,4 eura
- Hljeb od 250 gr. je 0.9 eura
Dakle, niti im je plata nešto puno veća niti su im cijene mnogo jeftinije. Baš divno mjesto za živjeti.
- Prosječna mjesečna plata u Rusiji u junu 2025. iznosila je oko 76.604 rublje (otprilike 730 eura) - dakle manje nego u Federaciji
- Cijena litra benzina 0,82 dolara (dakle nije nešto mnogo jeftinije nego kod nas, a u SAD je cijena litra 0,90 dolara)
Dakle, niti im je plata nešto puno veća niti su im cijene mnogo jeftinije. Baš divno mjesto za živjeti.
Opet Liva na naslovnoj.
I hrvati ne klikaju vise na vijesti o njemu, kao da je Neuer u pitanju.
I hrvati ne klikaju vise na vijesti o njemu, kao da je Neuer u pitanju.
potrosi covjek sve zalihe na reklamu
Ovoliko tekstova o rezervi yebene Girone.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čak mislim da namjerno trolaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Beduin
- Kontakt:
Jel ko isao preko Hrvatske granice i odradio ovo skeniranje i otiske prstiju?
Kako funkcionise to, jel se odmah odvojis gdje sastrane ili kad dodjes na red za kontrolu pasosa onda te odvoje na straju i odradis sve sto treba?
Kako funkcionise to, jel se odmah odvojis gdje sastrane ili kad dodjes na red za kontrolu pasosa onda te odvoje na straju i odradis sve sto treba?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ides na All Passports normalno i ako budu u tom trenutku radilo otiske i slikanje reci ce ti da izadjes iz auta, tu na "salteru" odmah sve radis, gdje i pecat udaraju.
Mozda neces morat se slikat jer ne rade jos 24h dnevno skeniranje, sad su mozda na 8 sati dnevno
Samo je jedan takavLegendKiller je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:50Kakav je ovo Putinoljubac i Rusofil došao na ovu temu, zar je moguće nešto ovako. Lik fakat hvali rusku ekonomiju. Uvijek su me fascinirali ovi likovi koji pljuju po zapadu i kapitalizmu, hvale istočne despotije a pri time koriste sve moguće zapadno-kapitalističke izume poput računara, struje, mobitela, automobila i slično. Crkli bi i arapi i rusi od svoje nafte da zapadna pamet nije izmislila motor.
https://www.instagram.com/hasanagicmuamer/
https://www.facebook.com/muamer.hasanagic.1
- Beduin
- Kontakt:
E super onda. Jer ja sam mislio odletiti s porodicom do granice maksuz i odraditi to, jer uskoro cemo ici u Bec pa reko da se je peglamo tokom noci kad dijete spava, ali necu onda maksuz ici kad svakako ne znam hocu li potrefiti.soxx je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:05Ides na All Passports normalno i ako budu u tom trenutku radilo otiske i slikanje reci ce ti da izadjes iz auta, tu na "salteru" odmah sve radis, gdje i pecat udaraju.
Mozda neces morat se slikat jer ne rade jos 24h dnevno skeniranje, sad su mozda na 8 sati dnevno
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam neki dan sipao gorivo kod mene u Minesoti, 2.74 dolara galon, znaci litar neki 73 centa. A evo slike prosle godine sto sam uslikao kad je Trump pobjedio jer se pricalo da ce gorivo biti jeftinije.LegendKiller je napisao/la: ↑22 nov 2025, 23:50Kakav je ovo Putinoljubac i Rusofil došao na ovu temu, zar je moguće nešto ovako. Lik fakat hvali rusku ekonomiju. Uvijek su me fascinirali ovi likovi koji pljuju po zapadu i kapitalizmu, hvale istočne despotije a pri time koriste sve moguće zapadno-kapitalističke izume poput računara, struje, mobitela, automobila i slično. Crkli bi i arapi i rusi od svoje nafte da zapadna pamet nije izmislila motor.

Propali atletičar. Ovaj je jedno vrijeme vodio nekakvu kampanju protiv Amela Tuke, svako malo iskakao na društvenim mrežama. Mnogo glup lik.Nemanja99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:10
it's football day
- ASD
- Kontakt:
Tada pljuvao po Tuki i SDA.Baboon je napisao/la: ↑23 nov 2025, 18:57Propali atletičar. Ovaj je jedno vrijeme vodio nekakvu kampanju protiv Amela Tuke, svako malo iskakao na društvenim mrežama. Mnogo glup lik.Nemanja99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:10
Sada kada hvali Ruse, priklonio se SDA, hvali Fadila.
Jbt pa mislim da ni Rusi ne hvale Rusiju koliko ovaj 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
gringoBasJa je napisao/la: ↑22 nov 2025, 11:28Nije svugdje tako, nema inflacije gdje Zapad nema dominaciju, imam dosta prijatelja koji rade u Rusiji i kazu da je kupovna moc odlicna, za 500 Eura mozes komontno zivjeti mjesec, hajde u nas probaj zivjeti mjesec sa 500E...Oderu te rezije 200 Eura...
Vecinom rade na gradjevini i zarada je preko 2000 Eura, jedan drzi restoran-mesnicu zivi kao kralj (muslimani su da smo jasno)... Hebote gorivo im 50-60 feninga... A u hladnijim danima gotovo besplatno jer im auta nekada moraju raditi nonstop da ne zalede... Rezije su im smijesne 20 Eura sve rezije placene... Izuzmi Moskvu gdje je i plata 3x veca od prosijeka! U svim gradovima postoje radnje gdje su namirnice neoporezovane i tu su cijene smijesne(nemas sad Skotski viski ili Nutelu ali imas zamjene solidne kvalitete) Rusija je inace zemlja sa najostrijim zakonima po pitanju kvalitete hrane, GMO proizvodi su proglaseni terorstickim aktom protiv Ruskog naroda(da to stoji u zakonu) pa ti prika moj probaj sta sa GMO smecem!
Ne znam šta bih ti rekao, iskreno. Mnogo komuniciram sa Rusima i baš se svi žale, čak govore da su i cijene goriva vrlo malo jeftinije u odnosu na naše. Hrana je jeftina, ali naći dobar posao je nemoguće. Moskva, i to centar, i St. Petersburg imaju malo veći standard a sve ostalo je jad i bijeda.
Zaista ne znam odakle ti ta cijena goriva od 50-60 feninga. Bio sam u Kataru, čak je i tamo gorivo oko 1 KM, a važi za najjeftinije na svijetu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbt, da je bila samo malo veća izlaznost, ovaj Dodikov bi glat izgubio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Potpuno nebitno, ako je Karadžićeva stranka alternativa onda.... Ovaj Blanusa bio clan SNS-a.
Shvatam da su pozeljniji i moguće je s njima razgovarati, ali dogodine ce biti stari dobri hdz, sdfa, snsd zagrljaj jer ce sdfa probuditi sve moguće botine da glasaju i očekujem jos manju izlaznost u apsolutnim brojkama.
Evo 36% večeras.
Vidi cenicke, ekavica sad redovna, zena pukla potpuno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sta je ovo u RSu:
SNSD proglasio pobjedu
SDS proglasio pobjedu
Ko je pobjednik na kraju?
SNSD proglasio pobjedu
SDS proglasio pobjedu
Ko je pobjednik na kraju?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Slatinash_7 i 16 gostiju.