Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakva partija Maignana!! Da su Leao i Fofana malo pametniji ovo je mogao biti zavrsen posao do 60te minute. Poklonjen penal, uopste nije isao u tijelo/nogu protivnika nego uklizao u blok, bukvalno Thuramu noga podletila pod njegovu.
Roy Keane mentality.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Puno beraca pamuka u ekipi Intera u zavrsnici ove utakmice.
Penal cist kao suza, hebo Inter, ali budite realni, Pavlovic ispao glup start djonom je uvijek bio faul, i karton.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bravo Max, rutinski. Ovi su nam postali laksi nego Parma ili Cremonese.
Idemo dalje, Milano je ostao crven
Idemo dalje, Milano je ostao crven
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Don Alegri nije izgubio derbi deset godina vodeći Juventus i Milan 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Čestitke. Uzeli mjeru 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Cestitke Milanistima,
Po pravilima je ono Penal al je nadam se to promijenit kao i svako igranje rukom. Mislim nigdje veze, ima jos ti neki situacija, kad lopta ide u golaut bez sanse za nesto i ono penal
Po pravilima je ono Penal al je nadam se to promijenit kao i svako igranje rukom. Mislim nigdje veze, ima jos ti neki situacija, kad lopta ide u golaut bez sanse za nesto i ono penal
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Neka ga je šugavi promašio
Ma glupost je za ono svirati penal, Pavlovic uopste nije napravio pokret prema protivniku vec samo digao nogu svoju da blokira loptu, i onda ispruzena Thuramova noga ide ispod i to gazanje, glupost da ne moze vece.
Pravda je zadovoljena odbranom Majka.
Neka ovako je jos sladje, dzaba i poguranac u vidu penala 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Najrealniji kometar. To mnogi ovdje ne kontaju, a mogli su vrlo lahko do boda barem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 22:45Puno beraca pamuka u ekipi Intera u zavrsnici ove utakmice.
Najgori su bili Thuram, Bonny u oblake…
Ono je penal, a ovo nije ni karton vec faul za inter?
To VAR nije gledao ali prije da je ono crveni bio u 5. minuti nego sto je penal bio .
Nego, nema ti kolega nesto, inace oni se i prije derbija vole javiti, izgleda da su se opametili
- Cassano2024
- Kontakt:
Zahvaljujući pobjedi rossonera osamili smo se na vrhu tabele i nešto mi čudno to vidjeti
. Ne znam koliko će trajati. Nadam se da klub zna kako da se pojačamo u januaru jer ovo ne smijemo ispustiti, i ne mislim na titulu, smatram da su tri ekipe igrački jače od nas, nego na poziciju za Ligu Šampiona. Bez Dovbyka, Dybale i Angelinha uzimamo šest bodova zaredom. Odbrana je beton a gore nas Soule drži nekako. Najbolja smo odbrana u Evropi u 2025, uz Arsenal. I drugi najbolji gost u 2025.
Commando Ultrà Curva Sud
Može Roma, treba dovesti par pojačanja u januaru i uz malo sreće sve je moguće.
Ma Gasperini je doktorirao ovu ligu, kao i Max i to se vidi trenutno kao obadva vode ekipe i prave rezultate sa ekipama koje su prosle sezone bile sve osim dobre, pogotovo Milan.
Romi kao i nama fali jedan wc stoper i to bi vam leglo kao budali pleska i jedan jos u veznom. Mislim da ce se Roma do kraja boriti za titulu, jer Gasperini lagano rijesava ove male tekme, a derbije za sada i ne, al nadoknadi na manjim tekmama to.
Romi kao i nama fali jedan wc stoper i to bi vam leglo kao budali pleska i jedan jos u veznom. Mislim da ce se Roma do kraja boriti za titulu, jer Gasperini lagano rijesava ove male tekme, a derbije za sada i ne, al nadoknadi na manjim tekmama to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.