Cekam @wadea da nam kaze koji smo na tabeli po golovima iz igre ,izgleda nema Gabriela pa se malo drugacije pocelo igratifeniksptica je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:27Zapravo, tako bi bilo idealno![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Nema on mjesta trenutno u prvih 11
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj ljudi kada ih plavci tresnu na Stamfordu...i to što oni kažu iz kornera ,drugi iz akcije,treći iz slobodnjaka...
- superFrankie
- Kontakt:
Kako ce biti cudno citati forum u srijedu kad budu igrali Arsenal-Bayern nakon ovolikog glejzanja Arsenala od strane coelha
Teško će ovo neko stići...
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nece su igrat 3 utakmice da daju 3 gola, nego jedna
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Arsenal nije primio 2 godine 3 gola na jednoj utakmici, sretno s tim
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Šteta povrede Gabriela, definitivno ćemo izgledati klimavije pozadi kad ne budemo ovako nabrijani u tekmama.
Velika pobjeda da se napravi opet prednost nakon kiksa protiv Sunderlanda, nadam se da će se Gyokereš vratiti uskoro na teren iako je Merino danas bio veoma dobar na terenu, ali u sredini, ne u napadu
Eze je inteligentan i kad bi još malo bio nabrijan i imao neki work rate kao Odegaard onako, bio bi perfektan igrač, ovako kad je njegov dan nema se šta reći, fenomenalan igrač.
Protiv Bayerna malo rotirati, jer mnogo je bitnija tekma protiv Čelzija ako misle ganjati trofej EPLa, pobjeda na Bridgeu i ulaziš u ostale utakmice sa i nekakvom rezervom u slučaju da te neka ekipa iznenadi u narednim kolima.
Velika pobjeda da se napravi opet prednost nakon kiksa protiv Sunderlanda, nadam se da će se Gyokereš vratiti uskoro na teren iako je Merino danas bio veoma dobar na terenu, ali u sredini, ne u napadu
Eze je inteligentan i kad bi još malo bio nabrijan i imao neki work rate kao Odegaard onako, bio bi perfektan igrač, ovako kad je njegov dan nema se šta reći, fenomenalan igrač.
Protiv Bayerna malo rotirati, jer mnogo je bitnija tekma protiv Čelzija ako misle ganjati trofej EPLa, pobjeda na Bridgeu i ulaziš u ostale utakmice sa i nekakvom rezervom u slučaju da te neka ekipa iznenadi u narednim kolima.
Istrpili Artetu, ulozili ozbiljno u roster, sazrili iz poraza, cekali strpljivo svoj momenat i docekali ga.
Ovo je Arsenalova sezona. I ne moze im je niko oteti.
Ovo je Arsenalova sezona. I ne moze im je niko oteti.
Mogu mislit kako je skuzerima sad, nakon toliko ulupanih miliona, raspad sistema, Arso vodi glavnu rijec u Engleskoj. 
- superFrankie
- Kontakt:
Wirtz da nije placen koliko je placen, Xavi Simons bi bio najveci promasaj ovo ljeto. Iz utakmice u utakmicu totalno nevidljiv na terenu
I kad smo primili zadnji put 3 gola bilo je to protiv Lutonababoedindzeko09 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:41Arsenal nije primio 2 godine 3 gola na jednoj utakmici, sretno s tim![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- LenyYoro15
- Kontakt:
Gledam Xavi Simonsa vidim Antonya. Lik nudi jedno apsolutno ništa i šanse da se to primijeni su 0%.superFrankie je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:47Wirtz da nije placen koliko je placen, Xavi Simons bi bio najveci promasaj ovo ljeto. Iz utakmice u utakmicu totalno nevidljiv na terenu
- wadethegreat
- Kontakt:
Joj kako cete pasti svega mi na SBu previse ste se digli.topnik1 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:30Cekam @wadea da nam kaze koji smo na tabeli po golovima iz igre ,izgleda nema Gabriela pa se malo drugacije pocelo igrati![]()
MI smo kokama 5icu mogli komotno uvaliti smirite se katastrofa su ove sezone...
Opaaa ziv siwadethegreat je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04Joj kako cete pasti svega mi na SBu previse ste se digli.
MI smo kokama 5icu mogli komotno uvaliti smirite se katastrofa su ove sezone...
Rekao sam ti da si dobar momak cemu nervoza ,nego de nam reci koliko je Arsenal dao golova iz prekida,ko je dao najvise golova u ligi a primio najmnje ,to ti nama reci
I nemoj bezze prijetiti iz prazne puske ,maltretirat cemo vas na SB
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Bice ljepota gledati plakanje ovdje 
Ma znam da su ga tjerali iz prvih 11 prije povredefeniksptica je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:34Nema on mjesta trenutno u prvih 11![]()
Zato i kazem.
Mozda ga arteta gotivi
Pa nisam ja baba vanga moras malo zabosti
Realno smo favoriti bez obzira sto je to utakmica na strani ,vec sam rekao Chelsea nema kvalitet da nam stane u dupli blok ,dok ako se imalo otvore Arsenal je dosta kvalitetnija i slozenija ekipa tako da tu vidim najvecu predbost .
1:2 moja neka prognoza ,ali lopta je okrugla uvjek utakmicu moze odlucitk neki maestralan potez pojedinca(a obje okipe imaju majstore u rosterima)ili pak glupost nekog igraca za crveni karton koji mijenja tok utakmice
Sve u svemu kako god da zavrsi utakmica realno ne vidim Chelsea da moze da se bori za titulu do kraja godine ,sve sto sam ih gledao izuzev mozda jedne ili dvije tekme je tankosava i srednja zalost.Tako da ocekujem dobru tekmu i pobjedu Arsenala nekim minimalcem 1:2 ili 0:1
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Obzirom da ste ga se naprimali sve ove godine izgleda da mijenjate mentalitet, jel još uvijek jurite 15 primljenih golova, opet ste mi počeli primati ne vjerujem da ćete oboriti rekordtopnik1 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:07Opaaa ziv siwadethegreat je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04Joj kako cete pasti svega mi na SBu previse ste se digli.
MI smo kokama 5icu mogli komotno uvaliti smirite se katastrofa su ove sezone...![]()
Rekao sam ti da si dobar momak cemu nervoza ,nego de nam reci koliko je Arsenal dao golova iz prekida,ko je dao najvise golova u ligi a primio najmnje ,to ti nama reci![]()
I nemoj bezze prijetiti iz prazne puske ,maltretirat cemo vas na SB![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 16 gostiju.