Ja Huseinbasica ocekujem na spisku za baraz...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Samo neka se sagne i poljubi svakog u dupe...mi cemo mu oprostiti sto smo ga tukli i podjebavali za zenu...
i neka se vrati...naravno samo da ima na umu, da ce slijedeci ekces mu biti trajni crveni... bio bi pravo dobar stoperski par Anel - Tarik...
Meni Mirso pisao o tome da ne lijepim ss, nek sveti potvrdi 
Fun fact je da je Ahmedhodžić i dan danas nas najskuplji igrač koji košta oko 17miliona eura. Jedini skuplji od 7 miliona je još Dedić.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Demirovic je najskuplji, ali Ahmedhodzic svakako treba ovoj repki ovi silje **** na njemu
Nas najbolji stoper i treba biti na spisku
Hadzikadunic mu ne moze primirisati, Katic malo bolji od Hadzije, ali ni on nije kao Ahmedhodzic
Pricam o desnom stoperu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 nov 2025, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nema od Anela nista, tek kad dodje novi selektor tad bi ga mogli ocekivat, ja ga licno ne bi nikad pozvao jer je us*ao previse puta. A da se zeli vratit to stoji.
Nije on nista usrao ako se osjeca lose i ako ne moze igrati nema doktora koji moze reci drugacijeSindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:27Nema od Anela nista, tek kad dodje novi selektor tad bi ga mogli ocekivat, ja ga licno ne bi nikad pozvao jer je us*ao previse puta. A da se zeli vratit to stoji.
A sto se tice opustenosti to je normano s obzirom da nije ni godinu u repki, a vec ga je vodilo 5,6 trenera
Tesko je ostati ozbiljan u takvoj sredini
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa eto ozbiljan je izvan ove sredine, zašto želi nazad u neozbiljnu sredinu?NoDi80 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:29Nije on nista usrao ako se osjeca lose i ako ne moze igrati nema doktora koji moze reci drugacijeSindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:27Nema od Anela nista, tek kad dodje novi selektor tad bi ga mogli ocekivat, ja ga licno ne bi nikad pozvao jer je us*ao previse puta. A da se zeli vratit to stoji.
A sto se tice opustenosti to je normano s obzirom da nije ni godinu u repki, a vec ga je vodilo 5,6 trenera
Mozda zato sto smo se malo uozbilji i licimo na ekipuIceplayer je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:37Pa eto ozbiljan je izvan ove sredine, zašto želi nazad u neozbiljnu sredinu?NoDi80 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:29Nije on nista usrao ako se osjeca lose i ako ne moze igrati nema doktora koji moze reci drugacijeSindikat12 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:27Nema od Anela nista, tek kad dodje novi selektor tad bi ga mogli ocekivat, ja ga licno ne bi nikad pozvao jer je us*ao previse puta. A da se zeli vratit to stoji.
Igrao je sa sanicanincem, mesanovicem, ziljkicem, susicem, civicem…. Dobro nas nije zauvijek precrtao odbio Svedsku da bi ugrao sa najvecim amaterima
I sad ima amatera, ali puno manje i nadam se da cemo rijesiti skart koji nezasluzuje repku radeljic, mujakic, saric, hajradinovic, menalo, besirevic, djakovac to sve treba precratti ukoliko mislimo nalraviti iskorak
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tako je kad se je trebalo povući malo i kad je bilo teško tad je spakovao kofere. Sad kad je fino hoće nazad. Jbg vrata ne zatvaraš guzicom...NoDi80 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:39Mozda zato sto smo se malo uozbilji i licimo na ekipu
Igrao je sa sanicanincem, mesanovicem, ziljkicem, susicem, civicem…. Dobro nas nije zauvijek precrtao odbio Svedsku da bi ugrao sa najvecim amaterima![]()
I sad ima amatera, ali puno manje i nadam se da cemo rijesiti skart koji nezasluzuje repku radeljic, mujakic, saric, hajradinovic, menalo, besirevic, djakovac to sve treba precratti ukoliko mislimo nalraviti iskorak
Ahmedhodzic je mogao igrati za svedsku ali je izabrao BiH, za skoro 4 godine skupio 24 nastupa, bio je mlad, ne znam sta se desilo ali se treba popricati u interesu reprezentacije, adis bivsi kosarkaski selektor je jednom reko ako je repka u pitanju mora se ego staviti na stranu! Nama treba svaki kvalitetan igrac, pa u drugim reprezentacijama se desavaju 100 puta gore stvari pa se pomire jer je repka i drzava u pitanju i tu nema mjesta za privatne gluposti! Barba ovo nije tvoja privatna repka, svi smo zajedno zeljni prvenstva zato ego na stranu sjesti za sto i rijesiti sve probleme, graditi najjaci moguci tim i napasti i svijetsko i evropsko!
Sto se tice A tima, tu jos uvijek Spaha ima glavnu rijec. Za sve ostale selekcije se pita doticni.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Onda neka ga ganja za prvi tim, kao sto je Košpu završio, očito da ne može drugačije.
A Bog zna šta se krije iza ovog micanja Spahe... životinje ustaško-četničke, iz pomoć stoke iz naših redova.
Ja sam siguran da ce se Huseinbasic i Ahmethodzic vratiti u repku...da li ce to biti za baraz ili nakon SP tj. uoci slijedeg ciklusa LN/kvalifikacija - ne znam, ali ce se sigurno vratiti...
Imati njih dvojicu za prosirenje postojece baze i evrntualno kada bi dragi Allah dao Janelta - to je vec ekipa koja ima ozbiljnih 15-ak igraca u raspolaganju...
Imati njih dvojicu za prosirenje postojece baze i evrntualno kada bi dragi Allah dao Janelta - to je vec ekipa koja ima ozbiljnih 15-ak igraca u raspolaganju...
Jeste treba pokazati ovoj djeci da možeš sati reprezentaciju koliko hoćeš i na kraju ćeš se vratiti kao da nista nije bilo...ElAn10 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:59Ahmedhodzic je mogao igrati za svedsku ali je izabrao BiH, za skoro 4 godine skupio 24 nastupa, bio je mlad, ne znam sta se desilo ali se treba popricati u interesu reprezentacije, adis bivsi kosarkaski selektor je jednom reko ako je repka u pitanju mora se ego staviti na stranu! Nama treba svaki kvalitetan igrac, pa u drugim reprezentacijama se desavaju 100 puta gore stvari pa se pomire jer je repka i drzava u pitanju i tu nema mjesta za privatne gluposti! Barba ovo nije tvoja privatna repka, svi smo zajedno zeljni prvenstva zato ego na stranu sjesti za sto i rijesiti sve probleme, graditi najjaci moguci tim i napasti i svijetsko i evropsko!
Ma sta se ima kriti... Prvo Spaha remeti pozivanje igraca koji oni hoce (uhodane seme za uzimanje pare za nastupe u repki, nekvalitetni omladinci iz srpskih i hrvatskih sredina), jos na to poceo da privlaci kvalitetne omladince iz dijaspore, sa kojim bi se mogli praviti rezultati...dusmani pojedose muda sto se pravi extra armsfera na seniorskom nivou, pa bi jos Spaha da to prenese i na omladinske nivoe - kurko...
Ako ima prostora za ispravljanje gresaka - neka se sve odradi iza zatvorenih vrata... Neka sazovu pressicu i objave sve u 5 recenica - ne moraju nista palamuditi javno.... A Anel na kraju neka ispravi sve svoje greske, tako sto ce poderati svoja koljena na terenu za repku...i mirna Bosna...Iceplayer je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:19Jeste treba pokazati ovoj djeci da možeš sati reprezentaciju koliko hoćeš i na kraju ćeš se vratiti kao da nista nije bilo...ElAn10 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:59Ahmedhodzic je mogao igrati za svedsku ali je izabrao BiH, za skoro 4 godine skupio 24 nastupa, bio je mlad, ne znam sta se desilo ali se treba popricati u interesu reprezentacije, adis bivsi kosarkaski selektor je jednom reko ako je repka u pitanju mora se ego staviti na stranu! Nama treba svaki kvalitetan igrac, pa u drugim reprezentacijama se desavaju 100 puta gore stvari pa se pomire jer je repka i drzava u pitanju i tu nema mjesta za privatne gluposti! Barba ovo nije tvoja privatna repka, svi smo zajedno zeljni prvenstva zato ego na stranu sjesti za sto i rijesiti sve probleme, graditi najjaci moguci tim i napasti i svijetsko i evropsko!
Upravu si! Dabogda pokrepali manji neg' sto su se rodili.Vaya je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:23Ma sta se ima kriti... Prvo Spaha remeti pozivanje igraca koji oni hoce (uhodane seme za uzimanje pare za nastupe u repki, nekvalitetni omladinci iz srpskih i hrvatskih sredina), jos na to poceo da privlaci kvalitetne omladince iz dijaspore, sa kojim bi se mogli praviti rezultati...dusmani pojedose muda sto se pravi extra armsfera na seniorskom nivou, pa bi jos Spaha da to prenese i na omladinske nivoe - kurko...
Leicester City je imao tri poraza u nizu i generalno su bili na dnu. Od kad Begović brani ove zadnje 3 utakmice imaju 2 pobjede i neriješeno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ja iz nekog razloga sam pravo optimistican po pitanju naseg fudbala u narednim godinama.... U ovom trenutku nam sam treba jedan rezultatski boom koji bi udario jedan privremeni pecat za ono sto se do sada uradilo - a to bi u ovom trenutku bio plasman na SP... To bi dalo toliki legitimitet ovom strucnom stabu da bi samo imali razrijese ruke da nastave dalje raditi... Odradjena smjena generacija, jos nekih bruku igraca u opticaju da igraju za nas, dobra atmosfera...imam osjecaj da ova ekipa sa Spahom i Barbarezom gleda bas dugorocno... Oni sada vec ide u posjetu Mironu, prave komunikaciju sa njim, tabaju put i stidljivo provlace pricu da bude selektor u buducnosti... Dzeko kada ode penziju, ja ruku dajem da ce se pridruziti ovoj ekipi u savezu ukoliko ne krene praviti karijeru vani... Pa jbt led, oni izvukose nekog Vitalija Janelta, Kazahstanca iz Njemacke koji stamburao neku nasu i evo vec 2 godine se ganjaju sa FIFA-om ne bi li zaigrao za nas - ko bi to radio, a da ne voli ovu drzavu i da ne vjeruje u ono sto radi...231983 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:28Upravu si! Dabogda pokrepali manji neg' sto su se rodili.Vaya je napisao/la: ↑23 nov 2025, 17:23Ma sta se ima kriti... Prvo Spaha remeti pozivanje igraca koji oni hoce (uhodane seme za uzimanje pare za nastupe u repki, nekvalitetni omladinci iz srpskih i hrvatskih sredina), jos na to poceo da privlaci kvalitetne omladince iz dijaspore, sa kojim bi se mogli praviti rezultati...dusmani pojedose muda sto se pravi extra armsfera na seniorskom nivou, pa bi jos Spaha da to prenese i na omladinske nivoe - kurko...
Na hajr aBd... bice ovo dobro sve..
Imamo dva golmana u championshipu i jednog bundesligi, a zovemo iz hnla dva pomocna golmana
Kad ne zovemo vec najbolje, sto ne zovu iz nase lige, ako nista liga dobije reklamu
Begovic (38) Liecester
Vasilj (29) St Pauli
Kovacevic (27) Norwich
Zovnemo m onog Jurkasa (18) , Karica (19) i nek nauce nesto djeca mozda dobijemo nekog od njih
Kad vidim igraca hml 26 godina u repki povraca mi se
Dobra je to razvojna liga, medjutim igrac preko 23 godine iz hnla nema sta traziti u repki
24 limiti za one sto su medju najboljima poput fruka u hrvatskoj, njihova je liga i da ima toliko kvaliteta zvali bi Kulenovica koji je najbolji napdac te lige
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 nov 2025, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, IgmanskiVukovi, Maverick i 23 gosta.