Da si gledao utakmicu jasnije bi ti bilo...vas smo spasili ispadanja, red je da se i druge gurne! Paćenici s 350 gledatelja a visestruki prvacitutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:55Na kraju treba dodati da je Široki Brijeg upisao dvanaesti uzastopni poraz od Borca, te da Dean Klafurić niti u svojoj petoj utakmici kao trener nije uspio da savlada Banjolučane.Resolute je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:39Ne znam zasto je cudno kad Borac pobijedi Siroki. Ne tako davno, isti taj Borac je isao u siroki znajuci da nemaju sta dole traziti. I redovno smo gubili. Ali je i siroki bio dosta jaci. Zadnje dve sezone su oslabili skroz, nije to vise ta ekipa kao nekad.
Ne znam bas da su u dvije sezone odigrali 12 utakmica. Ali nista neocekivano. Nije ovo ni do Borca, koliko do sirokobrijeskih sportskih prijatelja![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
7 udaraca na gol protiv Zrinjskog
4 udarca protiv Sloge
11 protiv Veleza
15 protiv Rudara
11 protiv Posusja
10 udaraca priotiv Zeljeznicara
5 protiv FK Sarajevo
Dođe trabant kriminalac iz Plutanove i imaju na domacem terenu jedan udarac u okvir gola.Sumnjivo zar ne?
Najviše u jednoj utakmici ekipa Veleža protiv Širokog na domaćem terenu imala je ukupno 7 kornera dok je večeras Borac imao čast i privilegiju izvesti 15 kornera.
Dokaz samo kolika je kurcobolja i uvlačenje golmanu u krilo bilo cijelu utakmicu.Ipak su gostovale mega zvijezde Grahovac,Hrelja,Juricic ,Rogan i ostali velikani srpskog fudbala.
4 udarca protiv Sloge
11 protiv Veleza
15 protiv Rudara
11 protiv Posusja
5 protiv FK Sarajevo
Dođe trabant kriminalac iz Plutanove i imaju na domacem terenu jedan udarac u okvir gola.Sumnjivo zar ne?
Najviše u jednoj utakmici ekipa Veleža protiv Širokog na domaćem terenu imala je ukupno 7 kornera dok je večeras Borac imao čast i privilegiju izvesti 15 kornera.
Dokaz samo kolika je kurcobolja i uvlačenje golmanu u krilo bilo cijelu utakmicu.Ipak su gostovale mega zvijezde Grahovac,Hrelja,Juricic ,Rogan i ostali velikani srpskog fudbala.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Široki je loša ekipa zadnjih par godina, nahajpaju se protiv Sarajeva, Zrinjskog, tu i tamo Želje...
Borac ima kvalitet da lomi ovakve utakmice, vidjelo se još prije penala da okreću.
Borac ima kvalitet da lomi ovakve utakmice, vidjelo se još prije penala da okreću.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Starac pojede ti svoja damu,lagano iskuliraj,popi vopi brate, tek sad vidim kako je bilo pojedincima prosle godine kad smo Evropu izdominirali,lajali bi al ne mogu od muda u ustima.....
Borac zasluženo, bravo 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jeste. Razvalili su nas 3:0.
Haj da se vratimo na moje pitanje. Vi ih pustili u ligi, navijavi bojkotovali proalavu nastimanog kupa, sta ste vi?
Haj probaj odgovoriti, a ne kontrirati s pitanjima. Da pomognem, mozes odg pa pitati sta ti je volja
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Jesam primjetio ili netko iz Banja Luke proziva druge za posjetu na nogometnim stadionima?Lazarov je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04Da si gledao utakmicu jasnije bi ti bilo...vas smo spasili ispadanja, red je da se i druge gurne! Paćenici s 350 gledatelja a visestruki prvacitutankamon1905 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:55Na kraju treba dodati da je Široki Brijeg upisao dvanaesti uzastopni poraz od Borca, te da Dean Klafurić niti u svojoj petoj utakmici kao trener nije uspio da savlada Banjolučane.Resolute je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:39Ne znam zasto je cudno kad Borac pobijedi Siroki. Ne tako davno, isti taj Borac je isao u siroki znajuci da nemaju sta dole traziti. I redovno smo gubili. Ali je i siroki bio dosta jaci. Zadnje dve sezone su oslabili skroz, nije to vise ta ekipa kao nekad.
Ne znam bas da su u dvije sezone odigrali 12 utakmica. Ali nista neocekivano. Nije ovo ni do Borca, koliko do sirokobrijeskih sportskih prijatelja![]()
Grad sa okolicom ima preko 200 000 ljudi a na utamicu dodje 300-400
Ogadili vlastiti klub svojim navijačima kao što to upravo čini Lištica.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Aham, mi njih pustili, ali vas su razvalili. Ako ti to pomaze da spavas navecer super.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
U posljednje dvije ipol godine Borac u 50 utakmica sa protivnicima osim Sarajeva , Želje, Zrinjskog i Veleža ima omjer 50; 49; 0; 1, jedini poraz u prošloj sezoni od Radnika u nebitnoj utakmici. Ne bi Real takav omjer imao.
Popij leksilijum.Zaboljesutra je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:067 udaraca na gol protiv Zrinjskog
4 udarca protiv Sloge
11 protiv Veleza
15 protiv Rudara
11 protiv Posusja
5 protiv FK Sarajevo
Dokaz samo kolika je kurcobolja i uvlačenje golmanu u krilo bilo cijelu utakmicu.Ipak su gostovale mega zvijezde Grahovac,Hrelja,Juricic ,Rogan i ostali velikani srpskog fudbala.![]()
Jesi li "poslao" utakmicu iz Bijeljine?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Borac zasluženo, nema šta.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Povedite i ovaj FK Široki u ligu RS-a kad se ocepiteAvantiBL je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:22Popij leksilijum.Zaboljesutra je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:067 udaraca na gol protiv Zrinjskog
4 udarca protiv Sloge
11 protiv Veleza
15 protiv Rudara
11 protiv Posusja
5 protiv FK Sarajevo
Dokaz samo kolika je kurcobolja i uvlačenje golmanu u krilo bilo cijelu utakmicu.Ipak su gostovale mega zvijezde Grahovac,Hrelja,Juricic ,Rogan i ostali velikani srpskog fudbala.![]()
Jesi li "poslao" utakmicu iz Bijeljine?![]()
Čak je i Čilić pobjedio Đokovića jednom u 12 susreta.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Zaboljesutra 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Gdje je glavni postar sa foruma, sta se veceras salje u UEFA?
Ko spori to? Što niste zabili 4 komada??Combattente87 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04Ajde ne rise ! trebali ste 4 komada primiti samo u prvom....brig je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:59Ovo dobro suđenje? Bola ne mozes im se priblizit faul svira. Samo uporedi kakve su oni duele radili bez faula a kakve igrači ŠB. Prodane Sarajlije nastavljaju jahati za Vicu. PuuuThreeplanetrees je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:55Četri zadnje utakmice Borca sasvim normalno suđenje. Zrinjski, Sloga, Sarajevo i Široki ni jedna veća greška da se može reći da im se navlači. Još su dvije izgubili, a na druge dvije se sretno izvadili u devedesetoj minuti. Smanjite malo spin na ljude dok u Širokom za milovanje po licu isključuju igrače i u Bijeljini priznaju golove gdje ni pola lopte nije prešlo crtu
Onaj pomocni **** nije vrijedan komentara
Široki je svakako ekipa za donji dio tablice al ni Zrinjski a eo ni Borac bez guranja ne mogu dobit. Žalosno
- Combattente87
- Kontakt:
Da mi je samo da mu vidim labrnju tamo nekad u kasno proljeće kada osvojimo titulu....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Combattente87
- Kontakt:
Zbog golaman koji je bio u rangu Bartheza iz najboljih dana....brig je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:52Ko spori to? Što niste zabili 4 komada??Combattente87 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04Ajde ne rise ! trebali ste 4 komada primiti samo u prvom....brig je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:59
Ovo dobro suđenje? Bola ne mozes im se priblizit faul svira. Samo uporedi kakve su oni duele radili bez faula a kakve igrači ŠB. Prodane Sarajlije nastavljaju jahati za Vicu. Puuu
Onaj pomocni **** nije vrijedan komentara
Široki je svakako ekipa za donji dio tablice al ni Zrinjski a eo ni Borac bez guranja ne mogu dobit. Žalosno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Al zato je tu LjajićCombattente87 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:54Zbog golaman koji je bio u rangu Bartheza iz najboljih dana....brig je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:52Ko spori to? Što niste zabili 4 komada??Combattente87 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:04
Ajde ne rise ! trebali ste 4 komada primiti samo u prvom....
I prije gola umjesto kornera za Široki lopta za Borac i gol. Dakako.
Sto bi ser Klaf prije 50tak dana rekao: Var je uradio svoj posao.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To je to, jos ti se potrefi ovakav ljigo od suca kao i protiv zrinjskog i rezultat je tu gdje je...mi smo jednostavno loša ekipa i za donji dio tablice, sve iznad je uspjeh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.