Prvo na 1 ili dvije tekme nema ekipe koju ne mozemo dobiti.topnik1 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:15![]()
![]()
Pa nisam ja baba vanga moras malo zabosti![]()
Realno smo favoriti bez obzira sto je to utakmica na strani ,vec sam rekao Chelsea nema kvalitet da nam stane u dupli blok ,dok ako se imalo otvore Arsenal je dosta kvalitetnija i slozenija ekipa tako da tu vidim najvecu predbost .
1:2 moja neka prognoza ,ali lopta je okrugla uvjek utakmicu moze odlucitk neki maestralan potez pojedinca(a obje okipe imaju majstore u rosterima)ili pak glupost nekog igraca za crveni karton koji mijenja tok utakmice![]()
Sve u svemu kako god da zavrsi utakmica realno ne vidim Chelsea da moze da se bori za titulu do kraja godine ,sve sto sam ih gledao izuzev mozda jedne ili dvije tekme je tankosava i srednja zalost.Tako da ocekujem dobru tekmu i pobjedu Arsenala nekim minimalcem 1:2 ili 0:1![]()
Sredina nam je prejaka i napad ako ne odluce da fulaju zicere...
Odbrana jeste klimava ali trka na sredini i presing naprijed to nekako maskira za sada.
Mi da imamo Palmera iskreno bara bara bi usli u tekmu ovako vama ipak prednost.
Sa druge strane u derbijima ste uvijek zatvoreniji a mi se necemo braniti ne igramo tako jednostavno.
Vjerujem da ce tvrda tekma biti i to je to.
Iskreno sve je moguce.
Rano u sezoni ali prebitna tekma.
X ono ostaje satus quo ali pobjeda bilo koje ekipe daje bas vjetar u ledja.
Vidi mi od pocetka sezone govorimo da mi nismo spremni za titulu sto zbog godina ekipe sto zbog povreda i generalno nedostatka kvalitete u odbrani i na poziciji golmana.
Ali ljudi nas iznenaduju bez nekih kljucnih figura se rutiniraju niski blokovi.
Nama je to problem bio odavno a derbije obicno odradimo kako treba.
Vidjet cemo jedva cekam tekmu kako god ne sjecam se 1 2 Arsenal i Celzi da su bili i da su igrali onda...