Jezivo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako si isključio Velež, pomislih da ti kvari statistiku, a nije s obzirom na 4/4/0 ta taj period.
Čisto informativno, i s ostalima uključenima imaju 60/10/11, kao i Zrinjski sa 60/11/10. Bayern München za isti period ima 59/11/10 , tako da, sve čisto ili?
Samo Široki!
Uopće nisam pisao o čistoći ili ne, samo o statistici. O " čistoći " svatko ima svoje mišljenje i stavove, samo sam htio napisati kako mi realno gubimo ili ne osvajamo bodove i u takvim utakmicama. Nama je recimo prije 2 sezone Posušje u direktnim utakmicama " izbilo " titulu, ove godine nismo dobili Rudara i vas kući, izgubili smo bodova u takvim utakmicama u te dvije ipo sezone. To se vašim sportskim prijateljima iz Banja Luke ne događa.Wagner96 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 02:05Kako si isključio Velež, pomislih da ti kvari statistiku, a nije s obzirom na 4/4/0 ta taj period.
Čisto informativno, i s ostalima uključenima imaju 60/10/11, kao i Zrinjski sa 60/11/10. Bayern München za isti period ima 59/11/10 , tako da, sve čisto ili?![]()
Zadnja izmjena: NJAZRI, dana/u 24 nov 2025, 07:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Combattente87
- Kontakt:
Daj mi link da poguram i ja ovo što si napisaoZaboljesutra je napisao/la: ↑23 nov 2025, 22:02Imam jos jednu informaciju za tebe.Dodik vam zbog i večerašnjeg poraza u Banja Luci prepušta uskoru klub Stanivukoviću i opoziciji.Vico se povlači iz muljaža pod prijetnjama Uefe i okreće poštenom napretku u karijeri.Combattente87 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 21:47Po Mostaru se priča o platama igrača Borca a u BL se ništa ne spominje.....zanimljivoZaboljesutra je napisao/la: ↑23 nov 2025, 21:30
Nećete biti prvaci pošto vam pola ekipe odlazi na pauzi zbog neisplaćenih plaća.
Prvi će vas Luka tužiti ubrzo,barem tako priča po Mostaru.![]()
Od kada je došao u FK Borac dobio jednu plaću,pola na ruke pola na bankovni račun.![]()
![]()
![]()
Jedan od razloga kašnjenja plaća su upravo ta politička previranja.
Srdačan pozdrav .![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kakve brigade kakav tik tok, samo vas vratim u realnost.12345678922 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 15:14Koliko vas 2-3 posta od JEDNOG(1) čovjeka pogodi, pa se cijela forum brigada sa balkanskih navijača i tiktok bitki prebaci na forum![]()
![]()
Šabane vrati balvane!
MNON
-
PiazzaGrande
Zrinjski i Beus za bolje sutra nogoloptanja u BiH! 
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nisam izmislio. Mislim da sam na Fakt0ru ili sport jedan pročitao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Skutore nemoj ti o cistoci molim te, sinoc se sve vidjelo, spermu oko usta ocistiteWagner96 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 02:05Kako si isključio Velež, pomislih da ti kvari statistiku, a nije s obzirom na 4/4/0 ta taj period.
Čisto informativno, i s ostalima uključenima imaju 60/10/11, kao i Zrinjski sa 60/11/10. Bayern München za isti period ima 59/11/10 , tako da, sve čisto ili?![]()
Baš me zanima hoći li danas ona dva papagaja sa Arene u pregledu kola opet kuditi teren u Prijedoru ?! I trener Sarajeva pohvalio Rudar kako su sačuvali i osposobili teren za utakmicu. Nije tražio alibi
A sad u Vrapčiće po treću pobjedu u nizu.
Vamos Rudar
Vamos Rudar
Rudar je simpatican klub ali "Alkohol.boysi" su primitivna stoka
Admin se ne pojavljuje na temi, a novinari redovno citaju i sad su forum pricu i podatke copy-paste i upakovali u clanak kako Borac ima statistiku protiv manjih ekipa.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Čestitke zigazaga!Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:19Baš me zanima hoći li danas ona dva papagaja sa Arene u pregledu kola opet kuditi teren u Prijedoru ?! I trener Sarajeva pohvalio Rudar kako su sačuvali i osposobili teren za utakmicu. Nije tražio alibi
Vamos Rudar![]()
Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
A zato kad gledaš prenose ili hajlajtove utakmica,na dosta ostalih stadiona 50% gledalaca cijelu utakmicu hebu mrtvu majku,djecu...gostojućim igračima. I niko nespominje tu " primitivnu stoku " !
Prije par kola kad je Željo gostovao u PD,na istočnoj tribini,na 30 metara od Alkosa ja sam vidio bar 20 navijača Želje (pretpostavljam Bihać,Krupa...) koji navijaju otvoreno. Niko im riječ ružnu nije rekao. I u subotu,na istoku medju nas 100 domaćih,jedan stariji lik navija za Sarajevo. Niko mu riječ nije rekao.
Kamo sreće da u ovoj državi i ligi svi gosti budu dočekani svuda,kao u Prijedoru.
HvalaN3R3D je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:31Čestitke zigazaga!Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:19Baš me zanima hoći li danas ona dva papagaja sa Arene u pregledu kola opet kuditi teren u Prijedoru ?! I trener Sarajeva pohvalio Rudar kako su sačuvali i osposobili teren za utakmicu. Nije tražio alibi
Vamos Rudar![]()
Skandirali su oni svašta u proteklom periodu, tako da nema opravdanja za to.Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
A zato kad gledaš prenose ili hajlajtove utakmica,na dosta ostalih stadiona 50% gledalaca cijelu utakmicu hebu mrtvu majku,djecu...gostojućim igračima. I niko nespominje tu " primitivnu stoku " !
Prije par kola kad je Željo gostovao u PD,na istočnoj tribini,na 30 metara od Alkosa ja sam vidio bar 20 navijača Želje (pretpostavljam Bihać,Krupa...) koji navijaju otvoreno. Niko im riječ ružnu nije rekao. I u subotu,na istoku medju nas 100 domaćih,jedan stariji lik navija za Sarajevo. Niko mu riječ nije rekao.
Kamo sreće da u ovoj državi i ligi svi gosti budu dočekani svuda,kao u Prijedoru.
Da je normalna država dobijali bi po 50 hiljada kaznu svaku kolo dok se ne bi doveli u normalu.
Drug,netreba onda ići daleko u prošlost da bi se sjetili skandiranja na pojedinim stadionima u federaciji i pozivanju na ubijanje jednog naroda.N3R3D je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:43Skandirali su oni svašta u proteklom periodu, tako da nema opravdanja za to.Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
Da je normalna država dobijali bi po 50 hiljada kaznu svaku kolo dok se ne bi doveli u normalu.
Mene politika ne zanima i ne želim o tome.Sport me jedino zanima. Tebi sam odgovorio jet si ok lik. Ponoviću opet,kamo sreće da na svim stadionima gostojući igrači i navijači budu dočekivani kao u Prijedoru. Puno bi nam fudbal bio ljepši i bolji.
Živ bio .
Da je normalna država, dobili bi i vi tu istu kaznu zbog nepoštovanja minuta šutnje Mladenu Žižoviću.N3R3D je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:43Skandirali su oni svašta u proteklom periodu, tako da nema opravdanja za to.Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, jurisicduska, Olise, Paromlinac, Zigazaga i 39 gostiju.