NoDi80 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:37Svaka dast brate Schlake bi bio najbolji moguci izborVaya je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34![]()
![]()
Jesam naslutio haha... Ovo je odlicna stvar ukoliko bi bila...
Hajd Mirone sacekaj jos malo, pa pokupi i Esmira i Benjamina i treniraj uigravaj se preuzimanje selektorske pozicije... Esmira na posudbu 6 mjeseci, a Benju na neki pristojan ugovor...
Strasno mi se svidja ova kopca koja se pravi sa Mironom od aktuelnog strucnog staba reprezentacije...
Za koju godinu Dzeko predsjednik FS, Spaha sportski direktor, Barbarez isto neka bitna rola u savezu, Miron selektor...![]()
Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Kako bi ovo dobro bilo. I kako je dobar lik ovaj Miron.
Ja bih volio da ne ode u Schalke nego u neki drugi klub jer bih volio da Schalke ove godine uspije izboriti Bundesligu, a to će sa bazdarom teško uraditi.
Bilo bi nam korisnije da Miron ode u Bundesligu nego da daje minutažu Baždaru i onda zijane obojica.
Bilo bi nam korisnije da Miron ode u Bundesligu nego da daje minutažu Baždaru i onda zijane obojica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjek
kaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
onda znas kakav je panj. Dzabe ce ga gurat svugdje i sve probat on uskoro ce se vratit na balkan.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bilo bi dobro da tamo ode. Moguce je da bi ga Muslic i forsirao jer je nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji kreten pa to je nevjerovatno stvarno. Ti si četnik, nemam pametnije objašnjenje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
onda znas kakav je panj. Dzabe ce ga gurat svugdje i sve probat on uskoro ce se vratit na balkan.
Ako je ovo istina i ako se realizuje BRAVO Muslic! Da je tako svaki nas trener radio u proslosti gdje bi nam kraj bio. Jedan - dva igraca u rosteru koji imaju potencijal i kojima treba prava sansa se nikad nece treneru obiti o glavu. Bazdar je dobar igrac, zahvalan pristojan momak i one ce to dokazati, ma sta neko misilo.
Jos da Jakir uzme jednog, dvojicu….
Jos da Jakir uzme jednog, dvojicu….
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Levat ti si internet huligan simpatizer navijac nekakvih "zvijezda" a ja sam upucen i pisem istinu i sto znam jer ja znam sve igrace i funkcionere iz svijeta sporta ti ne. I ovakav klaun koji se gura mafijaskim igrama nikad nece imat moju podrsku. Jer boljima je uzimo mjesto i skoro nas je kostao svjetskog do poluvremena sa rumunima, ispali bili pa su morali rijesit 5 puta bolji igraci tabakovic i Alajbegovic ono sto je usro menadzer da mu se pomogne i proda. Ti ovdje pises kao Fan a ja kao sportski radnik bivsi profesionalac. To kad skontas onda mozes ti ic svojim putem ja svojim. Ti navijas za lopovluk i bazadara ja za pravdu i uspjesnu repku sa najboljih 23 igraca. Kontas ? Sada ****.231983 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:14Koji kreten pa to je nevjerovatno stvarno. Ti si četnik, nemam pametnije objašnjenje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
General505
- Kontakt:
Za godinu dvije u Bayern 100%
Miron ce ga preporoditi
Miron ce ga preporoditi
Zamisli da smo Tabakovica zvali prije 10 godina kad je imao 21 i igrao za nekakav Will, pa bio rezerva u yb i skakavcima, pa se vucarao po Madjarskoj ili austrijskoj cvajti. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sramotis se dzabe od neznajaa mislis da si smijesan il interesantan. Tabakovic je za njega licno Gerd Müller. Momak je sve sam uradio. Ako nisi znao on je dao u21 svicarske u 15 utakmica 7 golova, bio im najveci talenat. Najbolji strijelac svicarske mlade lige sa 19. Ako nisi znao on bi prije imao bolju karijeru kao sada momak je slomio cijelo koljeno, preko godinu dana nije igrao. I tada te nece niko kada si dugo odsutan bez forme i sa teskom povredom bez cijelog koljena. Pa je sve morao na novo vratit se na teren i dokazat nakon godinu i vise.
Ne mozes poredit macku i miša to nece nikad moc. A ko zna smjesno je poredit klasu tabakovica koji ima skoro sve,ne mozes igrat u bundesligi da nisi klasa kao on. A bazdaru fali dosta toga,nema sta on ima ili demirovic,hvala bogu vrijeme sve ce pokazat. Jedva cekam.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Admire ba, de malo ohani. Znamo da ovo radis zbog svojih igraca jer ih ne j*** niko ni 1%. Prizivao si Barbu i ovu ekipu oko njega j nadi da ce zvati tvoje igrace. Sad kad si vidio da ih ne zarezuje ni sekunde, okreno si pricu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:20Levat ti si internet huligan simpatizer navijac nekakvih "zvijezda" a ja sam upucen i pisem istinu i sto znam jer ja znam sve igrace i funkcionere iz svijeta sporta ti ne. I ovakav klaun koji se gura mafijaskim igrama nikad nece imat moju podrsku. Jer boljima je uzimo mjesto i skoro nas je kostao svjetskog do poluvremena sa rumunima, ispali bili pa su morali rijesit 5 puta bolji igraci tabakovic i Alajbegovic ono sto je usro menadzer da mu se pomogne i proda. Ti ovdje pises kao Fan a ja kao sportski radnik bivsi profesionalac. To kad skontas onda mozes ti ic svojim putem ja svojim. Ti navijas za lopovluk i bazadara ja za pravdu i uspjesnu repku sa najboljih 23 igraca. Kontas ? Sada ****.231983 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:14Koji kreten pa to je nevjerovatno stvarno. Ti si četnik, nemam pametnije objašnjenje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad je Barbarez tako moćan treba ga i više iskoristiti, lik uspije da sredi i naređuje transfer politiku Schalkea. Bravo Barba.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Malo mu je Bayern. Ja mislim ipak da će u Real Madrid. Mbappe će morati na krilo preci jer će Baždar imati prednost u odnosu na njega za glavnog spica. A Vinicius će biti prodan radi hemije u ekipi.
Taman tako za godinu ili dvije on će biti igrač od kojeg će strahovati svaka ekipa. To je već pokazao svojim partijama u Zaragozi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Muslic ga gledo u spaniji i odlucio ga kupit i ako ne igraUnofficialpage je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:05Pa kad je Barbarez tako moćan treba ga i više iskoristiti, lik uspije da sredi i naređuje transfer politiku Schalkea. Bravo Barba.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
![]()
Usput Saragossa dvije pobjede zaredom konacno, sasvim slucajno obje utakmice bazdar nije bio ni blizu ekipe. Tipicni Yugo igrac kao Sven susic bez zraka i kondicije za ozbiljan fudbal.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
General505
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:20Malo mu je Bayern. Ja mislim ipak da će u Real Madrid. Mbappe će morati na krilo preci jer će Baždar imati prednost u odnosu na njega za glavnog spica. A Vinicius će biti prodan radi hemije u ekipi.
Taman tako za godinu ili dvije on će biti igrač od kojeg će strahovati svaka ekipa. To je već pokazao svojim partijama u Zaragozi.
miron ce ga gurati po cijenu otkaza
Bazdar je patriota bosanski od dječijih dana, cak i kad je dominirao u mladjim kategorijama u Srbiji mali je govorio da bi zelio igrati za nas ali vecina vas ne zna izgleda.
Ali vecina vas olajava momka, kao da je njemu bilo lako iz cetnicke srbije doci ovdje medju slicne budale.
Ok upao je u krizu, treba mu pokusati pomoci pa ako se izvuce dobro svima ako ne prekrizi ga i to je to.
A jeste i nasli kome da replicirate
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
mene ne bi čudilo (s obzirom šta pišu) da su iza ovog profila te iza profila zaostrog i Diadora srpski i/ili hrvatski nacionalisti.231983 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:14Koji kreten pa to je nevjerovatno stvarno. Ti si četnik, nemam pametnije objašnjenje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.