FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedino mjerilo je teren. Kad je pristup pravi, odnos prema dresu i klubu, energija i požrtvovanost na nivou, onda ti nijedan navijač neće zamjeriti i uzeti na zub zbog jedne loše partije. Babu ne znam, niti me zanima.
Klub objavljuje popuste boli njih **** za nas i rezultate
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Laganica ide mozda sad za listicu akcija kabanica 10KM
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Svaki aplauz koji im se da nakon utakmice, naš klub vrati nazad bar pet koraka.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gotivim našu djecu al on je isto ovo uradio i prosle sezone. Jedva izbori startnu postavu i onda odigra 3 dobre utakmice i tacno vidiš kako se zadovolji i digne nos , onda uzas mjesec dana. Da je moje rodjeno djete kad ne grize i počne glumiti igračinu ja bi ga poslao u tri pm a ne Mujkica.Varijantas8 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:49Vidi ojebina sto su se naklatili nasem djetetu na kosti, radi jedne situacije gdje bi 90% igraca i šutalo. U sezoni gdje nisi ozbiljan kandidat za titulu, vi omalovažavate Mujkića koji jedini srcem igra i koji je u biti i kvalitetan igrac i nasa buducnost (naravno u financijskom smislu), momku tek treca tekma nakon povrede, donio nam pobjedu u prvoj tekmi nakon povrede. Mnogo je drugih zasluzilo da im se malo naklati na kosti.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Nema se sta ovde raspravljati. Mujkic je direktni krivac za poraz I nadam se da ce protiv Širokog zavrsiti na klupi. Ne mogu da vjerujem da si toliko bezobrazan sebičan i ograničen da imas šansu riješiti utakmicu dodavanjem i najvjerovatnije asistencijom za pogodak , ali ti se umislis da se neko i zajebes sve. Pored ovoga čitavu utakmicu si bio jedan od najmanje zainteresovanih za utakmicu. Klupa , pa da vidimo sta dalje. Takodjer je vakat da se riješimo Renana, nije on vise glavom ovde treba probati sa Risticem. Također, se nadam novčanim kaznama za sve a za Mujkica dupla kazna...
Evo i oni tebe selame!
S obzirom da su 4 kola do krajaBegovicRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:36onaj ce biti mala maca za mene![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Eno sad Mujkić kriv što imamo najgoru odbranu u prvenstvu. Mujkić kriv što igramo ko čkapi kad vodimo, Mujkić kriv što imamo balvana Bralića u ekipi itd ...
Neka sav jad i čemer ove polusezone bude Mujkiću adresiran i to jedinom igraču koji jedini bordo DNK. Bitno da smo opet pojedinca optužili za neuspjeh, a ne kolektiv koji je pun mentalnih ameba i patuljaka.
Odgovorno tvrdim kakvi smo i dobri smo na tabeli!
Neka sav jad i čemer ove polusezone bude Mujkiću adresiran i to jedinom igraču koji jedini bordo DNK. Bitno da smo opet pojedinca optužili za neuspjeh, a ne kolektiv koji je pun mentalnih ameba i patuljaka.
Ja mislim da se treba pocet polahko al sigurno **** majks IGRACIMA prvo a pomalo i ss..
Uz to podrzao bi da i batine
Uz to podrzao bi da i batine
Neko se zajebava s klubom k'o s igračkom, a raja ovdje čupa sebi kosu s glave. 
Od ovog kluba je ostalo samo ime, a to izgleda nije jasno još samo onima koji dolaze na utakmice i daju podršku ovoj skupini varalica u klubu, kako igračima, tako i svima ostalima u klubu, ali i taj izvor je skoro pa presušio s obzirom da drugoligaš iz Zenice ima veću posjetu od onoga što je ostalo od FK Sarajeva, a to je, ponavljam, samo ime.
Na stranu sjever, na toj tribini velika većina živi navijanje i tu će, ako ni zbog čega drugog, biti zbog toga.
Od ovog kluba je ostalo samo ime, a to izgleda nije jasno još samo onima koji dolaze na utakmice i daju podršku ovoj skupini varalica u klubu, kako igračima, tako i svima ostalima u klubu, ali i taj izvor je skoro pa presušio s obzirom da drugoligaš iz Zenice ima veću posjetu od onoga što je ostalo od FK Sarajeva, a to je, ponavljam, samo ime.
Na stranu sjever, na toj tribini velika većina živi navijanje i tu će, ako ni zbog čega drugog, biti zbog toga.
Sve rečeno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
RaymondRed
- Kontakt:
-
RaymondRed
- Kontakt:
Balvan bralic igrac utakmice protiv borca, balvan bralic kakav god bio nije te kosto sigurne pobjede nikad. Nije mujkic jedina slaba tacka ekipe, ali koliko ga pojedinci brane a ne vide da je njegova arogancija sama kriva za rudarDjulboni je napisao/la: ↑23 nov 2025, 22:54Eno sad Mujkić kriv što imamo najgoru odbranu u prvenstvu. Mujkić kriv što igramo ko čkapi kad vodimo, Mujkić kriv što imamo balvana Bralića u ekipi itd ...
Na kraju krajeva ne znam zašto ste se držimo stava da smo poveli 0-2 da bi uzeli 3 boda, ne branim Mujkića, ali smatram da uvijek kolektiv nosi krivicu i odgovornost, kao i zasluge.
Ocekujem da klub suspenduje ADEMA CIMIROTA PASKALEVA RENANA ELEZIJA BRALICA
A MUJAKICU **** MATER samo zato sto 3 dana nespavam, al on je meni 1000 puta bolji od ovih gore nabrojani ojebina.
Mario ima finu energiju al on je krivac za poraz broj jedan. Nejasno mi je da se ti zoves sef STRUCNOG STABA i izgubis od cobana i to kod 0-1.
Lezi **** ti majku sebi lezi 4 minute ako te coban natrco i vidis da si izduvo lezi nije valjda da ti je mrsko leci u blato 4 minute mrsko za 40 k km mjesecno. Lezi **** ti majku sebi zakukaj vrsni ubi sat **** sestre
-
bordobijeli
- Kontakt:
Proziva raja i Bralica,Jovica,Turdu i ostale nije tacno da je Mujkic dežurni krivac . Cak sta vise dobijao je podršku za dobre partije. Al pokazuje aroganciju nakon 3 dobre utakmice se ugasi i onda ga poslje nema nigdje mjesec dana isto je bilo i prosle sezone . Kod njeg imam osjecaj da se vrlo lahko zadovolji i da ga to onda dovede da odigrao kao ovu utakmicu .Djulboni je napisao/la: ↑23 nov 2025, 22:54Eno sad Mujkić kriv što imamo najgoru odbranu u prvenstvu. Mujkić kriv što igramo ko čkapi kad vodimo, Mujkić kriv što imamo balvana Bralića u ekipi itd ...
Livaja je moguce zavrsio sa Hajdukom. Rastanite se sa Renanom, dovedite Livaju. Rjesite i problem napadaca i problem vodje na terenu!!!
Nama je problem vodje mozda i najveci problem..
Nama je problem vodje mozda i najveci problem..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], RaymondRed, TETRAPAK i 25 gostiju.