RajvoSA03 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 01:55Moze link?invincible1921 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:43Slusam ovaj "strucni stab" na x i zanimljivo pitanje..
Koji igrac je najvise podbacio a koji prebacio ocekivanja u ovim kvalifikacijama
Po meni u teskoj konkurenciji Memica i Muharemovica, mislim da je sa nastupom protiv Rumunije Esmir taj koji je najvise prebacio. Skontaj da ti je sad jedna od glavnih opcija...a ne znam kolko nas je culo za njega do one tekme sa holandijom..evo ja prvi nisam
Jes da je imao i solidnih sekvenci ali defitinivno Tahirovic je najvise podbacio...Skontaj samo nivo Kerima, Esmira, Tarika i onda pogledaj trenutno gdje se Tahirovic nalazi...Pored njega dodao bih i Burnica i Barisica...njih dvojica su uglavnom igrala mimo svakog nivoa
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
=\_1921_/=
Razumijem brate, postujem tvoje misljenje i ostalih normalnih forumasainvincible1921 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:00
Nisma ja reko da je bio najgori, imao je dobrih nastupa...ali eto generalno subjektivni osjecaj mi je da smo od njeg puno vise ocekivali...
Meni su gigovic i demirovic najvise podbacili od ovih od kojih sam nesto ocekivao
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
bhfanatic14
- Kontakt:
"Patriota " koji u utakmici gdje odlucuje SP protiv rumuna stavlja u prvih 11 panja da mu se pomogne i napravi transfer. Nevjerovatno i tesko bezobrazna prema svim igracima. Nakon sto propali kockar gubi i ispada iz igre na poluvremenu, onda daj bolje igrace da izvlace kriminal i nerad. I tako 18 puta zaredom.
Mujakic pola godine tribina, uvijek poziv uvijek igra. Treba pomoc mu.
Bazdar godinu dana klupa spanska druga,bez reference bez ucinka,jedan gol u godinu dana ,uvijek poziv uvijek igra. Treba mu pomoc.
Tahirovic godinu dana tribina, uvijek poziv uvijek igra,treba mu pomoc.
Kulenovic pola godine bez gola,klupa pola godine heracles,uvijek poziv uvijek igra. Treba pomoc
Burnic pola godine klupa ksc,uvijek poziv uvijek igra. Pomocemo.
Saric pola godine bez kluba ne igra, proslu poziv priziva ga kao spas, pa ne igra ni minute.
Serdzo: Djakovac je igrac kojeg smo trazili ,daje novu dimenziju, 4 utakmice igrao 1 minut,pravi transfer nestaje iz repke.
Serdzo: Sa kulasinom imam ideju,najbolji je igrac lige, igra protiv slovenije pravi transfer u tursku bolja liga od bih ali vise nema poziva nakon transfera.
Serdzo: besirovica pratimo dugo,to je onaj Box to box igrac koji nam fali. Igra 5 min protiv kipra, pazi ovo prijateljska na Malti ni minuta. Gdje je logika?? Sljedeci spisak nema ga.
Serdzo: Falio nam je Saric,tesko ga zamjenit on je taj bitni Element koji puno nedostaje,zove ga sljedeci spisak Aut i Rum,ne igra ni minute
Serdzo: Karic nam ne treba imamo bolji na poziciji njegovoj to su burnic i mujakic. Karic dobija poziv i igra odma u prvih 11 protiv austrije i trebo igrat u prvih 11 protiv rumunije navodno.
Da je bilo papira.
Tabakovic - nema pomoci ne zove ni jednog igraca samo menadzerske snjima je u Kontaktu.
Karic nema pomoci
Huseinbasic nema pomoci ko drugima.
Gazibegovic nema pomoci,standardni clan dugo godina.
Hadzikadunic nema pomoci isti slucaj kao Gazibegovic.
Ahmedhodzic nema pomoci isti slucaj kao Gazibegovic dugogodisnji Clan.
Bajraktarevic nema pomoci,mora igrat u psv da bi doso do amaterske bih.
Ko nije menadzerski povezan sa njima je odstranjen i ponizen.
Sa ovim imbecilom baraz ce bit fiasko a jos gore EP kvale ce bit sramota samo takva. Jer ce opet prljave radnje biti na prvom mjestu i bit ce jos jace.
Mujakic pola godine tribina, uvijek poziv uvijek igra. Treba pomoc mu.
Bazdar godinu dana klupa spanska druga,bez reference bez ucinka,jedan gol u godinu dana ,uvijek poziv uvijek igra. Treba mu pomoc.
Tahirovic godinu dana tribina, uvijek poziv uvijek igra,treba mu pomoc.
Kulenovic pola godine bez gola,klupa pola godine heracles,uvijek poziv uvijek igra. Treba pomoc
Burnic pola godine klupa ksc,uvijek poziv uvijek igra. Pomocemo.
Saric pola godine bez kluba ne igra, proslu poziv priziva ga kao spas, pa ne igra ni minute.
Serdzo: Djakovac je igrac kojeg smo trazili ,daje novu dimenziju, 4 utakmice igrao 1 minut,pravi transfer nestaje iz repke.
Serdzo: Sa kulasinom imam ideju,najbolji je igrac lige, igra protiv slovenije pravi transfer u tursku bolja liga od bih ali vise nema poziva nakon transfera.
Serdzo: besirovica pratimo dugo,to je onaj Box to box igrac koji nam fali. Igra 5 min protiv kipra, pazi ovo prijateljska na Malti ni minuta. Gdje je logika?? Sljedeci spisak nema ga.
Serdzo: Falio nam je Saric,tesko ga zamjenit on je taj bitni Element koji puno nedostaje,zove ga sljedeci spisak Aut i Rum,ne igra ni minute
Serdzo: Karic nam ne treba imamo bolji na poziciji njegovoj to su burnic i mujakic. Karic dobija poziv i igra odma u prvih 11 protiv austrije i trebo igrat u prvih 11 protiv rumunije navodno.
Tabakovic - nema pomoci ne zove ni jednog igraca samo menadzerske snjima je u Kontaktu.
Karic nema pomoci
Huseinbasic nema pomoci ko drugima.
Gazibegovic nema pomoci,standardni clan dugo godina.
Hadzikadunic nema pomoci isti slucaj kao Gazibegovic.
Ahmedhodzic nema pomoci isti slucaj kao Gazibegovic dugogodisnji Clan.
Bajraktarevic nema pomoci,mora igrat u psv da bi doso do amaterske bih.
Ko nije menadzerski povezan sa njima je odstranjen i ponizen.
Sa ovim imbecilom baraz ce bit fiasko a jos gore EP kvale ce bit sramota samo takva. Jer ce opet prljave radnje biti na prvom mjestu i bit ce jos jace.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- invincible1921
- Kontakt:
Gigovic svakako, dobro me napomenuNoDi80 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:38Razumijem brate, postujem tvoje misljenje i ostalih normalnih forumasainvincible1921 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:00
Nisma ja reko da je bio najgori, imao je dobrih nastupa...ali eto generalno subjektivni osjecaj mi je da smo od njeg puno vise ocekivali...
Meni su gigovic i demirovic najvise podbacili od ovih od kojih sam nesto ocekivao
=\_1921_/=
Puna podrska selektoru cim ga husara pljuje znaci da je na dobrom putu
Slazem se oko nekih poziva i da treba neke zamjeniti,ali koliko ga pljuje pomislio bih da smo zadnji na tabeli
Slazem se oko nekih poziva i da treba neke zamjeniti,ali koliko ga pljuje pomislio bih da smo zadnji na tabeli
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neko je spomenuo Vahu kao savjetnika. To bi bio fantastičan potez da nije zadrti egomanijak i kreten. Upalio sam sinoć na Faceu njegov interview, pita ga novinar jesam li dobro biografiju prezentovao, on odgovara tipa da je izostavio tipa da je bio najbolji mladi igrač Jugoslavije 1978. godine i član ekipe koja je išla na Mundijal 1982. godine. 
Nema šanse da taj prihvati tu ulogu jer mu ego ne dozvoljava da ne bude glavni. Očajnički nam treba pametan glas isključivo oko fudbala, da kaže Sergeju da ne može Burnić igrati veznjaka, da Mujakić nema kvalitet za reprezentaciju, da je bolje Džeku ostaviti na klupi pa ubaciti zadnjih 20+ minuta i slično. Zlatan Bajramović koji je glavni oko taktike i treninga ne doprinosi dovoljno po tom pitanju, tj. ili ga Barbarez ne sluša ili je slijep.
S tim bi imali gotovo pa savršen stručni štab jer ova garnitura radi 10/10 posao van fudbalskog terena, a na tekmama gotovo pa uvijek pogodi sa planom A pa pogriješi sa izmjenama ili obrnuto. Vaha u ovim poznim godinama bi to vrhunski iznio da nije go.vno od čovjeka i lažovčina. Ne mislim da Vaha treba biti u staffu na utakmicama ili treninzima, nego samo da mentorski kaže svoje mišljenje poslije svakog meča.
Nema šanse da taj prihvati tu ulogu jer mu ego ne dozvoljava da ne bude glavni. Očajnički nam treba pametan glas isključivo oko fudbala, da kaže Sergeju da ne može Burnić igrati veznjaka, da Mujakić nema kvalitet za reprezentaciju, da je bolje Džeku ostaviti na klupi pa ubaciti zadnjih 20+ minuta i slično. Zlatan Bajramović koji je glavni oko taktike i treninga ne doprinosi dovoljno po tom pitanju, tj. ili ga Barbarez ne sluša ili je slijep.
S tim bi imali gotovo pa savršen stručni štab jer ova garnitura radi 10/10 posao van fudbalskog terena, a na tekmama gotovo pa uvijek pogodi sa planom A pa pogriješi sa izmjenama ili obrnuto. Vaha u ovim poznim godinama bi to vrhunski iznio da nije go.vno od čovjeka i lažovčina. Ne mislim da Vaha treba biti u staffu na utakmicama ili treninzima, nego samo da mentorski kaže svoje mišljenje poslije svakog meča.
Ima Mesa, kud ces boljeg savjetnika. Taman da on i Barba zajedno sta uradeCAGarfia je napisao/la: ↑24 nov 2025, 16:39Neko je spomenuo Vahu kao savjetnika. To bi bio fantastičan potez da nije zadrti egomanijak i kreten. Upalio sam sinoć na Faceu njegov interview, pita ga novinar jesam li dobro biografiju prezentovao, on odgovara tipa da je izostavio tipa da je bio najbolji mladi igrač Jugoslavije 1978. godine i član ekipe koja je išla na Mundijal 1982. godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da Vaha može biti jedino glavni baja u bilo kojem sistemu. Savjetnik? To je uvreda za nekoga poput Vahe, i u pravu je što nikada nebi prihvatio tako nešto. Da je sve normalno, Vaha bi u poznim godinama bio predsjednik saveza i to je pozicija za njega.CAGarfia je napisao/la: ↑24 nov 2025, 16:39Neko je spomenuo Vahu kao savjetnika. To bi bio fantastičan potez da nije zadrti egomanijak i kreten. Upalio sam sinoć na Faceu njegov interview, pita ga novinar jesam li dobro biografiju prezentovao, on odgovara tipa da je izostavio tipa da je bio najbolji mladi igrač Jugoslavije 1978. godine i član ekipe koja je išla na Mundijal 1982. godine.
Savjetnik? To je uvreda!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pricamo o vanrednim okolnostima, ne govorimo da bude pomocnik u stabu i da potpise ugovor na 4 godine kao pomocnik, nego da bude mentor Barbarezu 2-3 mjeseca i da bude uz ekipu na 2 utakmice u 5 dana...denimen99 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 16:53Mislim da Vaha može biti jedino glavni baja u bilo kojem sistemu. Savjetnik? To je uvreda za nekoga poput Vahe, i u pravu je što nikada nebi prihvatio tako nešto. Da je sve normalno, Vaha bi u poznim godinama bio predsjednik saveza i to je pozicija za njega.CAGarfia je napisao/la: ↑24 nov 2025, 16:39Neko je spomenuo Vahu kao savjetnika. To bi bio fantastičan potez da nije zadrti egomanijak i kreten. Upalio sam sinoć na Faceu njegov interview, pita ga novinar jesam li dobro biografiju prezentovao, on odgovara tipa da je izostavio tipa da je bio najbolji mladi igrač Jugoslavije 1978. godine i član ekipe koja je išla na Mundijal 1982. godine.
Savjetnik? To je uvreda!
Ja bi mu **** dao da bude Predsjednik, nit bi on da onakvim karakterom uspio da bude predsjednik u nasem savezu duze od 2 mjeseca... Citav zivot jede ****, kako on ne moze da radi u takvim uslovima kao sto su Bosni, ali je radio po svakoj africkoj vukojebini u kojoj na treningu trebas nositi pancir prsluk - ali dok je para kapala... Da mu je Vico istres'o na hastal 2 miliona godisnje, zaigro bi on i kolo sa njim, a ne da nas vodi...
Ima 70 i kusur godina, zaradio je para za cukununucad, Azrail mu stoji za vratom....ako ima imalo osjecaja prema ovoj drzavi i sta smo sve prosli kao fudbalska reprezentacija, on bi sutra trebao nazvati Barbareza i Spahu i reci - momci, kako vam moguci da se plasiramo na prvenstvo...
**** Spaletti, koji ima skoro 70 godina, koji trenutno trenira Juventus, odmah poslije baraza daje intervju u kojem govori da se licno stavlja na raspolaganje Gatussu i SS Italije, da pomogne kako god oni misle da moze pomoci... Hej jedan Spaletti se prostire pod noge jednom debilu kao sto je Gatusso...predlaze da se pomjeraju kola Serie A uoci baraza da bi igraci syo bili spremniji, jer kaze da jedna Italika ne smije dozvoliti sebi takvu sramotu da ne ode na 3 SP za redom... Tako se voli i postuje drzava... A ti velis na to, kako je to uvrefa za Vahu...
Ma ništa to dok se ne odigra tekma u Banja Luci ili Mostaru.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, jasmin10, legendarnadruga, Maverick, Micron, N3R3D, RacioEmocionalan, tutankamon1905, UtdBiH21, zeljooo13, zikerrz21 i 69 gostiju.