Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
ne treba zaboraviti da je akademac potpuno nova ekipa, i da imaju jos puno prostora za uigravanje i napredak, tako da je za ocekivati da ce biti bolji u drugom dijelu sezone.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ja mslm da smo blize ispadanju i mi, i vi i Sloga nego Akademac. Uz to imaju pare, pojacat ce se dodatno 100 %.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:08Iskreno, po meni su uz Neimare najozbiljniji kandidat za ispast. Oni su imali ogromne sreće ove sezone. Igrali protiv Bubamare u najboljem mogućem trenutku, jedva dobili Borca kući, bod protiv Rame gdje su gubili 2-0 minut ipo do kraja (Rama tu utakmicu trebala dobit 6 razlike) i dobili Neimare koji ogromne oscilacije u igri imaju. GFC koliko god da ne briljira, kvalitetniji su puno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako me Sloga razuvjeri. Iako sam bio skeptik veliki. Nesretni porazi od Bubamare i Mostara. Ostalo su sve pomeli.
I mene, ja napisao post iznad kad vidim utepase Broda !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Borac napokon ima prenos. Zato ovoliki snijeg napada.
Gdje vi gledate live tabelu?
Sport DC futsal. Ukucaj na google
-
ferroviere87
- Kontakt:
Sumnjam da ćemo ispast i mi i vi, Sloga je osigurala opstanak, a vidjet ćeš sutra da ćete dobit Akademca. Ispodprosječna ekipa koja ima par dobrih igrača, ali to su sve mladi i neiskusni momciNazorUso je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:11Ja mslm da smo blize ispadanju i mi, i vi i Sloga nego Akademac. Uz to imaju pare, pojacat ce se dodatno 100 %.ferroviere87 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:08Iskreno, po meni su uz Neimare najozbiljniji kandidat za ispast. Oni su imali ogromne sreće ove sezone. Igrali protiv Bubamare u najboljem mogućem trenutku, jedva dobili Borca kući, bod protiv Rame gdje su gubili 2-0 minut ipo do kraja (Rama tu utakmicu trebala dobit 6 razlike) i dobili Neimare koji ogromne oscilacije u igri imaju. GFC koliko god da ne briljira, kvalitetniji su puno.
Jel' se gleda gol razlika na kraju?
- ASD
- Kontakt:
Srđan Ćatić u Bubi.
Iskreno ne znam šta bih rekao. Nije tip igrača koji će unaprijediti neki segment Bube.
Iskreno ne znam šta bih rekao. Nije tip igrača koji će unaprijediti neki segment Bube.
Šteta što GFC nije uzeo Brod, a mogao je.... Realno sa današnjom pobjedom bi imao 12 bodova što bi bilo odlično.... Kada je pauza sa ligom?
-
ferroviere87
- Kontakt:
@NazorUso nema vama pomoci Bgm 
I Catic luta, "asikuje" sa Akademcom, trenira u Bubi...
A sto se GFC tice, jbg bili smo ravnopravni do Dzafinog lakta, poslije otisli u qrac !!!
A sto se GFC tice, jbg bili smo ravnopravni do Dzafinog lakta, poslije otisli u qrac !!!
- ASD
- Kontakt:
Jak je Akademac. Nema nešto puno profilisanih igrača, ali dosta školovanih igrača koji uz dobrog trenera (što Rajić svakako jeste) mogu dosta toga napraviti.
Rama-Mostar 6-1 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Hercegovina999
- Kontakt:
Rama zasluženo.. mostar jednom riječju katastrofa
Bit će ovdje svega do kraja
-
ferroviere87
- Kontakt:
Koliko vam valja Džafo toliko vam i ne valja, svaku utakmicu ima materijala da mu se crveni svira. On je svojom gluposti zayebao plejof protiv Hercegovine