La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: La Liga
Xabijev honeymoon period izgleda polahko prolazi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Iskrvarili su za jedan bod,cestitke Elcheu 
Xabi je previse svilen i mekan da bi bio trener Reala,ocekujem da nece izdrzati do kraja sezone.Gora igra nego pod Carlom,a to tek treba znati.
Xabi je previse svilen i mekan da bi bio trener Reala,ocekujem da nece izdrzati do kraja sezone.Gora igra nego pod Carlom,a to tek treba znati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
taa kiturina
Svaka cast hrabrom Elceu na pruzenom otporu.Nemoze se protiv 13 igraca igrat.
Brko iz druge galaksije!
Ima li ijedan suporter ovog smecarskog kluba da ce sad ovdje doc i rec da su pokrali Elche, kao sto smo mi govorili za kradju Olimpijakosa u lp gdje su nam dali sramotan penal i crveni karton? Ili ce svi pobjec u misije rupe dok se stanje ne smiri.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Elche me baš iznenadio, igraju baš dobar fudbal. Drugi gol Reala je trebao VAR provjeriti.
Nema. Oni prate Barsu. Žive od trolanja.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Vjerovatno su i te dvije situacije dio onog rata kojeg sudije vode protiv molera i između ostalih je i na njih mislio onaj, koji vodi taj klub, kad je
u svom 1 sat i 18 minuta trajajućem govoru u stilu najvećih samodržaca današnjice opleo po svima, koji ne slušaju njega i ne sprovode njegove ideje. Poseban tretman je dobila i Barcelona, naravno na udaru je bilo redovno peglanje u periodu 2008-2019, koje je opravdano sudijskom pomoći Barceloni.
Naročito u onim porazima, 6 2, 5 0, 4 0, 5 1, 4 3, 3 1, 3 0 više puta, itd............ oni su sramota sporta u svijetu.
Prvi gol, golman se zabio u Vinija, to je očito jer Vini je stao nogom 20ak cm ispred golmana, koji se nekontrolisano bacio na nogu. Sreća pa je Vini imao kostobrane i izbjegao povredu.
Drugi gol, iako je Jude igrao ramenom, nije bilo namjere jer je zažmirio. Hvala ti Vico
Drugi gol, iako je Jude igrao ramenom, nije bilo namjere jer je zažmirio. Hvala ti Vico
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nije čudo što je umjetna inteligencija izmišljena. Neke osobe stvarno trebaju umjetnu, jer vlastitu nemaju.
U tom kontekstu treba promatrati i komentar dame o dvije situacije i njen psihološki profil.
U tom kontekstu treba promatrati i komentar dame o dvije situacije i njen psihološki profil.
To je pichka koja druge zove na šake. Ninja tastatura ratnik.
- luckystrike
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvi su ovo problemi u raju?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.